סקר אמצע העונה (כמעט)

גרטה1

New member
סקר אמצע העונה (כמעט)

הדמות הכי מעניינת?---------------------------------------------------עפרה
וצמוד צמוד מושיקו הזוג המוצלח?----------------------------------------------------------עפרה ומושיקו ולא אכפת לי הקרבה בינהם, זו אופרת סבון! השחקן הטוב?---------------------------------------------------------דורון עמית -ככה קוראים ל"מושיקו"? תגלית העונה. גם זו שמחשקת את אוסי לא רעה. השחקנית הטובה?----------------------------------------------------גאיה-לא סבלתי אותה בעונה 1, מקווה שלא תשתנה. דווקא העונה רואים עד כמה היא שחקנית גדולה ולא סתם שיחקה בסדרת מופת כמו "מרחק נגיעה" הדמות המעצבנת?---------------------------------------------------רננה
אמורה להיות דמות ראשית אבל מי יכול לסמפט אותה? יאלה שתמות בטעות במקום מושיקו הזוג המעצבן?-------------------------------------------------------דני ורננה
השחקן/ית הגרוע?--------------------------------------------------רומי אבולפיה-אני לא מאמינה שהיא שיחקה בסדרה כמו "שבתות וחגים". היא נשחקת כאן דמות כ"כ שטחית שאני רק רוצה שתעוף לי מהעיניים מה התשובות שלכם?

ש י ר ד ן

New member
תשובות :)

הדמות הכי מעניינת? אוסי XD אני פשוט אוהבת אותה :p הזוג המוצלח? מייקל וברנר :) הם פשוט חייבים להיות ביחד!! השחקן הטוב? איתי שור - ברנר. הבנאדם כל כך חמוד :) השחקנית הטובה? גאיה טראוב - עופרה. ממש גילו אותה העונה. הדמות המעצבנת? דני/בוקי. הוא פשוט עולה לי על העצבים כמעט כל פרק! הזוג המעצבן? דני ורננה.. הם פשוט הורסים... באמת שהייתי מדלגת עליהם אם היה אפשר. השחקנ/ית הגרוע/ה? גילה אלמגור. מצטערת, אני יודעת שלא תסכימו איתי, אני פשוט לא סובלת אותה.

ובכן..

הדמות הכי מעניינת? מושיקו
הזוג המוצלח? עופרה ומושיקו מרתקים, אבל הסיפור המשפחתי מסבך הכל... השחקן הטוב? השחקנית הטובה? הרבה. באמת. הדמות המעצבנת? אבנר, קצת. קודם זאת היתה דניאלה- ובגדול. הזוג המעצבן? נונונו וגוגוגו.
השחקנ/ית הגרוע/ה? גילה , תשבחו אותה כמה שתרצו- לי עושה רע לראות אותה על המסך.

ש י ר ד ן

New member
:O

אני אחלוק עלייך בהכל בענק, בכל מה שכתבת אני חושבת ההפך המוחלט, חוץ מהקטע עם גילה ששתינו פשוט כנראה היחידות שמסכימות בנושא. :O

MrHyde1

New member
עונה

הדמות הכי מעניינת: מושיקו. הדמות הכי טובה שנוצרה עד היום בדני ובש"ש. הזוג המוצלח: אין, חוץ מעופרה ומושיקו, אבל הם לא זוג. השחקן הטוב: דורון עמית. השחקנית הטובה: גאלה קוגן וגאיה טראוב. הדמות המעצבנת: רננה ורינגו. הזוג המעצבן: נונו וגוגו. השחקן\ית הגרוע\ה: רומי ונטע מאכזבות אותי עד כה. עוד לא החלטתי אם זה הן או הדמויות שלהן.

אין זה כל מה שאני רציתי לענות! מעתיקן!

כבר אמרתי פה כמה פעמיים כמה אני מתה על הדמות של מושיקו . חוץ מלגבי נטע .לדעתי הדמות שלה היית יכולה להביא הרבה יותר קודם כל כי זו דמות מקורית(לא היתה לא בד"ה ולא בהש"ש) ,זה מין טום בוי שעוברת תהליך היתבגרות שכזה זה מקסים . נטע היא שחקנית טובה.

MrHyde1

New member
הבעיה שמייקל השתנתה

הייחוד שלה היה עד שהיא הפכה להיות כמו כולן.

../images/Emo58.gifיש לי תחושה שמייקל הישנה

שכועסת על כול העולם .שיורדת על ברנר עוד תשוב . האהבה שלה לברנר רק חירפנה אותה קצת חוץ מי זה "ראש של נמלה " זה לא קצת מייקל ? הישנה וכל השנינות הזאת והתקיפות הזאת.ועד לפני 10 פרקים היא אמרה משהו כמו "זה מה שמיוחד בי ואני לא אשתנה" תאמין לי שתהיה עם ברנר והיא תהיה עם ברנר היא תרד עליו. זה שהיא יתפייפה קצת ונעמדה מול המראה זה לא אומר כלום . תאמין לי שהיא עדיין אותה מייקל . עובדה שהיא לא נתנה לברנר לראות אותת . זה סימן שזאת עדיין מייקל הישנה והטובה. (תבינו אם הבנות של הסידרה קצת חושבות על היופי שלהם זה לא אומר שהם ישתנו לגמרי)

גם אני לא הבנתי

ואף דמות בסידרה הזאת היא רק יפה(אולי רננה) לכל דמות יש תוכן ומייקל היא מבין הבנות הכי לא שטחיות

...

הדמות הכי מעניינת: מושיקו ואוסי. הזוג המוצלח: עפרה ומושיקו. השחקן הטוב: דורון עמית. השחקנית הטובה: גאלה קוגן.. הדמות המעצבנת: רננה, מייקל וברנר. הזוג המעצבן: רננה ודני, נועה ורינגו, קשה לי להחליט איזה זוג יותר מעצבן... השחקן\ית הגרוע\ה: רומי ונטע.

odel123345

New member
שלי../images/Emo80.gif

הדמות הכי מעניינת?מושיקו הזוג המוצלח?דני ודניאלה לנצח,לא מעניין אותי שהיא מתה. השחקן הטוב?מושיקו[לא זוכרת איך קוראים לו.. השחקנית הטובה?גאלה[אוסי] היא באמת אחלה שחקנית. הדמות המעצבנת?רננה !!! הזוג המעצבן?דני ורננה [בוגדים!] השחקן/ית הגרוע?כולם טובים..

למעלה