סקר: בכי

סקר: בכי

מה עושה לכם בכי של תינוק? איזה תחושות אתם מרגישים כשהתינוק שלכם בוכה? מה אתם עושים כשהתינוק שלכם בוכה? איזה תחושות חשתם בימים הראשונים שלאחר הלידה כשהתינוק שלכם בכה? האם זה השתנה? כיצד חשתם כלפי בכי של תינוקות לפני שהייתם אבות? כיצד בת הזוג שלכם מגיבה לבכי התינוק? מה זה עושה לכם?איך אתם מרגישים כלפיה? האם שמעתם את המשפט : "תנו לו לבכות, לא יקרה לו כלום" (או משהו בסגנון), איך הגבתם? מי אמר את זה? איזה טיפ הייתם נותנים לאב טרי בכל הקשור לבכי של התינוק שלו? האם התינוק שלכם סבל מגזים? אם כן, במשך כמה זמן? כמה זמן בממוצע התינוק שלכם בכה במשך היום? תודה רבה מראש לכל העונים.

aviah

New member
תשובות לסקר

מה עושה לכם בכי של תינוק? תלוי איזה תינוק: האמפטיה דועכת ככל שקטנה הקירבה לתינוק. איזה תחושות אתם מרגישים כשהתינוק שלכם בוכה? אמפטיה/הזדהות, רצון להתערב ולעזור. אהבה. מה אתם עושים כשהתינוק שלכם בוכה? תלוי בנסיבות. חיבוק ומילים חמות / אדישות (לפינוק, למשל). איזה תחושות חשתם בימים הראשונים שלאחר הלידה כשהתינוק שלכם בכה? אמפטיה אוניברסלית
האם זה השתנה? ברוך השם, כן. היא דעכה והיום מצטמצטת למשפחה / חברים ופעוטותיהם. כיצד חשתם כלפי בכי של תינוקות לפני שהייתם אבות? אדישות, אמפטיה קלה. כיצד בת הזוג שלכם מגיבה לבכי התינוק? באופן דומה לשלי. מה זה עושה לכם? הכברת האהבה כלפיה. איך אתם מרגישים כלפיה? אהבה. האם שמעתם את המשפט : "תנו לו לבכות, לא יקרה לו כלום" (או משהו בסגנון), איך הגבתם? משפט מטופש. מי אמר את זה? כל מיני אנשים שמינו את עצמם למבינים בילד שלי. איזה טיפ הייתם נותנים לאב טרי בכל הקשור לבכי של התינוק שלו? בכי זו צורת תקשורת עם מישהו שאתה נורא אוהב. האם התינוק שלכם סבל מגזים? בוודאי. אם כן, במשך כמה זמן? חודשיים בערך. כמה זמן בממוצע התינוק שלכם בכה במשך היום? 4 שעות, אולי יותר.

תודה על התשובות. מה זה

פינוק לדעתך? מתי הבכי נחשב לבכי של פינוק ומתי הוא לא? האם לקחת חלק פעיל בנסיונות להרגיע את התינוק שלך באופן יומיומי? מה היה הכי קשה עבורך? שוב תודה....

aviah

New member
פינוק

הוא בן שנה ושמונה חודשים (כמעט) אז הוא כבר יודע מה הוא רוצה. למשל, הוא יושב על הספה בסלון ורוצה איזה צעצוע, אז הוא מצביע עליו ומיילל. אנחנו אומרים לו שיילך לקחת אותו בעצמו. לפעמים הוא הולך ולפעמים הוא יושב וממשיך ליילל. כשהוא יושב וממשיך ליילל - זה פינוק. לקחתי חלק פעיל ויומיומי, בוודאי. כשהיו הגזים הרגשתי חסר אונים וזה היה מתסכל. בגיל ארבעה חודשים הוא חלה בפעם הראשונה (היינו באיזה ג'ימבורי והוא קיב לאיזה וירוס של מערכת העיכול). גם זה היה מאוד מבאס.

אתה יכול להרחיב את המשפט

כשהיו הגזים הרגשתי חסר אונים וזה היה מתסכל. אני אשמח אם תוכל לפרט קצת יותר, מה היה שם? מי היה איתו רוב היום? באיזו צורה התבטאו הגזים? כיצד בת הזוג שלך תפקדה? היכן אתה נכנסת בכל הסיפור? איך היה יום טיפוסי? סליחה על החליבה...

aviah

New member
זמן טוב

זמן טוב לספר לי מה מטרת השאלון הכה מפורט

aviah

New member
במה התבטאו הגזים

הילד שלנו לא ינק כלל. אכל תמ"ל מהיום הראשון. אז דבר ראשון היינו צריכים להדוף ביקורת בסיגנון "מה אתם עושים לילד המסכן? אתם לא יודעים שסימילאק עושה גזים?". אחר כך קראנו קצת בפורומים, ולמדנו מה עושים (עיסוי לבטן, וכו'). אם אני זוכר נכון, הוא אכל אז שש פעמים ביום, ושש פעמים ביום היתה שיגרה של אוכל-עיכול-כאבים-טיפול בכאבים.

ferdinand

New member
וואלה? - ספר?

זה היה נראה לי כמו שאלה בסגנון - "יש-לחבר-שלי-שאלה-מביכה-והוא-מתבייש-לשאול-אז-שואל-פה-במקומו...." בכי של תינוק, שורף לי ת'פיוזים! לא יכול לסבול את זה!!! איך שהיא מתחילה לצפצף, אני ישר קופץ על הרגליים. בכי של תינוק עושה לי רצון להפסיק אותו. מנסיון למדתי שהדרך הכי יעילה, מהירה ובטוחה לעשות את זה היא - שני פליקים ב.. סתם! סתם! הדרך היא לחפש בסבלנות את מקור הבעיה ולטפל בה באופן גורף (גם אם זה כולל טיול על הידיים ברחבי הסלון באמצע הלילה למשך שעתיים!) פינוק - אין דבר כזה! לפחות לא בחודשים הראשונים. זו תופעה מאוחרת יותר, שנשארת אח"כ עד גיל מאה (במקרה הטוב מאה ועשרים)

למעלה