סקר גורדי שחקים מס´3!

DrunkGoat

New member
חוצמזה,

מי אמר שמעלית חייבת להיות הדרך שבה יעלו לקומות גבוהות?

DrunkGoat

New member
וחוצמזה...

מי אמר שמעליות יהיו אמצעי התחבורה בעתיד? אולי ימציאו טכנולוגיה יותר חדישה לתחבורה וורטיקלית? כמו שעברו מן המדרגות למדרגות הנעות, מן הכרכרה למכונית ומן האופניים לאופנוע...

mishmesh

New member
חברי פורום יקרים, הרשו לי לחלוק

עליכם: 1. אני לא יודע אם הוא יבנה, אבל זה בהחלט אפשרי, מכמה סיבות- -הדוחות האחרונים של האו"ם מדברים על 15 מיליארד בני אדם בכדוה"א תוך כמה עשרות שנים. עד 2100 אני אפילו לא רוצה לחשוב כמה אנשים יהיו בכדוה"א. וכמובן שלהתפוצצות אוכלוסין הזאת יצטרכו למצוא בעיה, כך שאם לא יתחילו לבנות מושבות חלל בקרוב, הפיתרון היחיד הוא בנייה לגובה-ועוד איך לגובה. כך שהגיוני מאוד שעד 2100 בהחלט יהיה בניין מעל קילומטר, ואולי יותר מבניין אחד. -לגבי השיקולים הכלכליים- בהנחה שעלות הבניה תהיה מקסימום 3 מיליארד דולר, ושכל דירה תעלה מיליון דולר, הרי שמספיק למכור 3001 דירות כדי לראות רווחים -לגבי הבעיות של אשפה, דואר, ביוב, חשמל וכו´-יכול להיות שכממו שכבר אמרו כאן, יהיו קומות מיוחדות בבניין עצמו שיהיו מיועדות לכך. כגון: סניף דואר בקומה אחת, תחנת חשמל קטנה בקומה שתיים, קומה שאליה ירוכזו הביוב והאשפה וכו´. 2. כמובן שמשולש\פירמידה-הצורה החזקה בטבע. 3. גם וגם. אני בהחלט אוהב את הרעיון למרות שהוא נשמע מטורף. 4. אין לי מושג על מה אתה מדבר, כך שאני לא יכול לענות.

fireman

New member
יש לך מקום גם ל50 מיליארד

90% מאפריקה ריקה 90% מאמריקה ריקה ערב הסעודית....מדינה בגודל של אירופה עם כמה מיליוני תושבים בודדים.... ד"א אתה חושב שאפשר לקדוח כלונסאות לעומק של חצי קילומטר? אתה תמצא בדרך איזה מאגר מי תהום או איזה באר נפט אם יתמזל המזל....אתה יודע איזה עבודת ביסוס צריכה להיות שם? אתה לא רציונלי בכלל....מה אתה מקשקש? לבנות דבר כזה זה כמו לנסות לבנות איצטדיון כדורגל על ראש של סיכה.... אחי רד מהר מהעץ הזה של בניין בגובה קילומטר לפני שאני בא לנער את העץ הזה ואתה תיפול ממנו (אני מקווה שהעץ הזה לא גבוה, לטובתך)

DrunkGoat

New member
תראה לי "מערבי" אחד...

שיעדיף לעבור לאפריקה על להיות הומלס בארה"ב.

DrunkGoat

New member
ועוד דבר...

אתה אומר "ריקה" כאילו היא באמת ריקה. השטחים ה"ריקים" אולי לא מעויירים, אבל אני בטוח שחלק גדול מהם משמש לשמורות טבע, גידולים חקלאיים וכו´.

TheIllustrator

New member
פיירמן צודק לחלוטין.

ולא רק שכל אפריקה ואמריקה ריקה, אסיה גם כן לא ידועה בתור היבשת הקטנה והעלובה בעולם. אל תהיה מצחיק... מגדל כזה הוא לא תחליף לפתרון מגורים גורף... בין כה וכה, כל מי שיכול לגור במקומות כאלה(מרכז עיד על גורד שחקים כה גבוה), זה מולטי-מליונרים...ולאלה אין בעיית דיור, וגם לא תהיה. איפה שהם רוצים, הם ימצאו בית. לעולם גורד שחקים לא יחליף בניה על האדמה... ובטח שלא במאה הקרובה. ואגב... תחנת כוח בתוך המגדל בקומה 2???? תחנת כוח עם כל הטורבינות, האנרגיה ה"סולרית"(עדיין בלתי אפשרי... אבל מוריד מהפרק לחלוטין תחנות גז, מזוט, רוח, הידרו-אלקטריות, אטום או... פחם!?!?!? אתה רוצה לגור מעל תחנת כוח, אגב??? LOL
), היכן תמוקם??? ובכלל... איזה מן רעיונות אלה!? זה לא "לא עתידני"... זה פשוט מאד לא פרקטי וגובל בשגעון מוחלט.
כפי שהכבאי אחי אמר - נא לרדת מהעץ או שהוא יגיע עם הכבאית ויעזור לך לרדת.

stan_southpark

New member
my תשובות

1)לא יבנה גורד שחקים מעל קילומטר גם אם ינסו כי קודם כל אין מנוף שיגיע כל כך גבוה שתיים זה לא היה יציב ושלושזבילתי אפשרי 2) אם יבנה אז הכי עדיף בצואת פרמידה כי פרמידה היא הגוף הכי חזקה 3)אני אוהב את הראיון אבל זה מטוף כי מי ישקיע כל כך הרבה כסף וכל כך הרבה זם על בנייה כזות? 4)איניני מכיר דגם כזה

Building freak

New member
התשובות שלי../images/Emo70.gif

1. לפי דעתי עד סוף המאה יקרו הרבה דברים אבל לבנות מגדל בגובה יותר מקילומטר?!?!? זה לא אפשרי, זה 2 מגדלי פטרונאס אחד על השני!! 2.לפי דעתי אני הייתי מעדיף בניין אבל נגיד שיבנו מגדל בגובה קילומטר הבניין יקרוס בגלל רוחות או בגלל גורם טבע אחר, אז פירמידה או צורה של הר יותר טוב. 3.אני חושב שהוא די מטורף לעכשיו. 4.אני חושב שמדובר בפרויקט יומרני מדי ומי שלא יודע מה זה הדגם X-SEED 4000 שיכנס למאמרים או שילחץ פה.

למעלה