סקר-- בבקשה תענו

סקר-- בבקשה תענו ../images/Emo13.gif

אני עושה עבודה על ההשפעה של אביב גפן על בני נוער, אשמח אם תענו לי על כמה שאלות. 1. באיזה מידה את/ה שומע/ת את השירים של אביב גפן? 2. מה את/ה חושב/ת על המסר בשירים של אביב גפן? 3. האם את/ה חושב/ת שאביב גפן היא דמות המשפיעה על הנוער? ואם כן, לטובה או לרעה? 4. מה את/ה מרגיש/ה כשאת/ה שומע/ת את השירים של אביב גפן? 5. האם את/ה חושב/ת ששיריו של אביב גפן משפיעים עליך? (התנהגות,אישיות..) 6. איזה שיר של אביב גפן הוא האהוב עליך ביותר? אם בכלל... תודה.. תהילה

בבקשה, עניתי.

אני עושה עבודה על ההשפעה של אביב גפן על בני נוער, אשמח אם תענו לי על כמה שאלות. 1. באיזה מידה את/ה שומע/ת את השירים של אביב גפן? - במידה מדודה. 2. מה את/ה חושב/ת על המסר בשירים של אביב גפן? - לא, אני עסוק בהאזנה(אני גבר. קשה לי לעשות כמה פעולות במקביל). 3. האם את/ה חושב/ת שאביב גפן היא דמות המשפיעה על הנוער? ואם כן, לטובה או לרעה? - לא במיוחד. 4. מה את/ה מרגיש/ה כשאת/ה שומע/ת את השירים של אביב גפן? - אם אני נהנה אז הנאה. 5. האם את/ה חושב/ת ששיריו של אביב גפן משפיעים עליך? (התנהגות,אישיות..) - לא ששמתי לב. 6. איזה שיר של אביב גפן הוא האהוב עליך ביותר? אם בכלל... - "יומן מסע" ו"עונות".

ketas

New member
יאללה נו למה לא ../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif

1. באיזה מידה את/ה שומע/ת את השירים של אביב גפן? אממ די הרבה, בזמן האחרון כמעט כל יום. 2. מה את/ה חושב/ת על המסר בשירים של אביב גפן? יש לו מסרים קצת דכאוניים, אבל רואים שהכתיבה שלו משתנה לפי מה שעובר עליו באותו רגע, לכן גם האווירה והמסר של השיר. 3. האם את/ה חושב/ת שאביב גפן היא דמות המשפיעה על הנוער? ואם כן, לטובה או לרעה? הום כבר לא. לא יודעת איך זה היה פעם. היוך זה משפיע רק בקטע של פאקצות ששומעות "מלאך" ובטוחות שזה השיר הכי 100מם בעולם. 4. מה את/ה מרגיש/ה כשאת/ה שומע/ת את השירים של אביב גפן? לא יודעת, תלוי איזה שיר. 5. האם את/ה חושב/ת ששיריו של אביב גפן משפיעים עליך? (התנהגות,אישיות..) לא יותר מידי, אולי רק גורמים לי לחשוב קצת על דברים מסויימים. 6. איזה שיר של אביב גפן הוא האהוב עליך ביותר? אם בכלל... כרגע ממנטו מורי, אבל זה משתנה כל כמה ימים.

shmueldvir

New member
בבקשה...שיהיה בכיף

1. אני לא שומע שירים של אביב גפן, רק רק במקרה ברדיו. 2. יש לו רוב הפעמים מילים טובות מאוד ואבל לא תמיד המסר או הוא טוב לאנשים מדוכאים. 3. אני חושב שהוא כן דמות משפיעה על הנוער, הוא מאוד נגיש אליו גם בטקסטים וגם בלחנים (שרוב הזמן די מעצבנים אותי, פפפפפ) 4. אני מרגיש שאני ממש שונא את הבן אדם הזה, ואין לי כח לשמוע את השירים שלו כי הם ממש לא יפים בעיני מבחינת המוזיקה. חבל... 5. השירים של אביב גפן לא נוגעים אלי. 6. "אנחנו דור מזוין"...לא יודע אם זה השם של השיר.

למעלה