סקר בזק! כולם להצביע לפני יום חמישי ב7:10
א אור פילי New member 26/10/06 #3 אתם לא מבינים... הכי גדול בשכבה תמיד עובר ראשון!! זה לא תאוריה זה בדוק!!
1 1טל צוראל New member 26/10/06 #5 כן עופר טל, אבל בנתיים תהילה מסתובבת לה עם האוטו ואתה עדיין מתחנן לפרבר שייתן לך סיבוב על הקורקינוע...............
כן עופר טל, אבל בנתיים תהילה מסתובבת לה עם האוטו ואתה עדיין מתחנן לפרבר שייתן לך סיבוב על הקורקינוע...............
R rongal1000 New member 27/10/06 #10 אכן לא עברתי. נחכה לסיבוב השני... מה שבטוח, אין לי מה לדאוג בקשר להתערבות שלי עם עופר טל. (מי יעבור ראשון)
אכן לא עברתי. נחכה לסיבוב השני... מה שבטוח, אין לי מה לדאוג בקשר להתערבות שלי עם עופר טל. (מי יעבור ראשון)
ט טליבנה New member 27/10/06 #11 רון גל אניהצבעתי כן ולכן... בשנייה שאתה יכול לנהוג אתה מסיע אותי לאנשהו חיחי!!
ש שפסר הקטן New member 29/10/06 #12 טוב שאתה רק מודאג מההתערבות שלך עם עופר טל כי את ההתערבות שלנו אתה הולך להפסיד אתה מריח את זה זה קרמבו והוא קרוב מתמיד
טוב שאתה רק מודאג מההתערבות שלך עם עופר טל כי את ההתערבות שלנו אתה הולך להפסיד אתה מריח את זה זה קרמבו והוא קרוב מתמיד