סקר בייביסיטר?

יעל י

New member
סקר בייביסיטר?

למי שיש ונותנת את הילד לבייביסיטר בת כמה היא? כמה אתן משלמות? אני משלמת 20 לשעה יש לי 2 לסירוגין אחת לפני צבא אחת שמיניסטית השנה

lilo

New member
../images/Emo32.gifמנצל"שת לדעתכן../images/Emo9.gif

אז חלקכן יודעות שאני בייביסיטר, ונתקלתי בשתי תופעות, שלי היו מאוד לא נעימות, והייתי שמחה לשמוע את דעתכן:
האחת- משריינים אותי לבייביסיטר, ומבטלים ברגע האחרון, משהו כמו שעה-שעתיים לפני... אם זה היה קורה פעם ב... הילד חולה... מילא. אבל כשזה בערב פורים/סילבסטר/ מסיבות סיום בבתי ספר, אני דיי מבוקשת וכשמשריינים אותי ומבטלים, אני מפסידה בייביסיטר אחר. מה דעתם? איך אני צריכה להגיב כשזה קורה?
השנייה- אני עושה בייביסיטר, האבא/האמא משחררים אותי בתום המשמרת, אומרים שאין עליהם מזומן, השני יבוא אליי הביתה לשלם לי. עובר יום, לא מגיעים. אני מתקשרת ואומרים שהבעל/האישה עם הכסף לא בבית, וברגע שהם יגיעו הם יבואו לשלם... עובר עוד יום... אתם הרי יודעים שאני לא עושה בייביסיטר בהתנדבות! למה אתם לא דואגים שיהיה לכם כסף בארנק?!
מה דעתכם? להציק גם היום? לחכות למחר? לעשות אמבוש ליד הבית? אוף! מרגיזים

אם תגיעי אלי עד ר"ג לבייביסיטר

מובטח לך שכל בעיותייך תיפתרנה אם את מעוניינת את מוזמנת לפנות אלי במסר

lilo

New member
רחוק לי../images/Emo9.gif רק הנסיעה עולה יותר../images/Emo13.gif

אביטלתל

New member
תשובות

לגבי הביטולים - להבהיר מראש שצריך להודיע על ביטול מספר שעות מראש (תקבעי את כמה), אם לא אז משלמים סכום כזה וכזה מי שלא מסכים פשוט לא לקבוע עם אותה משפחה שוב לגבי התשלום - לבקש מראש שיהיה תשלום מזומן או שיתנו לך צ'ק וכן - להציק עד שתצא נמשתם

lilo

New member
אבל זה לא מרתיע קצת?

הקטע של לקבוע מראש שאם מבטלים, משלמים כך וכך? כמה זה כך וכך? ואגב מספר שעות זה לא עוזר, כשמתקשרים אליי (בעיקר בערבים מיוחדים) כמה ימים, או שבוע ולפעמים גם יותר מראש

אביטלתל

New member
טוב, אז את יכולה לעשות

את עניין הקביעה מראש לגבי אנשים שאת יודעת שהם "מבטלים סדרתיים" קשה לי לחשוב על פתרונות אחרים

חני 105

New member
חצופה פשוט חצופה ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif:-אני הייתי

אומרת להם שיש גבול לכל דבר אין לכם כסף על תצאו. ולגבי הביטול אני בדרך מפצה את הבייביסטר שלי במידה וזה התבטל פעם או פעמיים מה שלא קורא כי עד שאני יוצאת.
חני

מה זה החוצפה הזאת???../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

נורא הרגזת אותי עכשיו! כשנכנסים לסופר ולוקחים מוצר אומרים שישלמו מחר? תגידי מראש כשאת קובעת ביביסיטר שהתשלום במקום!!! ומי שמבריז יותר מפעם אחת בערבים שכאלה פעם הבאה לא לעשות לו בייביסיטר!

lilo

New member
התקשרתי אליה../images/Emo9.gif

הייתי אסרטיבית וקיבלתי את מה שמגיע לי... לא היה לה כסף קטן, אז נתקזז בפעם הבאה... בדרך כלל אני לא אוהבת להיות חייבת, אבל עדיף ככה מאשר לדחות עוד ועוד
נראה לכם שסביר לדרוש פיצוי כשמבטלים בייביסיטר (בעיקר בערבים ה"מבוקשים"?

כל הכבוד לך!../images/Emo45.gif

ולגבי השאלה אין לי שמץ...אני עדיין לא מנוסה בהזמנת בייביסיטר

גלשני

New member
יופי מתוקה!

אסרטיביות ראויה לשמא. בערבים מבוקשים לגיטימי לחלוטין להבהיר מראש שבמקרה של ביטול יהיה חיוב. נשמע לי שאת (בצדק) מספיק מבוקשת ויכולה להרשות לעצמך לחנך את הקליינטים

lilo

New member
ולגבי הסקר:

אני בת 25, ומקבלת 25 ש"ח לשעה. ככה מקבלות כל הבייביסיטריות אחרי צבא פה

SoldieRonit

New member
../images/Emo12.gif את לא אמא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אבל........אבל.....את פה ,והיה ברור לי שאת אמא ..

lilo

New member
אני מהשרון../images/Emo9.gif

גוש תל מונד זה האיזור שבו אני משמרטפת

og3

New member
גם בצור משה???

זה קרוב לתל מונד
כי אז אני אשמח לקבל את פרטייך.

למעלה