סקר גובה - לכן הבנות

mathmac

New member
סקר גובה - לכן הבנות

היה לי שיחה עם מישהי והכל זרם בסבבה עד לרגע שהיא גילתה שהיא יותר גבוהה ממני (ב-3 ס"מ) ואז הכל דעך. לכן הבנות האם הייתן יוצאות עם מישהו נמוך יותר? האם הפרשי גובה הם טריגר להחלטה?

נימשון

New member
עד לפני שבוע וחצי הייתי עונה כן

שזה מאוד משמעותי אל אז הגיע גברבר מקסים, חכם, משעשע וגם קצת נמוך רק שזה ממש לא הפריע...

תלוי בכמה יותר נמוך

האקס שלי היה יותר נמוך ממני אבל לא בהרבה כך שזה לא הפריע. אבל ברור שאם יבוא גברבר חמוד בהרבה יותר נמוך הפרש משמעותי זה כן יפריע לי.

MaYcHuK

New member
אני כ"כ נמוכה שכן.....

אני 152 חיבת מישהו 1.70 ומעלה אז כן לי זה טריגר אבל נדמה לי שאצלי זה יוצא דופן לא? הייתם רוצים לצאת עם 1.50?????????

נימשון

New member
אבל זה בדיוק העניין מאי

שכשמגיע מישהו שמקסים אותך את לא מסתכלת עליו כעל 1.50 אלא כעל בן אדם....

MaYcHuK

New member
ברור... רק איפה הוא ? זה שמקסים?

למזלי לא נתקלתי עדיין במישהו שהקסים אותי שהיה 1.50 אז לא התמודדתי עם השאלה לא רוצה להתמודד איתה יכאב לי נורא הלב אני מאמינה שאם פיזית אני ארגיש עם זה מוזר.... כי אומנם אין לי בעיה עם הגובה שלי אבל מאז ומתמיד יצאתי עם כאלה ש"מכזים" אותי, מגוננים עלי עם גובהם תלוי במקרה , לא יודעת למה התחלתי לענות בכלל? מאיצוק רצה להתלבש לפני ששוב תדפוק איחור לעבודה

נימשון

New member
רוצי רוצי

זה בדיוק העניין, שכשמגיע בחור שמקסים אותך אז את מרגישה מוגנת גם אם הוא נמוך ממך. ככה לפחות היה במקרה שלי אבל אולי זה באמת היה מקרה חד פעמי ואני סתם מתלהבת...הממממ...בעצם היו עוד כמה כאלה בעבר אז כנראה שיש בזה משהו... יאללה עפה לעשות עוד אמבטיה חמה לאצבע
יום טוב

© RoNa

New member
תלוי מה הגובה שלו ושלך

אצל מאי זה באמת יהיה צורם. את גבוה ולכן כמה ס"מ זה לא כזה נורא. אישית לא נראה לי שאני אצא עם מישהו נמוך ממני. אבל איך שאת אומרת, אי אפשר לעולם לדעת..

night mistress

New member
אני כן..יצאתי פעם עם בחור מדהים

שהיה 165, ולא הפריע לי בכלל כי האופי שלו סינוור אותי.. (אני 178 להזכיר..)

passioneta

New member
עקרונית אני נמשכת לגבוהים

כי אני זה נותן לי הרגשה שאני "מוגנת". נעים לי להיות במיטה עם מישהו שמרגיש חזק, זה גורם לי להרגיש יותר סקסית. (מוזר שדווקא בחיים המקצועיים אני חזקה, תקיפה וכו' ורוצה להיות כמו הגברים) הייתי פעם עם בחור נמוך יחסית אבל הוא היה בנוי היטב כך שהרגשתי "מוגנת".

מאחר ואני מאותגרת גובה

אני אצא רק עם גבוהים ממני. אבל מאחר ואני בדר"כ לא על עקבים, גם 170 זה נראה גבוה לידי.

magenta73

New member
תלוי...

יש לי חברה 183. נראה לך שהיא לא תצא עם בחור 180? תצא. ויש לי חברה 154. האם היא תצא עם גבר 151? לא נראה לי... למה? ככה.

night mistress

New member
גובה משפיע, תלוי כמה..

אני למשל 178 וחשוב לי שהבחור שאני יוצאת איתו יהיה לפחות 175..

למעלה