סקר: ג´ק או דוסון ? אני חושבת דוסון
ח חן זאת אני New member 25/7/02 #3 אוי את כל כך צודקת ברור שדוסון ג´ק הוא סתם הומו גם לא בסידרה (לא יודעת עם הוא כן או לא אבל פשוט יש לו בגדים של הומואים). אבל צ´ארלי יותר יפה מכולם!!!!!!!!!
אוי את כל כך צודקת ברור שדוסון ג´ק הוא סתם הומו גם לא בסידרה (לא יודעת עם הוא כן או לא אבל פשוט יש לו בגדים של הומואים). אבל צ´ארלי יותר יפה מכולם!!!!!!!!!
ל לאנה New member 25/7/02 #4 מה פתאום! קר סמית´ (ג´ק) מאורס!, אולי הוא אפילו כבר התחתן!, וברור שצ´ארלי עדיף משניהם, אבל זאת לא הייתה האלה.
מה פתאום! קר סמית´ (ג´ק) מאורס!, אולי הוא אפילו כבר התחתן!, וברור שצ´ארלי עדיף משניהם, אבל זאת לא הייתה האלה.
C charmed one1 New member 25/7/02 #5 קר סמית´ לא הומו, אבל מי ששיחק את אביו של דוסון הוא הומו במציאות!
L LillipooT New member 25/7/02 #8 מממ... ../images/Emo60.gif ג´אק ! הוא ממש חמוד.. הוא גם נראה יותר טוב מדוסון לדעתי
S Summer Spirit New member 26/7/02 #11 ג´ק (../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif) אני יודעת שאני דוסונית אבל אם כל הכבוד לחימצון "הטבעי" של דוסון, ג´ק יותר חתיך ממנו.
ג´ק (../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif) אני יודעת שאני דוסונית אבל אם כל הכבוד לחימצון "הטבעי" של דוסון, ג´ק יותר חתיך ממנו.