סקר גדול - כנסו בבקשה

mikmikonet

New member
תיקון *

בתשובה לשאלה 2, התכוונתי שלא האמנתי שקייטי עפה כבר בפרק השני, ולא בראשון (שבו עפה טסה)

LadyVampire

New member
../images/Emo26.gif

. האם אתה מסכים עם שלושת הזוכות עד היום, ואם לא מי לדעתך הייתה צריכה לזכות בכל עונה ומדוע- לגבי העונות הראשונות כן, העונה השלישית לא... לדעתי מנדה הייתה צריכה לזכות... 2. מיהי אכזבת העונה (הכוונה למישהי שלדעתך היה לה פוטנציאל להגיע רחוק מאוד אך פישלה ונפלה די בהתחלה)- בעונה ה-3...
ניקול... 3. מי לדעתך הייתה הכי ראויה לזכייה (סה"כ אחת מכל העונות ולא אחת לכל עונה לא חייבת להיות מישהי שזכתה) אדרואן
4. מי הייתה צריכה ללכת הביתה מוקדם בכל עונה אבל איכשהוא נסחבה עד לשלבים המכריעים- קמיל בעעע 5. מהו הצילום היפה ביותר לדעתך בכל עונה (הכוונה לא לתמונה אלא לאתגר הצילום) אני הכי זוככרת את הצילום ברומא... 6. מהו המשפט שחקוק בזכרונך יותר מכל עד כה מהסדרה the winner will get a contract with IMG modeling

גם אני עונה

1 כן 2 טסה קאסי ליאה 3 אדריין 4 כמו בתך מה שכולם אמרו רובין וגם לדעתי אן 5 קווביר גירל 6 מישפט מיססטר גאי להליכה של יואנה "את פנס בלילה בלי סוללות "

י5דה רעה

New member
עונה

1. האם אתה מסכים עם שלושת הזוכות עד היום, ואם לא מי לדעתך הייתה צריכה לזכות בכל עונה ומדוע??אין לי בעיה אם הזוכות אבל היו כמה שרציתי שגם ייזכו.. 2. מיהי אכזבת העונה (הכוונה למישהי שלדעתך היה לה פוטנציאל להגיע רחוק מאוד אך פישלה ונפלה די בהתחלה)??אמממ..לא יודעת.. 3. מי לדעתך הייתה הכי ראויה לזכייה (סה"כ אחת מכל העונות ולא אחת לכל עונה לא חייבת להיות מישהי שזכתה)?אדריאן..היא פשוט הייתה טובה מתחילת העונה והיא די קרעה ת'תחת בשביל אז זה ככה שהיא במת ראוייה... 4. מי הייתה צריכה ללכת הביתה מוקדם בכל עונה אבל איכשהוא נסחבה עד לשלבים המכריעים??ללא ספק-אן(בבקשה לא לתקוף אותי על זה!!)אולי אתם חושבים שהיא יפה וכוכבת וזה אבל בדוגמנות אני חושבת שהיא על הפנים...רוב התמונות שלה על הפנים..היא לא הייתה ממש טובה במשהו לפי מיטב זכרוני והשופטים כבר התייאשו ממנה והם מבינים משהו בתחום... 5. מהו הצילום היפה ביותר לדעתך בכל עונה (הכוונה לא לתמונה אלא לאתגר הצילום)??אהבתי את הצילומים במים כי אין ממש כח משיכה שמגביל אותך לעמוד על הרגליים(מה שקייטי השתמשה בו..)וסתם לא יודעת זה מהמם...וגם אהבתי את המשהו אגו..(לא זוכרת איך קוראים לזה..) 6. מהו המשפט שחקוק בזכרונך יותר מכל עד כה מהסדרה??הראו את זה לא מזמן איך שג'יי מנואל וג'ניס דיקנסון רבו(בעונה השנייה..)אז הוא אמר לה:"הציצים שלך זה מלאכותי,אני מושך בחוט ו..הופ!! הכל נופל.."זה היה ממש קוטל..

י5דה רעה

New member
אהה וב-6

אז היה עוד משפט ששחכתי לכתוב: ג'ניס דיקנסון אומרת על הצילום של אפריל:"זה נראה כאילו שנגמרו הסוללות בוויברטור.."

miss pufi

New member
אני עונה

טוב, אז לאחר שביום שישי הסתיימה בארצנו העונה ה-3 (נקווה שה-4 תגיע מהר) החלטתי לערוך סקר קצר לסיכום העונות ששודרו בארץ עד היום 1. האם אתה מסכים עם שלושת הזוכות עד היום, ואם לא מי לדעתך הייתה צריכה לזכות בכל עונה ומדוע את העונה הראשונה לא ראיתי לפי דעתי מרסדס היתה צריכה לזכות בשניה ובשלישית אן. 2. מיהי אכזבת העונה (הכוונה למישהי שלדעתך היה לה פוטנציאל להגיע רחוק מאוד אך פישלה ונפלה די בהתחלה) בהתחלה? אמממ בעונה השניה ג'נאשה ובעונה השלישית ליאה 3. מי לדעתך הייתה הכי ראויה לזכייה (סה"כ אחת מכל העונות ולא אחת לכל עונה לא חייבת להיות מישהי שזכתה) מרסדס 4. מי הייתה צריכה ללכת הביתה מוקדם בכל עונה אבל איכשהוא נסחבה עד לשלבים המכריעים שנדי בעונה השניה ואולי יואנה קצת ובעונה השלישית אממ אמנדה... 5. מהו הצילום היפה ביותר לדעתך בכל עונה (הכוונה לא לתמונה אלא לאתגר הצילום)אמממ בעונה השניה נראה לי שהתמונות הראשונות הן היו יפהיפות! ובעונה השלישית אממממ האלה עם השתי דמויות. 6. מהו המשפט שחקוק בזכרונך יותר מכל עד כה מהסדרה שטיירה אמרה לקמיל שזה נראה כאילו היאאומרת "ליסן ביץ'"

למעלה