סקר בעניין קולנוע

deen35

New member
סקר בעניין קולנוע

1. הסרט שאתה הכי אוהב 2. השחקן שאתה הכי אוהב 3. השחקנית שאתה הכי אוהב 4. הז'אנר שאתה הכי אוהב 5. טיטניק אהבת או לא 6. אתם קוראים ביקורות קולנוע (כן או לא) 7. סרט שאתה שונא במיוחד 8. השחקן הכי חתיך בעיניך 9. השחקנית הכי יפה בעיניך 10. סרט ישראלי שאהוב עליך והתשובות (הלא שגרתיות) שלי: 1. שאלה קשה.. "טיטניק"\ "מופע הקולנוע של רוקי", "איידהו שלי" 2. ג'ק ניקולסון (וגם ג'ון מלקוביץ') 3. מריל סטריפ 4. מותחנים 5. סרט שאין שני לו 6. כן (הם מצחיקות) 7. "אמריקן ביוטי" 8. קספר ואן דיין 9. אנג'לינה ג'ולי (טוב, זה ברור) 10. דרמת טלויזיה מלפני 3 שנים בשם "הללוייה", עם טל פרידמן וציון ברוך. אך סרט קולנוע ישראלי - "תעלת בלאומיך" (1969)

adiss90

New member
נו טוב

1. הסרט שאתה הכי אוהב-ממנטו 2. השחקן שאתה הכי אוהב-ג'וני דפ 3. השחקנית שאתה הכי אוהב-אומה ת'ורמן 4. הז'אנר שאתה הכי אוהב-מתח\פסיכולוגי\הרפתקאות 5. טיטניק אהבת או לא-בצפייה ראשונה כן בצפייה שניה לא 6. אתם קוראים ביקורות קולנוע (כן או לא)-ככה חוקרת בפורום סרטים וזה.. 7. סרט שאתה שונא במיוחד-ממ..קומדיות רומנטיות שביזבזתי עליהן כסף לשווא. 8. השחקן הכי חתיך בעיניך-לא משנה כ"כ...יש כמה יפים אולי ג'וד לאו.. 9. השחקנית הכי יפה בעיניך-אממ...לא יודעת אני אוהבת את המראה של אומה ת'ורמן. הוא מלא נוכחות
10. סרט ישראלי שאהוב עליך-לא אוהבת. צר לי

yardenga

New member
טוב ממ אני... :p

1. הסרט שאתה הכי אוהב - ממממ13 כנראה.. 2. השחקן שאתה הכי אוהב - אורלנדו בלום 3. השחקנית שאתה הכי אוהב - קיסטין דאנסט או זאתי שמשחקת את פייג' במכושפות 4. הז'אנר שאתה הכי אוהב - ממ אימה.. חחח 5. טיטניק אהבת או לא - כן חח נחמד מאוד 6. אתם קוראים ביקורות קולנוע (כן או לא) - לא ממש.. 7. סרט שאתה שונא במיוחד - אין.. 8. השחקן הכי חתיך בעיניך - בראד פיט.. אבל אני לא אוהבת אותו.. 9. השחקנית הכי יפה בעיניך - רוז משהו (חח נו פייג' ממכושפות) 10. סרט ישראלי שאהוב עליך - ממ אין

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1. הסרט שאתה הכי אוהב: ביטלג'וס. 2. השחקן שאתה הכי אוהב: ג'וני דפ. אני שטחית, אני. 3. השחקנית שאתה הכי אוהב: ווינונה ריידר? גמכן שטחית. 4. הז'אנר שאתה הכי אוהב: לאיודעת, סרטים מעוותים, משפיעים, שונים, מצוירים או חזקים. 5. טיטניק אהבת או לא: לא, לא ממש. כאילו, זה עצוב והכל, אבל סיפור אגדתי כזה. 6. אתם קוראים ביקורות קולנוע: לפעמים. 7. סרט שאתה שונא במיוחד: לחסל את הליידי. אחד הסרטים הגרועים וחסרי הפואנטה שראיתי. 8. השחקן הכי חתיך בעיניך: ממ ג'וני. 9. השחקנית הכי יפה בעיניך: אנג'לינה ג'ולי. כלכך. 10. סרט ישראלי שאהוב עליך: היחיד שראיתי הוא סוף העולם שמאלה. ממ, אתה אמור לענות בהודעה נפרדת.

להלהלה

1. הסרט שאתה הכי אוהב: כרגע סיפורי דגים 2. השחקן שאתה הכי אוהב: יש הרבה 3. השחקנית שאתה הכי אוהב: כנל 4. הז'אנר שאתה הכי אוהב: קומדיות וסרטים למחשבה כאלה 5. טיטניק אהבת או לא: אהבתי בערך... הממ לא ככ מבינה מה כל ההיסטריה סביב זה 6. אתם קוראים ביקורות קולנוע (כן או לא): לפעמים, כשזה סרט שאני רוצה לראות 7. סרט שאתה שונא במיוחד: רווק פלוס ילד... ויש עוד 8. השחקן הכי חתיך בעיניך: ג'וני דפ O_O 9. השחקנית הכי יפה בעיניך: לא יודעת 10. סרט ישראלי שאהוב עליך: כרגע הבשורה ע"פ אלוהים

mine

1. הסרט שאתה הכי אוהב- גלדיאטור ושודדי הקאריביים 2. השחקן שאתה הכי אוהב- ג'וני דפ 3. השחקנית שאתה הכי אוהב- לא מישהי מסויימת 4. הז'אנר שאתה הכי אוהב- קומדיה ומלחמות אבל ישנות כאלה (חרבות וכאלה) 5. טיטניק אהבת או לא- לא ראיתי 6. אתם קוראים ביקורות קולנוע (כן או לא)- אם יוצר.. לא קבוע.. 7. סרט שאתה שונא במיוחד- ממלכת גן עדן (סתם, לא שונא- פשוט זה האחרון שראיתי וממש לא אהבתי אותו..) 8. השחקן הכי חתיך בעיניך- חחח...לא יודע.. 9. השחקנית הכי יפה בעיניך- לא יודע.. 10. סרט ישראלי שאהוב עליך- חגיגה בסנוקר!

ybenor

New member
שלי

. הסרט שאתה הכי אוהב הארי פוטר... ברור!! 2. השחקן שאתה הכי אוהב מממממ.. מבוגר? אלן ריקמן וילד טום פלטון 3. השחקנית שאתה הכי אוהב אמה ווסטון 4. הז'אנר שאתה הכי אוהב מזה זאנר? 5. טיטניק אהבת או לא לא ראיתי 6. אתם קוראים ביקורות קולנוע (כן או לא) לפעמים אבל רק אחרי שראיתי את הסרט כי זה הורס.. 7. סרט שאתה שונא במיוחד ממממ לא נראה לי יש כזה... 8. השחקן הכי חתיך בעיניך טום פלטון.. בראד פיט 9. השחקנית הכי יפה בעיניך מממממ אמה ווטסון מושלמת... 10. סרט ישראלי שאהוב עליך מממ גבעת חלפון אינה עונה..

למעלה