אני כנראה לא יוכל להגיע
ע עברי לידר רולזזזז New member 5/12/05 #23 תסטלן אותו אתה? ותודה עומרי אתה באמת גבר.. אבל זה לא מזיז להרבה חוץ ממך.. וזה לא שאני לא בא כי אני לא רוצה.. פשוט מבחינת לוח זמנים זה לא מסתדר לי כרגע
תסטלן אותו אתה? ותודה עומרי אתה באמת גבר.. אבל זה לא מזיז להרבה חוץ ממך.. וזה לא שאני לא בא כי אני לא רוצה.. פשוט מבחינת לוח זמנים זה לא מסתדר לי כרגע
O omri015 New member 5/12/05 #25 אז לפחות שאחד מכם יבוא או אתה או ראם מה אני יהיה בן יחיד(וניר לא נחשב )
ע עברי לידר רולזזזז New member 5/12/05 #32 למה איש? ניר הוא הגבר שבגברים.. באמת.. שניכם מלכים.. מסוטלנים ברמות
N NAJ New member 5/12/05 #29 מי אמר?! תומר אין סיכוי שאתה לא בא! חחח אני אפילו צוחק מיזה... זה נשמע כמו בדיחה! תומר תתכנן את לוח הזמנים שלך אחרת! בבקשה!
מי אמר?! תומר אין סיכוי שאתה לא בא! חחח אני אפילו צוחק מיזה... זה נשמע כמו בדיחה! תומר תתכנן את לוח הזמנים שלך אחרת! בבקשה!
ע עברי לידר רולזזזז New member 5/12/05 #31 באמת תודה מלך.. אני ישתדל אבל כמו שזה נראה עכשיו אני לא יצליח.. אבל אני מבטיח לנסות.. לפחות יש עוד אנשים שזה מזיז להם.. אין עליכם..
באמת תודה מלך.. אני ישתדל אבל כמו שזה נראה עכשיו אני לא יצליח.. אבל אני מבטיח לנסות.. לפחות יש עוד אנשים שזה מזיז להם.. אין עליכם..
I Im The Sun New member 5/12/05 #33 אני בא או לא-תשובה בפנים../images/Emo42.gif עדיין לא החלטתי. יש עוד זמן (משעמם לי )
I Im The Sun New member 5/12/05 #36 אתה שלחת לי הודעה../images/Emo42.gif אחרי שרשמתי את ההודעה ההיא אז התשובה היא כן
I Im The Sun New member 5/12/05 #38 ניר...../images/Emo42.gif אנשים חושבים שאתה מוזר שאתה תוקע משפטים כאלה. אני מבקש ממך להפסיק! חח
N NAJ New member 5/12/05 #40 אני אספר את הסיפור... ראם ניסה לשכנע אותי שהוא יצליח לשכנע אותי ואת עינב שאנחנו נבוא למפגש... אז אמרתי לו שאנחנו באילת במלון... אז הוא אמר לי שהוא מכיר את כל מנהלי הבתי מלונות והוא יבטל לנו את ההזמנות עכזיו אני מוזר?!
אני אספר את הסיפור... ראם ניסה לשכנע אותי שהוא יצליח לשכנע אותי ואת עינב שאנחנו נבוא למפגש... אז אמרתי לו שאנחנו באילת במלון... אז הוא אמר לי שהוא מכיר את כל מנהלי הבתי מלונות והוא יבטל לנו את ההזמנות עכזיו אני מוזר?!