סקר - ג'וקים

Jan22

New member
סקר - ג'וקים

טוב ,סקר מאוד חשוב. כמה ג'וקים אתם מחסלים בממוצע בשבוע ? אני למשל ,חיסלתי מיום ראשון כבר שבע ג'וקים. יש לי נעל בכוננות .

Lady McBeth

New member
0

יאנושקה, אתה גר במעברה, מה נסגר? מה שכן, בצבא כשתפסנו קו בחברון הג'וקים היו חברינו הטובים. אבל הם די חמודים..

Jan22

New member
בחברון

אני מכיר את העכברטול ,את הבואינג-ים 747 (זבובים בגוגל של אליקופטר) ואת הג'וקים שנראים כאילו בילו פרק זמן איכותי בכור בדימונה. חמודים או לא ,כולם בסופו של יום פוגשים את הנעל שלי.

Lady McBeth

New member
עכברתול, יאנושקה

ולא הייתה לי בעיה עם אף אחד מהם... אם כבר הבעיה שלי הייתה לדפוק ריצת 5 קילומטר עם כיתת כוננות עד ליישוב כל ערב כי היה חשש לחדירה... כוסאומו..

Jan22

New member
מצטער לנפץ לך את הבועה

אבל התושבים של קריית ארבע לא צריכים את צה''ל. כמעט כל תושב שם יוצא איזו יחידה מובחרת וכמעט לכולם שם יש נשקים בבית ,נשקייה. אני זוכר הרבה תקריות של ירי שהאזרחים דווקא חיסלו את המחבלים לפני שהצבא בכלל קיבל את הדיווח. העכברתול ,זכרונות.

Lady McBeth

New member
כן, אבל כתבת עכברטול

בכל מקרה, לא ישבנו בקרית ארבע, אבל אתה צודק. זה לא משנה את העובדה שעדיין קפצנו כמו ניגרים לכל הקפצת חדירה

ק ד ו ש

New member
אתמול הורדתי בחצי שעה

ארבעה. לא יודע איך, פתאום ראיתי במטבח שלושה ביחד, אחרי חצי שעה עוד אחד. הלכה לה משפחה.

ק ד ו ש

New member
לא הבנתי

אם לא למציצה איזו עוד סיבה יש להרכין בשבילה ראש? איזה מוזר

nisanil

New member
בואינה איזה פה יש לך!!!

איך שקראתי את ההודעה התעופף לי ג'וק לתוך הסלון מול הפרצוף, כבר שנים לא ראיתי ג'וק מעופף.

Jan22

New member
שבוע שעבר איזה צחוקים

ג'וק החליט להתיישב על התקרה ,ואני כולי עצבים. לקחתי נעל כפכף וזרקתי אותה עליו .פגיעה ישירה .כולו נמרח על התקרה ואז קרוב לעשר דקות ניקיתי את המעורב הירושלמי שהתפתח על התקרה. אבל כמה צחקתי.פשוט בול!

nisanil

New member
תשאל את ג'מייקה

היא אלופה בלהרוג ג'וקים. לא מפחדת מהם בכלל, מזנקת עליהם כמו מגבניק שראה שב"חניק ורוצה לעצור אותו.

ReiKo

New member
וואלה בדיוק אני יושב אצל חבר שלי,יוצאים החוצה

תוקף אותו וואחד ג'וק....... חחח האמת בממוצע 2,3 אבל הקטנים האלה... אבל זה במגמת ירידה אני תופס אותם ועושה להם טבילה בשירותים.....לא לפני שאני משתין עליהם... ככה יעשה לג'וק......

nisanil

New member
בואינה איפה אתם גרים שיש לכם כל כך

הרבה ג'וקים כל הזמן? בחירייה?

nisanil

New member
לא אתה רק, לכולם פה יש חוויות עם ג'וקים

מהימים האחרונים, חוץ מהיום כבר ניראה לי יותר משנה לא ראיתי ג'וק

IrIsH BaBe

New member
ג'וקים= התקף לב

תן לי מחבל בצד אחד וג'וק בצד השני. אני רצה למחבל!! הם היצורים הכי דוחים בעולם, ובמיוחד אחרי שלילה אחד התעוררתי וגיליתי שהולך עליי ג'וק. מאז אני לא שמה רגל בבית אם לא עושים אצלנו ריסוס תקופתי +סגירת כל הרשתות בבית + לשים את הצ'ופצ'יק הזה מפלסטיק מתחת לדלת שלא יבואו מבחוץ.

למעלה