סקר ארוחת צהריים

yoyo10

New member
סקר ארוחת צהריים

האם אתם מבאים משהו מה
מכינים סנביץ
קונים בחוץ
יש לכם ארוחות מסובסדות

לנו יש מטבח ומבשלים...

אנחנו 5 חברה במשרדים המנכ"ל
מנהלת התפעול
מנהל האחזקה
הסגן של מנהל האחזקה
ואני
כל יום בצהרים אנחנו נפגשים במטבח, ומכינים סלט ירקות חי ובריא וגם כמה בישולים, לפעמים אנחנו כבר מביאים תבשיל מוכן מהביית. אנחנו גם רוחצים את הכלים כל פעם משהוא אחר , יענו תורנות בישול ותורנות רחיצת כלים אתמול בישלנו אוכל סיני והיום אחד החברה קנה לנו מלא ממרחים + הסלט הבריא הגדול שאנו חותכים לפעמים המנכ"ל קופץ וקונה על חשבונו לכולנו באגטים עם שאוורמה... (נכון כל הכבוד לו?)

Vdrums

New member
אצלנו

יש קייטרינג 4 פעמים בשבוע ויום אחד אוכלים במסעדות בסביבה. יש גם את החברה שמביאים אוכל מהבית ומחממים במיקרו. בבוקר יש לחמים טריים, גבינות ריבות שוקולד וכו'... ויש סנדביצ'ים לארוחת ערב

תוכי

New member
במצב הטוב

של החברה היו ארוחות מסובסדות מאז שעברנו למשכננו החדש בוטל הכל ואני מביאה לרוב מהבית אוכל מבושל או סנדוויצים

לנו יש חד"א וארוחות

שאנחנו משלמים בסוף כל חודש - 20 ומשהו ש"ח לארוחה, ארוחות של ניר עציון אבל יש מגוון אבל לא כ"כ עשיר

enicegirl

New member
אין אוכל ../images/Emo4.gif

האמת היא שאנחו חברה קנה, לא משקיעים בנו...צריך להביא אוכל מהבית. לא מבינה אתכם איך אפשר לאכול כל הזמן
לארוחת צהרים, חייבים מנה חמה. אני מביאה מהבית בחלק מהשבוע ואם לא אז קונים במסעדות פה באיזור. הבאסה זה שזה עולה בממוצע 20 ש"ח ובסוף החודש זה מגיע להוצאה של 200-300 ש"ח לחודש, סתם באסה.
אוכלים בשביל לעבוד ועובדים בשביל לאכול

כשעבדתי בבנק משכן בת"א

קניתי שוברי מזון כשכל שובר שווה 2.5 שקל. היתה בחורה מהמזנון שעוברת בקומה בשמונה בבוקר ואחר כך ב-11 ושוב ב-15. כל פריט בעגלת מזנון היה שווה שובר אחד ככה שהייתי קונה פחית קולה, סנויץ', מעדן וכן הלאה כל פריט ב 2.5 שקל. בפנקס שוברים מלא היו 60 שוברים.

למעלה