סקר "בטי"

lorena7

New member
סקר "בטי"

1.מיהי הדמות הכי מצחיקה(מהבנים)? 2.מיהי הדמות הכי מצחיקה(מהבנות)? 3.את מי אהבתם יותר: מישל או ארמנדו? 4.מיהי הדמות הכי קרציה? 5.את מי הכי הייתם רוצים לשחק? 6.מיהי הדמות שלדעתכם מיותרת(אם יש כזו)? 7.מיהי דמות המשנה שהכי משפיעה על העלילה? שאלה למי שרואה "צחוק הגורל": איפה אהבתם יותר את חורחה א. אבז´ו,אנה מריה אורוסקו וחוליאן ארנגו, ב"בטי" או ב"צחוק הגורל"? צ´או, מור

עדיץ

New member
סקר בטי נערך כבר 70 אלף פעם..

תבדקי בארכיון .. ולכל שאר מעריצי בטי .. צאו מזה "אני בטי המכוערת" נגמר ואין מה להוסיף .. גם אני אהבתי את הסדרה אבל כבר דשנו בזה המון !! גם אני מצפה לסדרה אקומודה (למרות שאני יתגייס עד אז ..) סורי .. חלאס לחפור !! עדי

lorena7

New member
אז מה???

אז עשיתי עוד סקר....מה כבר קרה? יש אנשים שמתגעגעים,ועונים על הסקר,את-לא חייבת לענות! זה בדיוק כמו שאני אגיד:למעריצי "בובה פראית",צאו מזה כבר!זה נגמר!היה ועבר!זה מה שאני חושבת על בובה פראית,ואני פשוט לא עונה על סקרים או מה שזה לא יהיה!!!את לא חייבת לענות על זה,וזהו! מור

shirakl

New member
אז ככה

1. הרמס פינסון וניקולס מורה 2. כמובן כל מטה המכוערות, שלדעתי אפשר להחשיב אותן כדמות אחת, כי הן כל הזמן ביחד ועושת את אותם דברים! 3. ארמנדו הרבה יותר חמוד, מתאים לבטי, והרבה פחות מעצבן! 4. פטריסיה פרננדס, ללא ספק 5. נראה לי שאת בטי... 6. דניאל ולנסיה 7. מטה המכוערות, שגם כאן אני אחשיב אותו כדמות אחת. 8. בקשר לצחוק הגורל - חורחה אנריקה אבז´ו הרבה יותר טוב ב"בטי", וכך גם אנה מריה אורוסקו. בקשר לחוליאן ארנגו - קשה לי להחליט, כנראה שהוא היה מדהים בשתי הסדרות, והדמויות שהוא שיחק כ"כ שונות זו מזו, אז קשה לי להכריע!

נוני 17

New member
התשובות שלי!

1) ניקולס הכי מצחיק 2)בטי הכי מצחיקה 3) ארמנדו 4) את הבלדונית שכחתי את השם שלה. 5) בטי 6)מרסלה 7)מרסלה.

viki2002

New member
אני אנסה...למרות שאני כבר לא כזה...

זוכרת.... 1. אבא של בטי... 2. בעיקרון, אותי הכי הצחיקה פטריסיה, בגלל ההתנהגות המטומטמת שלה... אבל כמובן שכל מטה המכוערות היה ממש מבדר. 3. בטח שאת ארמנדו!!! שאלה דבילית... 4. הכי קרציה? תלוי באיזה מובן...אל נניח שפטריסיה.... 5. הייתי רוצה לשחק נראה לי את פטריסיה...או את אאורורה מריה...הדמויות מצחיקות את הצופה... 6. לא עולה לי עכשיו... 7. קשה לי לענות...לא תורידו לי ציון על זה, נכון?
8. אני אישית, בצחוק הגורל... למרות ש"בטי המכוערת" כסידרה היה יפה יותר...אך את הדמויות אהבתי יותר בצחוק הגורל...... וזה הכל... היה קצר... ביי ביי

lorena7

New member
התשובות שלי.....!

1.הוגו 2.פטריסיה 3.ברור שארמנדו(ואני מכירה בנות שאהבו יותר את מישל....) 4.ג´ני!!! 5.פטריסיה!זה הכי כיף!!! 6.וילסון 7.מרסלה את חורחה ואנה אהבתי יותר ב"בטי",אבל עם חוליאן באמת קשה להחליט.... מור

stelaa

New member
אז הנה התשובות שלי:

1.אבא של בטי 2.כל המטה של המכוערות 3.מישל 4.פטריסיה 5.הוגו לומברדי 6. אני חושבת שאין דמות כזו. 7. פטריסיה 8. ב"אקומודה" ביי סטלוש!!!

4מעיין

New member
תשובות לסקר בטי

1.הדמות הכי מצחיקה: לדעתי היא פרדי הוא שטוטי 2.הבת הכי: לדעתי כול בנות המטה 3.אני אהבתי: אני אישית את שניהם את כול מי שהתנהג יפה לבטי 4.הדמות היא: לדעתי פטרסיה 5.היתי רוצה לשחק: את בטי (הדמות הראשית) 6. לדעתי כולם מתאימים 7. מרסלה 8. אני אהבתי אותם יותר בבטי

Cornamenta

New member
תשובות ../images/Emo99.gif *נהנית להיזכר בבטי*

1. פרדי 2. פטסי-פט 3. שאלה קשה... אצלנו בבית התקשינו להיפרד ממישל, אבל עדיין ארמנדו ניצח... 4. הרמס פינסון גלרסה - סצינות מעצבנות!! 5. בטי 6. גוטיירס? בעצם אני מניחה שאף אחד לא מיותר... 7. שאלה מתוחכמת... אני מניחה שברטה, כי הרכילויות שלה מניעות את העלילה 8. כמובן שבבטי. חורחה ואנה יוצאים די טמבלים בצחוק הגורל...

רותם 18

New member
תשובות...

1.השליח (לא זוכרת איך קוראים לו ) 2.חברה שלו ( וגם את שמה אמי לא זוכרת ) 3.ארמנדו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4.פטי 5.מריאנה 6.אין 7.מריו ( כי באיזושהו מקום הוא זה שעזר לבטי וארמנדו להיות ביחד ) או.קיי את ארמנדו אי אוהבת בשניהם כי בבטי הוא משחק איש חשוב ורציני ובצחוק הגורל הוא משחק אחד טיפש ( וזה ממש ממש ממש מצחיק ) את בטי אני אוהבת יותר בבטי כי בצחק הגורל עשו אותה פרחה ואת הוגו אני גם אוהבת יותר בבטי כי ... לא יודעת התפקיד שלו היה יותר משמעותי

למעלה