סקר בדגים סקסיים

niRa1975

New member
הכי סקסי בעיניי

ג'ינס וחולצה לגבר זה הכי הכי ולא משנה אם הוארזה או אחרת.. אבל נשים זה משתנה בהתאם למימדים, אבל שימלה אדומה תמיד היתה דבר סקסי, היום אולי הצבע כבר לא להיט, אבל שימלה בהחלט סקסית.

prodigy45

New member
סקר בגדים סקסיים

לפי דעתי מדים לבנות זה נוראי...הם מוחקים את כל היופי של הגוף הנשי ומטשטש אותו..לעומת חיילים שלרוב המכנסיים הנפולים מדגיש את הטוסיק הקטן...פחות או יותר והכי סקסי לבנות לדעתי זה חולצה מכופתרת עם חזייה מתחת ובלי תחתונים...(כשמדובר באינטימיות ..כמובן) ולבנים חולצה שחורה צמודה שמבליטה את החזה השרירי...

seagate

New member
בימינו המדים של הבנות לרוב נראים

כאילו יצאו הישר מקאסטרו.. :) אני חשבתי שאני היחיד שחושב שחולצה מכופתרת לבנות זה סקסי :)

../images/Emo45.gif מסכימה ../images/Emo9.gif

הצרתי את המדים והנמכתי אותם, כך שהם פשוט היו פאדלפונים נמוכים ... כמו כן את החולצה גם הצרתי כך שהייתה צמודה ... כך שהמדים נראו גוטה גוטה
זה אחד הדברים שדווקא אהבתי בצבא, שכן לא הייתי צריכה לבזבז זמן בבוקר בתהיות מה ללבוש... הכל היה נראה אותו דבר ומונח אותו דבר ...

prodigy45

New member
נכון אפשר לעשות הרבה עם מדים

כשאין משטרה צבאית על הראש...

בגדים סקסיים ../images/Emo27.gif

לגברים - חולצה לבנה מכופתרת וג'ינס; חולצת פולו צמודה; וסרבל של טייסים, כמובן ... לנשים - שמלה שחורה צמודה וקצרה ונעלי עקב; שורט'ס גזרה נמוכה וגופיה; אבל הכי הכי סקסי בעיני - חולצה מכופתרת של בן הזוג ושום דבר מתחת!!

seagate

New member
אבל בדרך כלל

באמת אין שום דבר מתחת לחולצה מכופתרת, חוץ מחזיה לבנות, ואם היא לא שם אז בכלל נהדר :)

כוונתי היתה ------>

לא ללבוש את החולצה לעבודה, למשל, אלא - לפגוש אותו ככה כשהוא נכנס הביתה עם כוס יין ביד או לצאת מהמיטה, להרים אותה מהריצפה, ללבוש אותה ולשען את הסיגריה של אחרי בפוזה ... מעניינת .. משהו כזה ...

לא יודע בקשר לבגדים...

כפכפים על כפות רגלייים מטופחות עושות לי את זה...

איך שהוא היה לבוש ביום שישי../images/Emo99.gif

אני אוהבת את הגבר שלי בסוודר, ובגולף עוד יותר טוב. בקיץ אני אוהבת שהוא משקיע במה שהוא לובש,וזה לא ממש משנה מה זה

למעלה