סקר בטי המכוערת!!!!

סקר בטי המכוערת!!!!

1)שחקנית אהובה בבטי המכוערת! 2) שחקן אהוב באני בטי המכוערת! 3)שחקן שנוא 4)שחקנית שנואה 5)שחקן מצחיק 6)שחקנית מצחיקה 7)איזה טלנובלה יותר אהובה ורק אחת!!:אני בטי המכוערת או:יאגו 8)אין לי מה לכתוב אז ביי

נתי (בת)

New member
תשובות :)

1. שחקנית אהובה : בטי {אבל שתחליף את הצחוק שלה !!!} וקטלינה כי יש לה נשמה כל-כך טובה !!! 2. שחקן אהוב : דניאל ולנסיה {ומריו קלדרון...} בגלל שהם חמודים לאללה !!! 3. שחקן שנוא : הרמס {אבא של בטי} אני לא שונאת אותו אבל הוא מ-צ-י-ק !!! 4. שחקנית שנואה : אאוראה מריה {אני לא שונאת אותה היא פשוט נודניקית בגלל כל הבנים ....} 5. שחקן מצחיק : פרדי כי הוא כל הזמן נפגע מאאוראה מריה 6. שחקנית מצחיקה : פטריסיה כי היא אומרת "מנוולת" כל כך מצחיק עד שאין לי אוויר !!! והמזכירה שליד פטריסיה כל פרק הורגת אותי איך שהיא רבה עם פטריסיה !!! 7. בטי המכוערת {אני לא רואה יאגו !!!!}

אילונוש

New member
תשובות

1.לורנה פאס - פטריסיה המהממת 2.ניקולס! וכל מילה נוספת מיותרת 3.מריו הדביל (כדמות כמובן) 4.אימא של ארמנדו... מעצבנת! 5.ניקולס ואבא של בטי.. גם למריו יש לפעמים יציאות 6.פטריסיה קורעעעת! וכל הבנות ממטה המכוערות 7.ברור שבטי! 8. ביייי

Black Cat15

New member
תשובות! ../images/Emo13.gif

1) ביאטריס פינסון סולנו 2) ארמנדו מנדוסה 3) מריו קלדרון ודניאל ולנסיה 4) מרגריטה מנדוסה 5) הוגו לומברדי 6) פטריסיה פרננדס 7) ברוררררררררר ש בטי!

עדיץ

New member
../images/Emo20.gifגם אני רוצה ...../images/Emo20.gif

שחקנית האהובה אני חוששת שפטריסיה "פטסי פט" פרננדס...
שחקן אהוב ...הוגיטו ..
שחקן שנוא מריו קלדרון, ווילסון, פרדי , הרמס וגוטיירס פלחצה !!
שחקנית שנואה מרסלה ולנסיה ..
התשובה לשאלה חמש היא שוב הוגיטו
ושחקנית מצחיקה פטריסיה .. הסדרה שאני אוהבת יותר היא יאגו
"פורסופאסטו.."
לכולם ! צ´או עדיץ

שלומי

New member
סקר נהדר!

דמות אהובה - פטריסיה דמות אהובה - דניאל דמות שנואה - הרמס (אבא של בטי הנודניק) דמות שנואה - אינסיטה (משביתה שמחות) דמות מצחיקה - ניקולאס דמות מצחיקה - פטריסיה (כן בפעם השנייה)

תשובות!

1. שחקנית אהובה - ביאטריס פינסון סולנו (כמובן!!!) אם הייתי מוסיפה שחקנית משנית זו הייתה מרסלה ולנסיה שהדמות שלה הכי אנושית בסדרה. 2. שחקן אהוב - טוב הוא לא ממש שחקן קבוע אבל אני ממש מאוהבת במישל, ואם כבר שחקן קבוע אז הייתי בוחרת ארמנדו מנדוסה. 3. שחקן שנוא - טוב זה ממש ממש קשה לבחור אבל אם אני מתאמצת אני בוחרת במריו קלדרון. הייתה תקופה שהוא התייחס לבטי אפילו יותר טוב מארמנדו אבל לאט לאט הוא נהיה חיה. 4. שחקנית שנואה - ברטה. יש גבול לרכלנות! 5. שחקן מצחיק - הוגו לומברדי וכל מילה נוספת מיותרת! 6. שחקנית מצחיקה - פטריסיה פרננדס ("מנוולים!") 7. "אני בטי המכוערת" שולטת!!!!!!!!!

תשובות לסקר של בטי

1. שחקנית אהובה: פטריסיה 2. שחקן אהוב: פרדי 3. שחקן שנוא: ניקולאס 4. שחקנית שנואה: ברטה 5. שחקן מצחיק: הוגו 6. שחקנית מצחיקה: פטריסיה 7. טלנובלה יותר אהובה: יאגו! צ´או!!!

נועוש 17

New member
טוב אז ככה התשובות

1. בטי 2.ארמנדו 3.הוגו. 4. מרסלה 5. ניקולס 6.פטריסה 7 בטי

מ י ר י

New member
לדעתי

1. השחקנית האהובה היא כמובן בטי 2. השחקן האהוב הוגו ומריו 3. שחקן שנוא ניקולס 4. שחקנית שנואה ג´ני גרסיה מעצבנתתתתתתתתת 5. שחקן מצחיק הוגו לומברדי הענק 6. שחקנית מצחיקה מי אם לא פטריסיה פרננדס 7. אין כזו בטי האחת והיחידה 8. עוד מעט בטי מסתימת אוףףףףףףףףףף למה???? והכי מצחיק הוגו איך שהוא קורא: אינסססססססססס

Rotem Lisa

New member
אהם ../images/Emo4.gif ..

1. אמממ.... בטי ? 2. ניקולס :) 3. ארמנדו. 4. מרסלה. 5. פטריסיה! קוראים לה פטריסיה, נכון .. ? שכחתי! נו, למחומצנת.. 6. אופס, התבלבלתי. בטעות ב-5 כתבתי "שחקנית מצחיקה", אז, פה אני אכתוב "שחקן מצחיק"- ניקולס. 7. אני בטי המכוערת. בעע-ביי

boreanazs girl

New member
לפי דעתי.....

אז ככה 1. פטריסיה פרננדס - אני כל כך אוהבת תקול שלה זה כל כך קורע: קיי, רוברטו, קיי...... 2. ארמנדו - חולה על הבנאדם!! חוץ מהפרקים שניפחו לו תפנים בגלל שיעני הוא הלך מכות הוא נראה מכוער בטירוף... 3. אמ... אבא של בטי - הוא עולה על העצבים, כאילו בת כמה בטי כבר עשרים ומשו והיא עדיין צריכה לחזור עד 11 הבייתה.... איך אפשר לחיות ככה? 4. ג´ני - היא כזאת פרחה וזה מעצבן... למרות שאני אוהבת שכל הזמן שהיא הייתה עם אפראין אז היא עשתה לו כזה בטלפון פופוצ´ורו וזה מזה קורע איך שהיא עושה את זה... 5. שחקן מצחיק - מריו, למרות שרוב הפעמים הוא מצחיק רק את עצמו... 6. אאורה מריה - זה פשוט קורע איך שהיא מדברת... 7. בטי שולטת!!! בביי כולם!

Cornamenta

New member
סוף סוף סקר לעניין ../images/Emo8.gif

נראה לי שהתכוונת כאן לדמויות, לא? אז ככה עניתי בכל מקרה... 1. אהובה: מי אם לא בטי ה(כבר לא) מכוערת 2. אהוב: ארמנדו יקירי
אין נימוקים, אני פשוט לא יכולה לשלוט בזה... 3. שנוא: דניאל ומריו מתחרים צמודים - שני מניאקים חסרי תקנה 4. שנואה: ג´ני, מרסלה - ושוב התחרות על הביץ´ האולטימטיבית קשה ביותר... 5. מצחיק: הוגו (זזזזזז.....) 6. מצחיקה: פטריסיה פרננדס, הסטודנטית המפורסמת ביותר באונ´ סן מרינו 7. בטי המכוערת לוקחת בהליכה אני רוצה להזכיר לכם שהתוכנית על סף סיום והפורום הזה יצטרך לתפקד כקבוצת תמיכה לכל המכורים, שייאלצו להיגמל בפתאומיות... המכורה לבטי

החסויcool

New member
סקר מעניין!

אני אישית אהבתי את בטי לא ביגללשהיא יפה,והיא וארמנדו זוג יפה.

ענת פ.

New member
גמני גמני גמני

דמות נשית- בטי, כי לא להזדהות איתה זה בלתי אפשרי(וגם בגלל שהיא מתוקה נורא), אבללמה היא לא מחטיפה לדניאל את הסטירה המיוחלת כבר???? דמות גברית- רוברטו! הוא הכי כנה ונחמד בסדרה הזו דמות נשית שנואה- מרסלה, בלי שום ספק! דמות גברית שנואה- גוטיירס כי הוא מבחילללללל דמות נשית נצחיקה- פטי דמות גבריח מצחיקה- ווילסון, כי הוא טיפש וחמוד בצורה של ילד בן חמש והוא איזה מטר תשעים אז זה נורא משעשע בטי כלה לא נורמלית! ושכולם ילכו לקפוץ!

למעלה