סקר (בחירות 6) איזה ספייס גירל אתם מעדיפים? ג´רי הלוויל מלאני סי מלאני בי אמה בנטון וויקטוריה אדמס
M Moonwallker New member 29/7/02 #1 סקר (בחירות 6) איזה ספייס גירל אתם מעדיפים? ג´רי הלוויל מלאני סי מלאני בי אמה בנטון וויקטוריה אדמס
N nadav26 New member 29/7/02 #2 מל סי. היא פשוט היחידה בלהקה הזו שיודעת באמת לשיר. וגם השירים שיצאו מהאלבום סולו שלה היו טובים ממש
N nadav26 New member 29/7/02 #3 מל סי. היא פשוט היחידה בלהקה הזו שיודעת באמת לשיר. וגם השירים שיצאו מהאלבום סולו שלה היו טובים ממש
E eranmc New member 29/7/02 #4 כולן חוץ מג´רי הדוחה בגללה ספייס גירלז מתה (היית עמירת גדול שלהן!!!) ובגללה פיטרו את מל ג´י, אמה וויקטוריה ומלי סי השמינה והייתה בדכאון! היא כזאתי כלבה מסריחה.
כולן חוץ מג´רי הדוחה בגללה ספייס גירלז מתה (היית עמירת גדול שלהן!!!) ובגללה פיטרו את מל ג´י, אמה וויקטוריה ומלי סי השמינה והייתה בדכאון! היא כזאתי כלבה מסריחה.
M MissPop New member 29/7/02 #5 אמה RULES *רוקדת* WE´RE NOT GONNA SLEEP TONIGHT זה שיר טוב להפגת שעמום
L LYPD New member 30/7/02 #7 מלאני סי מלאני סי פשוט הזמרת הכי טובה מהספייס גירלס אני חולה עליה! הייתי בהופעה שלה בארץ והיא פשוט גדולה! יש לה שירים ממש יפים! ו....... הדיסק הבא שלה יצא פברואר 2003
מלאני סי מלאני סי פשוט הזמרת הכי טובה מהספייס גירלס אני חולה עליה! הייתי בהופעה שלה בארץ והיא פשוט גדולה! יש לה שירים ממש יפים! ו....... הדיסק הבא שלה יצא פברואר 2003