סקר בייביסיטר?

ו שתי

New member
יש שתיים

אמא שלי שאני לא משלמת לה (למעט כרטיסי חניה) ונערה בת 15.5 שאני משלמת לה 20 ש"ח לשעה. בארסנל שלנו עוד שתיים פוטנציאליות למקרה ששתי הקבועות לא יכולות, שתיהן אחרי צבא, ולשתיהן תעריף של 30 ש"ח לשעה.

אם זה בשעות היום

או בערב לפני שאראל נרדם- אנחנו מביאים אותו להורים של בעלי שם או חמותי או גיסתי (בת 13) מטפלות בו. זה כמובן בחינם. אם אנחנו רוצים לצאת אחרי שאראל נרדם- שכנה שלנו מלמטה, בת 13 שיש לה אחות בגיל של אראל ככה שהיא די יודעת מה לעשות, למרות שבד"כ אראל לא מתעורר כשהיא נמצאת. והיא לוקחת 12 ש"ח לשעה.

פשושולה

New member
לנו גם יש בייביסיטר מקסימה, שהיא

הגננת של עדן בגן (אחת מהן), ועדן פשוט מתה עליה. היא אישה מבוגרת (יש לה ילד בן 25-26), והיא באה קבוע כל יום ג' בערב, כדי שלי ולבעל יהיו כמה שעות לבד, וגם כשאנחנו צריכים בימים אחרים. משלמים 20 ש"ח לשעה, ומסיעים אותה הלוך וחזור לרוב.

nitzan111

New member
אני בת 18 מכפר סבא.

ואני לוקחת 15 שח לשעה. 20? 25? וואו זה נראה לי המון!!!

tamara5

New member
לי יש בייביסיטר, בת 16, אבל היא

תמיד נמצאת איתי ולא לבד (תאומות...
). בד"כ אנחנו מעבירות את הזמן יחד. לפעמים אני מנצלת את הזמן לעשות כמה דברים בבית, והיא עם הבנות בגינה. אני אמורה לשלם 15 ש"ח לשעה, אבל כמעט תמיד אני משלמת יותר (50 ש"ח לכ-3 שעות). נראה לי קטנוני להתחיל לחשב 2 ש"ח לפה או לשם. מה דעתכן ? וכמובן, שאני תמיד, תמיד משלמת לה באותו יום, בסוף המשמרת.

mevav1

New member
בעצם,יש לי בייביסיטר-ילדיי הגדולים

איזו פוסטמה אני...שכחתי שהם אלה ששומרים לי על אהובתי..הם ולא אחרים. הכי הרבה הם ירדו לסבתם ויחדיו הם ישמרו עליה.

למעלה