סקר בנוגע לשוקולד

נעמהכץ

New member
סקר בנוגע לשוקולד

שלום לכולם! במסגרת לימודי האנתרופולוגיה שלי, אני עורכת מחקר הקשור לשוקולד וזהות ישראלית. אני מעוניינת לבדוק כיצד הזהות הישראלית מתבטאת בצריכת שוקולד (טבלאות, פרלינים וכו') הייתי שמחה לדעת לפי מה את/ה קונה שוקולד? האם יש טעם מסויים אהוב עלייך? מה זה אומר לגבי זהותך? האם נראה לך שזה מאפיין של החברה הישראלית? והכי חשוב מה אומר לך השילוב הבא שוקולד-צ'ילי-תפוז? אשמח לקבל תשובות, אולי תהיה לי אפשרות להגיע לאיפיון כלשהו לגבי הישראליות שלנו! שיהיה לכולנו יום עצמאות שמח!

Miss Menta

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo109.gif

הייתי שמחה לדעת לפי מה את/ה קונה שוקולד? לפי הטעם. אני קונה שוקולד שאני מכירה. האם יש טעם מסויים אהוב עלייך? כן, שוקולד לבן וחלב. מה זה אומר לגבי זהותך? שומדבר, אני לא מתה על שוקולד בכללל. אני אוהבת, אבל לא מכורה לזה או משהו. האם נראה לך שזה מאפיין של החברה הישראלית? כן. הרבה מתים על שוקולד. והכי חשוב מה אומר לך השילוב הבא שוקולד-צ'ילי-תפוז? האמת? לא נשמע טעים במיוחד.

אפשר להגיד לך שזה לא מכובד?

ובמיוחד לא להגיד יום עצמאות שמח כשבעצם יום הזיכרון. חכי ל8 יוצא יום הזכרון ונכנס יום העצמאות, כל כך קשה? סליחה אבל זה ממש מפריע לדעתי. אל תתנפלו.

1Shir

New member
יש דברים הרבה יותר ישראליים משוקולד

בישראל יחסית למדינות אחרות השוקולד לא כ"כ מרכזי לדעתי. הייתי שמחה לדעת לפי מה את/ה קונה שוקולד? לפי הטעם והמחיר והזמינות האם יש טעם מסויים אהוב עלייך? טובלרון מה זה אומר לגבי זהותך? שהיא דווקא לא ממש ישראלית? האם נראה לך שזה מאפיין של החברה הישראלית? אולי שוקולד פרה והשחר כן והכי חשוב מה אומר לך השילוב הבא שוקולד-צ'ילי-תפוז? מזעזע, מה קשור חריף לחמוץ למתוק?

fireyes

New member
עונה ומתעצבנת...

לפי מה את/ה קונה שוקולד?לפי הטעם שאני אוהבת.. האם יש טעם מסויים אהוב עלייך?אהמ..טובלרון זה טעיייםם,אני אוהבת וקולד לבן וגם רגיל עם אגוזים
מה זה אומר לגבי זהותך?שאני אוהבת שוקולד...? האם נראה לך שזה מאפיין של החברה הישראלית?אהמ..לא חושבת מה אומר לך השילוב הבא שוקולד-צ'ילי-תפוז?פיכס,כיח ושאר ירקות..

anna the best

New member
chocolate is my life!!!

שלום לכולם! במסגרת לימודי האנתרופולוגיה שלי, אני עורכת מחקר הקשור לשוקולד וזהות ישראלית. אני מעוניינת לבדוק כיצד הזהות הישראלית מתבטאת בצריכת שוקולד (טבלאות, פרלינים וכו') הייתי שמחה לדעת לפי מה את/ה קונה שוקולד? אני פשוט קונה את מה שאני אוהבת. האם יש טעם מסויים אהוב עלייך? שוקולד עם חתיכות קפה, שוקולד פרה כמעט מכל הסוגים, ושוקולד ממולא בשוקולטה מה זה אומר לגבי זהותך? שאני חולת שוקולד ? האם נראה לך שזה מאפיין של החברה הישראלית? אולי... מה שכן ישראלי זה שוקולד פרה. והכי חשוב מה אומר לך השילוב הבא שוקולד-צ'ילי-תפוז? גועל נפש.

אממממ../images/Emo3.gif

אני אוהבת שוקולד בכל הצבעים או הצורות חח אני מעדיפה אותו חום רגיל .. ולגבי השאלה של שוקולד צ'ילי תפוז .. לע נראה לי .. בכלל אני לא אוהבת שמשלבים איזה משו בשוקולד זה הורס את כל הטעם האמיתי שלו ..

מיטלי 201

New member
שלום נעמה

אני לא ממש אוהבת שוקולד אם כן אז אגוזי, מקופלת לבנה בקפה אגוזים וכאלה אני לא חושבת שזה אומר משהו לגבי הזהות שלי השילוב של שוקולד-צ'ילי-תפוז עבורי מזעזע ואין מצב שאני יכניס כזה הבייתה לעומתי בבית אוהבים-עוגות שוקולד, שוקולד קוביות, שוקולד צ'יפס, ממרח שוקולד כל ההמצאות של שוקולד קוביות עם אורז/עדשים/אגוזים/תות וכו' נחמדים אבל לא הכל מוצלח השוקולד הטעים מבחינתי זה טוסיק נקי של תינוק :)

דנטל

New member
שוקולד

הייתי שמחה לדעת לפי מה את/ה קונה שוקולד? כשבא לי מתוק האם יש טעם מסויים אהוב עלייך? עדיפות לשוקולד תפוז ושוקולד אגוזים מה זה אומר לגבי זהותך? כלום האם נראה לך שזה מאפיין של החברה הישראלית? לא והכי חשוב מה אומר לך השילוב הבא שוקולד-צ'ילי-תפוז? כלום

../images/Emo210.gifשוקולד../images/Emo99.gif

הייתי שמחה לדעת לפי מה את/ה קונה שוקולד? לפי הטעם =) האם יש טעם מסויים אהוב עלייך? פריירו רושה איך שלא כותבים..ושוקולד לבן, וחום ועם עוגיות..כלמיני :] מה זה אומר לגבי זהותך? שאני אוהבת שוקולד
האם נראה לך שזה מאפיין של החברה הישראלית? ממ לא נראלי. והכי חשוב מה אומר לך השילוב הבא שוקולד-צ'ילי-תפוז? בעעע.

../images/Emo97.gif

לפי מה את/ה קונה שוקולד? איכות. האם יש טעם מסויים אהוב עלייך? מריר, עם כמה שיותר אחוזים, בלי סוכר וחלב.
העדפה לאלו עם האגוזים, וגם טראפלס ^^ מה זה אומר לגבי זהותך? נעארף. האם נראה לך שזה מאפיין של החברה הישראלית? ממש לא OO מה הקשר? כאילו- יש מעט מאוד אנשים בארץ שאשכרה מעריכים את השוקולד כתרבות בפני עצמה. יש מליון מדדים אחרים שאפשר לגלות על פיהם שאנחנו פשוט אחלה עם! והכי חשוב מה אומר לך השילוב הבא שוקולד-צ'ילי-תפוז? נשמע לי מעניין. תמיד רציתי לטעום משקה שוקולד עם צ'ילי.

למעלה