סקר בלעדי

סקר בלעדי

מה ההגנה האנרגטית המועדפת עליכם? וכבונוס גם מספר שאלות פילוסופיות: , האם נכון להשתמש בהגנות אנרגטיות כל הזמן או בכלל ואם כן אז מתי? יאללה שתפו!

ינוקא1

New member
היום אני בדיעה

שמידי פעם ביום צריך להקדיש זמן כדי "להתנקות" אנרגטית , ואז לא צריך לעשות הגנות. בדיוק כפי שההגנה הכי טובה מחיידקים ווירוסים היא שמירה על הגיינה. את הניקוי אפשר לעשות דרך נשימות , מדיטציה או כל שיטה אנרגטית אחרת. כמו כן אחרי טיפולים או בין מטופלים אני משתדל ליטול ידיים 3 פעמים לסירוגין.

עונה...

ההגנה האנרגטית המועדפת עלי היא הורדת בועה שקופה מאיזור הכתר כלפי מטה, משהו שמזכיר לי את המגינים השקופים של האנטרפרייז (למי שמספיק מבוגר לזכור...
). יש לי עוד כל מני טקסים לפני תחילת טיפול כמו טקס בקשת עזרה ו"הדלקת" גרעין האמצע שלי. לא למדתי את הטקסים האלה בשום מקום אלא הם התפתחו עם העבודה. לא יודעת אם נכון להשתמש בהגנות אנרגטיות כל הזמן, אם אתה מתכוון בכל טיפול, אז ניראה לי שכן, ואם אתה מתכוון בכל יום במשך תקופה ארוכה, אני אישית בימים חלשים משתמשת בעיקר בתמיכה של קריסטלים שאני מוצאת נהדרים לצורך זה. שאלה נ-ה-דרת. תודה!

הי עומר

את יכולה לפרט קצת על "הדלקת גרעין האמצע " מה זה ואיך זה נעשה? לא נתקלתי בעבר בשם הזה

המצאתי את השם הרגע.

אני מדמיינת מעין "גרעין" דומה לשל זית במרכז הגוף, שפינה אחת שלו באיזור הסרעפת והפינה הנמוכה באיזור הפופיק. הוא בדר"כ בצבע חום כזה, ולפני טיפול אני "מדליקה" אותו, הוא הופך לכתום או אדום, ואני מרגישה שזה עוזר לי לתעל אנרגיות..

Lagrangian

New member
גרעינים

מזכיר לי משהו שקראתי פעם בספר על יוגה-נידרה.. רק ששם הגרעינים היו הרבה יותר קטנים ובעין השלישית... באופן אישי אני מעדיף לשים גרעינים כאלה בלב.. בעין השלישית זה יוצר לי בלאגן...

ינוקא1

New member
אני נוהג לבקש

ממטופלים שלי לחפש אצלם "נקודת אור" שמכילה את כל המהות הטובה שלהם , את החיבור לאינסוף , ואז להגדיל את האור עד שיאיר את כל הגוף. המעניין הוא שאצל כל אחד הנקודה במיקום שונה. אצלי למשל היא באיזור מקלעת השמש , יש אנשים שיראו אותה בלב , היה אצלי מישהו שאצלו היא היתה בקודקוד הראש ואפילו מישהו שהיא היתה אצלו בכפות הידיים.

שלום לכולם. חזרתי מהונג קונג.....

כיף לחזור ולראות שיש תנועה מגוונת בפורום ושיש מצטרפים חדשים. בעניין ההגנות - אני לא עושה הגנות. אני מתרגל כל יום וכך מחזק עצמי ומנקה עצמי. אני חושב שהכל למעני ושהכל חלק מהכל, כך שאין לי סיבה להגן על עצמי. מצד שני, נראה לי שאם לא הייתי מתרגל, כן הייתי נפגע.ואולי לא. אני משתדל להיות תמיד פתוח, כך שאני גם מלא וחזק אנרגטית וגם כל מה שנכנס אליי, עובר דרכי ולא עוצר. כשאני פתוח ומלא, דבר לא פוגע בי. אני יכול לתאר זאת כרשת אוורירית ששומרת ויחד עם זאת פתוחה. אני מטפח אותה בתרגול יומיומי, אבל לא ככלי הגנה אלא ככלי לתחושה טובה. דרך אגב בהונג קונג פגשתי אדם שעושה - קונג פו אל - god kung fu. הוא אכן חזק בטירוף, תרתי משמע
. שאלתי אותו אם הוא מתרגל צ'י קונג, הוא אמר שלא, שהוא מתרגל עם האל. הוא אמר שהוא עושה מג'יק קונג פו, כשפים. עליו האל שומר. סתם לידע כללי, להעשיר אותכם בנפלאות העולם. יום נפלא לכולם.

למעלה