סקר בייביסיטר?

SHIRIE

New member
אחותי היא הבייביסיטר הקבועה

היא שומרת על אדווה שהורי לא יכולים לשמור עליה. היא והחבר שלה שבעצמו נעשה דוד לא מזמן נהנים לשמור עליה. הם בני 25 ו-26 בהתאמה לא מקלבים ממני כסף אבל זה משפחה כך שיד רוחצת יד.וחוצמזה הם נהנים ומבקשים שנצא ונתן להם לשמור עליה.

האוהבות

New member
אנחנו נעזרים בהורים של הבעל אבל...

השבוע קמה לנו "מתחרה" אחותו ילדה בת ראשונה וכל תשומת ה-
ממוקדת בה. ככה שאני צריכה להתארגן על מישהו אחר. הצעתי ללילו.

naamamushki

New member
רק ההורים שלי או ההורים שלו

מקבלים את הזכות... וגם זה קרה אולי 4 פעמים...

ELLA32

New member
סבתא שלי - בת יותר מ 80...

הבייבי סיטר הכי מדליקה שלו, רצה אחריו, מרימה אותו משחקת איתו ודוחפת לו סנבוסק כל היום.. (עירקית..
) חוץ מזה יש את ההורים וחוץ מזה זהו. יש לי אחות בת 18 שלא מוכנה לשמור עליו
וזה פיספוס אמיתי...

mevav1

New member
איך שאני מקנאה בסבתות המזרחיות

(מבלי לעורר מהומה חלילה,אבל האמהות המזרחיות והסבתות המזרחיות הן כה חמות,כה עוזרות. חמותי לעולם לא אמרה שאין לה כוח לשמור על הגדולים עת היו קטנים. אמי,פרט לעזור לי כשצריך והיא אכן עזרה לי אישית,אבל עם ילדיי היא מעולם לא שמרה עליהם,פרט לפעמיים אולי וגם זה בחוסר רצון. ותסלחנה לי כל אותן אמהות אשכנזיות(גם אני כזו) אבל זו האמת ולעתים כואב לי שזה לא קורה אצלי.

לא הייתי מכלילה כ"כ מהר...

עומר חזר אתמול משיש אצל חמי וחמותי (רוסים) ששלחו אותנו לסופ"ש במלון, ישן שם ואת השבת בילה אצל ההורים שלי שגרים 5 דקות מהם. מתי שאנחנו ציכים, הם מזנקים לשמור על הילד ולמען האמת, סבתא הרומניה שלי גידלה אותנו וככה אצל בעלי. אחי גר צמוד-קרקע עם הורי גיסתי והילדודס כל המזן שם. אז זה עניין של טיפוס

limooor

New member
מכירה "חמות" מזרחיות

אללה איסטור ולהקתו לא כולם אותו דבר תאמיני לי

noga30

New member
מרב אצלי ה"מזרחית " לא עוזרת בכלל

אז לא הייתי מכלילה. עד גיל שנה בערך היא בכלל לא הרימה בידיים את מעין, ועד היום היא לא הציעה עזרה לשמור על מעין גם כשידעה שממש צריך. אפילו כשהייתי חולה, ואימי גם, והייתי צריכה לקפוץ לקופת החולים שנמצאת על יד הבית שלה, היא לא הציע לי שתשמור על מעין. מי שתמיד מצילה אותי כשמעין חולה, וכשהייתי צריכה להשאר יותר בעבודה זו היתה אמא שלי. שחוץ מלהוציא את מעין כמה פעמים בשבוע מהגן, גם נוסעת עד לראשל"צ ועכשיו לנס-ציונה כדי להוציא את האחיינים שלי מהגן ומהצהרון. ותמיד שהיא שומרת על מעין היא גם עוזרת לי עם הכביסה ועם אוכל. מרב, אז כל מקרה לגופו טוב?

missB

New member
אפשר להגן על כבודן של סבתות אשכנז?

אצלנו הסבתא הקרובה מסייעת לנו בכל פעם שאנחנו מבקשים והסבתא הרחוקה כבר פעמיים נשארה אצלנו עם הילדה בזמן שאנחנו נסענו לטייל ולנפוש. אז אנא, לא להכליל

mevav1

New member
וואוווו איזה הדים קיבלתי../images/Emo6.gifבתור חצי

אשכנזיה(אמי) אני מדברת ככה ובכוונה הקצנתי
מכיוון שרציתי לשמוע כמה סבתות שהן אשכנזיות עוזרות. האמת היא שאני לא מכלילה. סבתי הצ'כית שהא בריאה,פרט לי ולאחיי היא עזסרה לכל נכדיה. כלומר,היא טיפלה בכולם ושמרה עליהם ומה לא. אבל אמי שגם אם הייתה מזרחית,היא הייתה כזו. אבל האמת היא שמבלי להכליל כמובן,אבל רוב הסבתות המזרחיות אכן עוזרות. אני רואה מהסביבה הקרובה ומחמותי וכד'. בתכל'ס,אי אפשר להכליל כמובן אבל המציאות היא כזו עפ"ר.

lulyK

New member
יש לנו בייבי סיטר פעמיים בשבוע

ל-3 שעות כל פעם, אחר הצהריים. היא בת 23+-, סטודנטית לחינוך שמתפרנסת משמירה על ילדים (שלי ושל חברה טובה שלי, בשאר הימים) ועבודה גן ילדים בימי ו'. משלמים 30 ש"ח לשעה (לא משלמים נסיעות). בערב רק אמא שלי שומרת עליו - בחינם
.

לימור029

New member
לי יש בייבי סיטר קבועה בת 15 ואני

די סומכת עליה,הרבה יותר מחברה שלי שהיא בת 38 ואמא ל-3 , אני משלמת לה 15 ש"ח לשעה, ואם אין לי לשלם לה באותו היום אז אני מעדכנת אותה מראש, ולפעמים אני משלמת לה יותר ואח"כ אני מקזזת לה, או משאירה לה כטיפ. תלוי מה המצב בארנק באותו רגע. נסיעות אני לא משלמת כי הבית שלה בגב של הבית שלי.

קנגרi

New member
לנו אין בייביסיטר

ואף פעם לא היה. רק הסבים/סבתות שומרים.

גם אני עושה ביביסיטינג

ונהנית מזה מאוד.. מגדילה ראש תמיד (במשפחות שאני איתם הרבה זמן) ומקפלת כבסים/שוטפת כלים וכדו'.. אני מראשון ומקבלת 25 ש"ח לשעה בלי נסיעות. אה כן, אני בת 23 ואמא !

חני 105

New member
הבייביסטר שלי היא בת 23 אני

משלמת לה 10$ לשעה. ויש לי עוד 2 בהמתנה. חני

אוייייי נושא כאוב!!!!

עד יום חמישי הייתה לי אחת קבועה - חיילה, שילמתי לה 20 ש"ח לשעה אבל ממש לא הייתי מבסוטית ממנה, לאחרונה גיליתי שחגגה לי על הטלפון במקום להיות עם נעם (בשעה עשתה 12 שיחות!!!), אכלה חופשי (אין לי בעייה עם זה, רק שתשאיר לאחרים...), השאירה את נעם שעה וחצי עם גבינה מרוחה על הפנים "כי היא לא נתנה לה לנקות אותה"... ועוד...מזל שיצאתי לחופשה!!!!

למעלה