סקר-אנשים להצביע

• פותח הנושא t-man
  • פורסם בתאריך

t-man

New member
סקר-אנשים להצביע

זה סקר ראשון מעשרה סקרים שהכנתי(תסתכלו בתמונה שעשיתי-אגב עמלתי אליה הרבה) הסקר:מי לדעתכם הצמד הטוב ביותר בכל הזמנים ? המועמדים- *האחים שטיינר *הרדי בויז *בילי גאן ורוד דוג *הקיובקרז *הדאדלי בויז *דומילישין *הנסטי בויז *הרוקרז המקוריים *הד שרינקרז *ליגיון האבדון *איידז וכראסטין *אקולטיס

t-man

New member
אחי אני לא חשוב שהם צמד

שצריך להיות ברשימה של הצמדים הטובים ביותר -אנשים תצביעו לסקר

dead man inc

New member
לא צמד ????!!!!!!!!

אחי אני חושב צריכים להיות הכי טובים בלי שום סקר מכוון שהם הצמד הראשון בעולם ההאבקות שזכו באליפות הזוגות של WWF ו WCW בו זמנית ואתה עוד אומר שהם לא הצמד בין הטובים ? תראה לי צמד בין כל הצמדים שבסקר שלך שזכו לפני זה באליפות הזוגות של WWF ו WCW בו זמנית אני פשוט חייב להגיד שאתה לא מבין כלום ואני מתפלא שבגלל העובדות האלה אתה חושב לא בין הצמדים הטובים

t-man

New member
אל תדבר שטויות !!!

לא אמרתי שהם לא צמד טוב אבל להגיד שהם בעשירייה של הצמדים הטובים ביותר זה ממש שטויות ומה אתה כל כך מתלהב מזה שהם היו אלופי WWF ו-WCW בו זמנית דבר שני אתה די משוחד בתור אוהד אנדרטייקר ואל תתחיל איתי ותגיד שאני לא מבין שום דבר בהיאבקות-אני ראיתי היאבקות שאתה עוד היית בחיתולים!!! תלמד לדבר בכבוד כי התשובה שנתתי לך להיית משהו שבא לפגוע בשמו של אנדרטייקר

הצבעה שלי+סקר דומה שעשיתי מזמן

אני מצביע לזכות הליג´יון אוף דום עשיתי פעם סקר כזה ועוד דומים טי מן אני מבקש שתכנס לכתובת שאני אתן לך כי בו יש עוד סקרים שעשיתי לפני כחצי שנה אני חושב שתוכל לעשות סקר כזה אמיתי שאפשר לעשות בו חוקים כמו זה חוקים אני מתכוון למשל שאפשר להצביע רק פעם אחת כל אחד

dead man inc

New member
T MAN כולם בסקר שלך ......

הם לוזרים לעומת אנדרטייקר וקיין בצמד ואני לא מתלהב אני אומר עובדות אני מבין שהעובדה הזאת פוגעת בך קשות אבל זאת עובדה ותתמודד עם זה ובן כמה אתה בכלל שתגיד לי שאני עוד הייתי בחיתולים כשאתה ראית האבקות ? ואני אומר את זה עוד הפעם אתה לא מעריך מתאבקים שהם באמת ראוים לך כי אתה לא מבין בהאבקות כלום הרי זה בכלל מצחיק לכתוב את הרדי בויז או את בילי גאן ורוד דוג בסקר ועוד כמה שמ זה פשוט מצחיק

The Game

New member
אני בחרתי ב...

ליג´יון אוף דום. אני חושב שהם הצמד הכי טוב שהיה אי פעם.

WcW 4 Life

New member
הצבעה

אני חושב ששכחת את THE OUTSIDERS שהם ללא ספק הכי טובים אבל ממה שנתת אז ה STEINER BROTHERS

t-man

New member
שאול תודה על האתר

נרשמתי באתר שאתה שנתת והוא פשוט מעולה ואני יעלה את הסקרים באתר שלי לגבי dead man inc אתה לא יודע לקרוא לא כתבתי שקיין ואנדרטייקר הם לא צמד אמרתי שהם לא בעשירייה הטובה ביותר ואיך אתה יכול להגיד שהרדי בויז לא אחד הצמדים הצמדים היותר טובים שהיו ל-WWF בשנים האחרונות זה לבד יכול להראות שאתה לא מבין שום דבר בהיאבקות לגבי השאלה שלך אני בן 20 ואני רואה כבר 14 שנה היאבקות(עוד מתקופת ירדן)-תעשה חישוב לפי הגיל שלך אין לי עצביים לריב אם אנשים בפורופ יש לי דברים יותר חשובים מזה

dead man inc

New member
איזה צירוף מקרים T MAN......

גם אני רואה WWF עוד מתקופת ירדן חחחחחחחח אנדרטייקר קרע אותם לבד את ההרדי בויז בלי קיין ואתה אומר צמד טוב חחחחחחחחחחח ובכלל הוויכוח הזה מיותר עוד מעט תגיד לנו שספייק דאדלי הוא המתאבק הכי טוב ב-WWF

t-man

New member
אתה ראית את השידורים שהיו

ב-93´ (נראה לי שקראו לליגה IWF אם אני לא טועה)אבל אני מדבר על מה ששידרו בירדן בשנות ה-80´ וזה לא הגיוני שראית בתקופה הזאת

dead man inc

New member
T MAN אני חושב.........

אני חושב שאני יודע יותר טוב ממך מה "אני" ראיתי ובאיזה תקפוה ראיתי WWF ולמה זה לא הגיוני שראיתי אז WWF מה אתה חושב שאני איזה ילד בן 14? אז לא, אני בן 19 אז מה אתה גדול ממני בשנה פששששש הבדל גדול כך שתפסיק לשחק אותה ולזיין את השכל. עלק משחק אותה פה "גאון בהיסטורית ה- WWF " ואני מדגיש את המרחאות הגדולות ואתה באמת לא מבין כלום עם אתה מכניס את הרדי בויז לעשירייה של הצמדים הטובים ביותר .חחחחחחחחח

היטמן

New member
מה עם הארטפאונדאטיין??!!!!

ברט הארט וגים הסדן נייטהארט היו הצוות הטכני הכי טוב שראיתי לגיון האבדון חזקים, וגם קיין ואנדרטייקר אם הם היו ביחד היו המון צמדים חזקים:שון מייקלס ודיזל(קווין נאש) הקוובקרס מקנדה ! ועוד מלא בטח ששכחנו ... אני אוהד את הארט לכן אני נצמד אליהם !

dead man inc

New member
היטמן אני ...............

אני מסכים איתך ב-100% בכל מה שאמרת כנראה אנחנו מתעסקים פה עם אנשים של הדור החדש והעלוב שלא מגיעים לקרסוליים של אנדרטייקר בראט הארט ריק פלייר קווין נאש סקוט הול הולק הוגן מר פרפקט אפילו ועם סטון קולד נקרא הדור הישן אז גם הוא ועוד הרבה מתאבקים טובים של פעם שיחזרו עם הזמן ל- WWF ונכון היו צמדים חזקים מאוד אחרים ששכחו מהם תזכרו בסמוקין גאנס, אוון הארט ובריטיש בולדוג , בריטיש בולדוגס, דימוליישיון, ליג´ון אוף דום בהחלט וגם סטיינר ברודרס,ומה עם הסטרונגבווס האינדיאנים וכמובן שאנדרטייקר וקיין שבאתר WWF.COM נתנו להם כינוי FIRST EVER UNDISPUTED TAG TEAM CHAMPIONS ואני לא צוחק ככה כתוב באתר

t-man

New member
לא אמרתי

לא אמרתי שאני "גאון בהיסטורית היאבקות" אתה זה שהתחלת להגיד שאני לא מבין בהיאבקות אז על תתדבר עלי כאילו אני התחלתי להתנשא עליך אולי אתה בן 19 אבל מה שבטוח שאתה כותב כמו איזה ילד בן 6 אם היית כותב כמו בן אדם ובכבוד ולא ישר זורק משפטים כמו "אתה לא מבין שום דבר" או "אתה לא מעריך מתאבקים" אז הינו מדברים אחרת אבל כנראה אתה צריך ריגושים בחיים שלך ואין לך אם מי לריב אז אתה עושה את זה אם זרים ואישית אין לי כעס כנגד אף אחד ואני תמיד נותן כבוד. אתה באמת לא חייב להסכים איתי על המועמדים שנתתי ואתה יכול לתת ביקורות אבל תכתוב בצורה מכובדת שלא תעליב את שני הצדדים ואל תתחיל להעליב בצורה אישית אני לא הולך להמשיך את הויכוח/הריב כי באמת אין לי כוח לזה אם תבחר להמשיך אז תהנה-אני לא מגיב יותר לנושא אגב לי תמיד היה כבוד והערכה לאנדרטייקר כמתאבק וכסמל של ה-WWF אז אל תקח את זה שלא הכנסתי אותו למועמדים של הזוגות הכי טובים כדעה על קיין ואנדרטייקר

דוד דב

New member
יופי ששניכם בכלל לא הגזמתם...

אתם יודעים שזה לא הם באמת מנצחים .. יש את הקריאטיב טיים שהוא קובע מי ינצח את מי ואיפה ... והוא קבע שאנדרטייקר ינצח לבד את ההארדי בויז .. מה שברור שבקרב אמיתי הם יפתחו לו את התחת יפה מאד .... קצת רגלים על הקרקע ...

lp2002

New member
הד שרינקרז הכי טובים בכול הזמנים

לפי דעתי בלי ספק בכלל הד שרינקרז

dead man inc

New member
ובכל זאת..........

אני מצביע אדג´ וכריסטיאן אבל עם היו אנדרטייקר וקיין הייתי מצביע בעדם ללא ספק ובכל זאת אני חושב שעדיין הם הטובים ביותר , כנראה שאנדרטייקר וקיין בדרגה יותר ולא אמורים להיות בסקר הזה

למעלה