סקר ! ( בבקשה תענו לי ).

mietal

New member
סקר ! ( בבקשה תענו לי ).

היי לכולם , ( זאת אני עדי ). לפני יום ( נדמה לי ) , פרסמתי סקר אבל הוא היה ארוך מדי אז לא פרסמו אותו. או.קיי. ולפניכם הסקר הבא . ( בבקשה אל תתעצלו להגיב לי אני מאוד רוצה שיגיבו כי התשובות מאוד חשובות לי בבקשה אני כותת את כל התשובות אצלי ). והסקר הוא כך: 1. מי השחקן האהוב עליכם? א.פקונדו ארנה , ב. פרננדו קולונגה , ג. פאבלו אצ´רי, ד. אחר ( מי ). 2. מי השחקנית האהובה עליכם? א. נטליה אוריירו, ב. גבריאלה ספניק, ג. טליה, ד. אחר ( מי ). 3. מהי הטלנובלה האהובה עליכם? ( באפשרות זו אפשר לבחור עד 3 טלנובלות שאתם הכי אוהבים ). א. בובה פראית , ב. יאגו , ג. קטנטנות, ד. אחר ( מי ). 4. מי מבין 8 הזוגות הבאים הזוגות הכי מתאימים ומושלמים. א. מילי ואיבו ב. פיורלה ואנדרס ג. פליפה וקמילה ד. סופיה ואנטוניו ה. פרלה ותומס ו. בטי וארמנדו ז. ולריה ודיאגו ח. אחר ( מי ). 5. כמה טלנובלות אתם רואים ? ( או ראיתם )? א. 10 ב. 5 ג. אחד שתיים לא יותר ד. אחר ( כמה 20 ומעלה או 4 ומטה ). ( לא חייב לפרט את הטלנובלות שאתם רואים ). אני מאוד יודה לכם אם תענו לי על הסקר . בברכה עדי קרני שרופה על כל הטלנובלות .

תשובות...

1. חורחה אנריקה אבז´ו 2. אנה מריה אורוסקו 3. להתאהב, אני בטי המכוערת ואקומודה 4. בטי וארמנדו 5. נראה לי ראיתי הרבה... יותר מעשר אבל לא זוכרת ממש כמה כי היו לי הפסקות באמצע... בטח שמת לב שאני פנאטית של בטי... מקווה שעזרתי, שמרית

shirakl

New member
אם כבר דיברת על בטי -

ידעת שבסוף קיצרו את אקומודה מ52 פרקים שהיו מתוכננים ל - 26 בלבד בגלל רייטינג נמוך? איזה באסה!!!!!

הילה 12

New member
רייטינג נמוך??????../images/Emo46.gif

אני לא מאמינה מי הם הדפוקים שלא צופים בבטי או לפחות צפו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shirakl

New member
כן, זה גם מה שאני חשבתי...

גם ככה התבאסתי שזו הולכת להיות סדרה קצרה, ועכשיו קיצרו אותה עוד יותר... מה כבר יכול לקרות ב - 26 פרקים! ממש מבאס! אחרי כל הציפייה הזאת, הכל נהרס... נראה לי שכל שנותר לנו לצפות לו הם השידורים החוזרים של הסדרה המקורית, ונקווה שיגיעו מהר..

זה מה שהיה רשום ברייטינג

אבל זה לא אושר ממקורות מוסמכים... הרבה זמן אמרו שרוצים להוריד אותה בגלל שהרייטינג נמוך... למה הרייטינג נמוך? בגלל שבטי שודרה ברשת אחרת מהרשת שמשדרת את אקומודה (יענו ערוץ אחר) ולכן אלה לא אותם צופים שצפו בבטי, ויש כאלה שבכלל לא ראו את בטי ולכן הם לא יודעים מה הולך באקומודה... (איזה הרצאה) בקיצור - אני אעדכן אותך מה קורה עם אקומודה בהמשך!!! ואם את רוצה את גם יכולה להיכנס לפורום אקומודה שאני מנהלת לעוד מידע... אנחנו כל הזמן מדברים שם על זה!!! וגם אם את רוצה אפשר להוריד משם את פרק 20 של אקומודה, וגם את השיר!!!

ותשובותיי להלן הן:

1. ד. יותר נכון לומר השחקנים האהובים עליי: עמנואל אורטגה וגונסלו הֶרֶדְיָה (מקסי ב"להתאהב"). 2. ד. אנדריאה דל בוקה. 3. ג. קטנטנות. ד. להתאהב. 4. ח. סנטי וסֶלֶה. 5. ד. 4 טלנובלות (אני מעדיף לציין שאני רואה לפעמים את "המוסד" ו"שלי ורק שלי").

גילגולה

New member
תשובה לסקר

1. פרנדדו קלונגה או פבלו צאיין 2. בריאלה ספניק או ארסלי גונזלס 3. הפיתוי 4. מילי ואיבו או פרלה ותומס מפנינה שחורה 5. 10 ויותר

נטע 17

New member
תשובות לסקר....

1.פקונדו ארנה. 2.רומינה יאן. 3.קטנטנות יאגו והפיתוי ולפעמים גם להתאהב. 4.קמילה ופליפה החמודים. 5.שלוש טלנובלות (יאגו,קטנטנות והפיתוי להתאהב לא נחשב כי אני בקושי כבר רואה את זה). ביי ביי, נטע.

123barbi

New member
התשובות שלי...

1. פקונדו ארנה 2. נטליה אורירו 3. קטנטנות 4. פליפה וקמילה 5. 10 בערך (בינתים) barbi

Hurakano

New member
תשובות

1 - פקונדו אראנה 2 - אין כזאת 3 - יאגו 4 - מורנה ויאגו 5 - אחד שתיים לא יותר Hurakano

רותיקה

New member
והינה תשובותי...../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

1. פקונדו ארנה 2. רומינה יאן 3. קטנטנות 4. בטי וארמנדו 5. כיום אני רואה 1 בעבר ראיתי 5-6

$ מעיין $

New member
תשובות ../images/Emo9.gif

1) פקונדו ארנה 2) נטליה אוריירו 3)בובה פראית, ויאגו 4) מילי ואיבו 5) אחד שתיים לא יותר

נוני 17

New member
תשובות שלי הם!

הכי חתיך א פקונדו ארנה, השחקנית הכי טובהב. נטליה אוריירו, הטלנובלה האהובה עלי יאגו, הזוג הכי מתאים מילי ואיבו, אני רואה 5 לא יודעת

אז הנה התשובות שלי->

1. פקונדו ארנה החתיך!!!!!!! 2. נטליה אוריירו 3. יאגו, קטנטנות, ובובה פראית. 4. איבו ומילי 5. איך אפשר לזכור ראיתי מלאאאאא טלנובלות יותר משלושים והרבה זה בטוח.....
שני

liranbm

New member
התשובות שלי לסקר

1. גבריאל קורדו 2. אנדריאה דל בוקה 3. פנינה שחורה 4. פרלה ותומס 5. הרבה, משהו כמו 20

Rotem Lisa

New member
טוב.. קצת באיחור, אבל לא נורא.

1. אחר, סבסטיאן פרנסיני {מה אכפת לי שראיתי אותו רק ב"קטנטנות"!
}. 2. נטליה אוריירו!!! למרות שאני קצת פחות אוהבת אותה משנה שעברה, אבל לא חשוב. הייתי בשתי הופעות שלה!! *משוויצה* סתם
3. קטנטנות. בעבר {כשזה היה בויוה} אהבתי יותר את בובה פראית, אבל עכשיו אני יותר אוהבת את קטנטנות. 4. מילי ואיבו!! זה נשאר תמיייד!!
אני זוכרת, שכשאיבו אמר למילי שהוא מעדיף את פלורנסיה, קרעתי ת´תמונה של פקונדו ארנה. משומה ;) 5. ראיתי מלאאא!! עכשיו אני רואה 2 {"להתאהב" לפעמים, ו"קטנטנות" קבוע!!}. לפעמים אני גם רואה "יאגו", "פיורלה" וסתם, כשמשעמם לי. אל תסקלו אותי, אבל כבר די נמאס לי מטלנובלות, אז החלטתי לא להתמכר כ"כ שוב. אני זוכרת שראיתי "הכל למען אהבתך", "אהבת חיי", "מריה מריה", "רוסלינדה", "בובה פראית", "בטי המכוערת", "אישה במראה", "דוגמניות", נקמתה של אנחלה", "המתחזה" ועוד..

Magma99

New member
תשובות

1. חוליאן ארנגו 2. דנה גרסיה 3. צחוק הגורל, יאגו, פנינה שחורה 4. סופיה ואנטוניו 5. 5

למעלה