סקר בדגים סקסיים

seagate

New member
סקר בדגים סקסיים

מה לדעתכם הלבוש הכי סקסי? מעדיפים שמלת ערב עם מחשוף ונעלי עקב, או T שירט וג'ינס? :) תפרטו (גם על בנות וגם על בנים)

כשהתכוונת שהסקר הוא לנשים וגברים

תהית איך אנו ה"מין החזק" אוהב לראות את "המין היפה" בשמלה ובלה בלה בלה או בגינס ןTשירט ואיך הן היו מעדיפות לראות אותנו ? "כוסון שאץ רץ להוציא את החצאית מיני מהארון..."

ג'ינס וחולצת צווארון מכופתרת.

לנשים לדעתי כנל, או פריט אחר, רק בלי מחשופים מיותרים ומוגזמים. לדעתי זה הכי סקסי.

אני אוהבת לראות אותו עם

ג'ינס וחולצת טריקו צמודה סקסית כזו(אבל האמת לראות אותו בתחתונים זה הכי שווה
) עכשיו שאני חושבת על זה שהוא הולך למילואים ולובש מדים-אני על סף עלפון. קיטשי אני יודעת אבל מה זה עושה לי את זה....

אבל- עליה וקוץ בה, שהוא לובש

מדים הוא בדר"כ נוסע לאיזה חודש לחור בשטחים ואני בבית לבדי(עם החתולה) ואז כל הניסים והנפלאות קורים כלומר כל הנזקים האפשריים (הדוד מתפוצץ,מנסים לפרוץ הבייתה) אז מעדיפה שרק ימדוד את המדים...

seagate

New member
אני אף פעם לא אבין

אנשים שמדים עושים להם את זה מדים זה אחד הדברים הכי מכוערים שהאנושות המציאה *סמיילי מקיא* עושה לי אסוציאציות מגעילות...

seagate

New member
כשאני חושב על זה

הסלידה שלי היא רק מגברים במדים, כי רובם חושבים שהמדים עושים אותם הרבה יותר ממה שהם באמת
בנות במדים זה אחלה (למרות שיש גם כאילה כמו הגברים), במיוחד חיל האוויר או המדים הלבנים של חיל הים..

white satan

New member
מדים....

אין ספק שגברים במדים זה סקסי בטירוף... ולגבי נשים מישהו פה ראה סטאזרית לרפואה עם חלוק לבן? חבר שלי פשוט לא נותן לי לצאת בבוקר מהבית

למעלה