סקר אמן מול להקה

הוד11

New member
עונה

ערן צור או כרמלה גרוס ואגנר - כרמלה גרוס ואגנר דנה ברגר או בלגן- דנה ברגר גבריאל בלחסן או אלג'יר- אלג'יר אביב גפן או בלאקפילד- גפן ברי סחרוף - מינימל קומפקט- אוי ברור שברי לבד שלום חנוך - תמוז- לא יודע, אותו דבר בשבילי אריק איינשטיין - החלונות הגבוהים- אריק איינשטיין יוני רכטר - כוורת- כוורת, אבל זה מוזיקה שונה לחלוטין אי אפשר להשוות אלון אולארצ'יק - כוורת- כוורת אפרים שמיר - כוורת- כוורת דני סנדרסון - כוורת- כוורת גידי גוב - כוורת- גידי גוב יהודה פוליקר - בנזין- יהודה פוליקר פבלו רוזנברג - סטלה מאריס- סטלה מאריס שי נובלמן - מופע הארנבות של דר' קספר - שי נובלמן רם אוריון- נושאי המגבעת- נושאי המגבעת ארקדי דוכין - החברים של נטשה- ארקדי דוכין יזהר אשדות - תיסלם- תיסלם יובל בנאי - משינה- משינה ג'נגו או תערובת אסקוט- תערובת אסקוט ירמי קפלן או תערובת אסקוט- ירמי קפלן יהלי סובול או מוניקה סקס- מונינקה סקס חמי רודנר או איפה הילד?- איפה הילד דן תורן או הזבובים- דן תורן מאור כהן או זקני צפת- זקני צפת רע מוכיח או זקני צפת- רע מוכיח דני ליטני או ארבע על ארבע- דני ליטני

sharon.sherry

New member
גם אני

כרמלה גרוס ואגנר דנה ברגר או אלג'יר אביב גפן ברי סחרוף שלום חנוך אריק איינשטיין כוורת אלון אולארצ'יק כוורת דני סנדרסון גידי גוב יהודה פוליקר פבלו רוזנברג שי נובלמן נושאי המגבעת ארקדי דוכין יזהר אשדות משינה ג'נגו ירמי קפלן מוניקה סקס איפה הילד? דן תורן מאור כהן רע מוכיח דני ליטני

ננסה..:)

ערן צור או כרמלה גרוס ואגנר - ערן צור דנה ברגר או בלגן - דנה ברגר גבריאל בלחסן או אלג'יר - אלג'יר אביב גפן או בלאקפילד - בלאקפילד ברי סחרוף - מינימל קומפקט - ברי סחרוף שלום חנוך - תמוז - תמוז אריק איינשטיין - החלונות הגבוהים - אריק יוני רכטר - כוורת - יוני רכטר אלון אולארצ'יק - כוורת - כוורת אפרים שמיר - כוורת - כוורת דני סנדרסון - כוורת - כוורת גידי גוב - כוורת - כוורת יהודה פוליקר - בנזין - פוליקר פבלו רוזנברג - סטלה מאריס - פבלו רוזנברג שי נובלמן - מופע הארנבות של דר' קספר - מופע הארנבות.. רם אוריון- נושאי המגבעת - נושאי המגבעת ארקדי דוכין - החברים של נטשה - החברים של נטאשה יזהר אשדות - תיסלם - תיסלם יובל בנאי - משינה - משינה ג'נגו או תערובת אסקוט - תערובת אסקוט ירמי קפלן או תערובת אסקוט - תערובת אסקוט יהלי סובול או מוניקה סקס - מוניקה סקס חמי רודנר או איפה הילד? - איפה הילד דן תורן או הזבובים - הזבובים מאור כהן או זקני צפת - מאור כהן רע מוכיח או זקני צפת - רע מוכיח דני ליטני או ארבע על ארבע - דני ליטני זהו..:) הדרקון

eyeCoof

New member
נושא

ערן צור או כרמלה גרוס ואגנר - זה די אותו דבר ("פרח שחור" אפילו יצא כ"ערן צור: כרמלה גרוס ואגנר"). מילא היית שואל ערן צור או טאטו.. דנה ברגר או בלגן - לא אכפת לי ממש. גבריאל בלחסן או אלג'יר - בלחסן, בקלות. לא אוהב אלג'יר. אביב גפן או בלאקפילד - לא אוהב אפ'חד. ברי סחרוף - מינימל קומפקט - סחרוף. שלום חנוך - תמוז - תמוז. אריק איינשטיין - החלונות הגבוהים - אריק איינשטיין. יוני רכטר - כוורת - כוורת. אלון אולארצ'יק - כוורת - כוורת. אפרים שמיר - כוורת - כוורת. דני סנדרסון - כוורת - כוורת. גידי גוב - כוורת - כוורת. יהודה פוליקר - בנזין - לא יודע. פבלו רוזנברג - סטלה מאריס - לא אוהב. שי נובלמן - מופע הארנבות של דר' קספר - נובלמן היה במופע הארנבות לאיזה חצי דקה. חוץ מזה, ברור שנובלמן. רם אוריון- נושאי המגבעת - גררר! נושאי המגבעת. אבל רם אוריון הוא כרגע האומן הכי טוב בארץ. נקודה. ארקדי דוכין - החברים של נטשה - לא אוהב. יזהר אשדות - תיסלם - לא אוהב. יובל בנאי - משינה - וגם את זה אני לא אוהב. ג'נגו או תערובת אסקוט - אבל ג'נגו אני אוהב! ירמי קפלן או תערובת אסקוט - אהה... תערובת. אבל לא מת עליהם. יהלי סובול או מוניקה סקס - לא אוהב. חמי רודנר או איפה הילד? - לא. דן תורן או הזבובים - הזבובים. מאור כהן או זקני צפת - מאור כהן. רע מוכיח או זקני צפת - רע מוכיח. דני ליטני או ארבע על ארבע - לא מכיר.

הממ..

ערן צור או כרמלה גרוס ואגנר ערן צור דנה ברגר או בלגן דנה ברגר גבריאל בלחסן או אלג'ירקשה, מאוד קשה, אבל אלג'יר(בגלל הקצב) אביב גפן או בלאקפילד אביב ברי סחרוף - מינימל קומפקט ברי שלום חנוך - תמוזשלום אריק איינשטיין - החלונות הגבוהים החלונות הגבוהים יוני רכטר - כוורת כוורת(לא מכירה את יוני..) אלון אולארצ'יק - כוורת כוורת(כנ"ל..) אפרים שמיר - כוורת כוורת..(אני מרגישה בורה.) דני סנדרסון - כוורת כוורת(אותו אני מכירה!) גידי גוב - כוורת כוורת יהודה פוליקר - בנזין בנזין פבלו רוזנברג - סטלה מאריס שי נובלמן - מופע הארנבות של דר' קספר נובלמן רם אוריון- נושאי המגבעת נושאי המגבעת ארקדי דוכין - החברים של נטשה החברים של נטאשה יזהר אשדות - תיסלםזה מסובך לי
יזהר אשדות יובל בנאי - משינהבררר.. בנאי.. ג'נגו או תערובת אסקוטאסקוט ירמי קפלן או תערובת אסקוטירמי יהלי סובול או מוניקה סקס מוניקה חמי רודנר או איפה הילד? לא עונה! מרד!! דן תורן או הזבובים דן תורן מאור כהן או זקני צפת זקני צפת רע מוכיח או זקני צפתזקני צפת דני ליטני או ארבע על ארבע לא מכירה..

jenngirl

New member
[:../images/Emo82.gif

ערן צור או כרמלה גרוס ואגנר?- דנה ברגר או בלגן?דנה גבריאל בלחסן או אלג'יר?אלג'יר אביב גפן או בלאקפילד?אביב ברי סחרוף - מינימל קומפקט?ברי שלום חנוך - תמוז?שלום אריק איינשטיין - החלונות הגבוהים?אריק יוני רכטר - כוורת?כוורת אלון אולארצ'יק - כוורת?כנ"ל אפרים שמיר - כוורת?כנ"ל דני סנדרסון - כוורת?כנ"ל גידי גוב - כוורת?גידי יהודה פוליקר - בנזין?יהודה פבלו רוזנברג - סטלה מאריס?- שי נובלמן - מופע הארנבות של דר' קספר?מופע הארנבות. רם אוריון- נושאי המגבעת?נושאי המגבעת ארקדי דוכין - החברים של נטשה?החברים של נטאשה יזהר אשדות - תיסלם?תיסלם יובל בנאי - משינה?משינה ג'נגו או תערובת אסקוט?תערובת אסקוט ירמי קפלן או תערובת אסקוט?ירמי יהלי סובול או מוניקה סקס?מוניקה חמי רודנר או איפה הילד?איפה הילד דן תורן או הזבובים?דן מאור כהן או זקני צפת?זקני צפת רע מוכיח או זקני צפת?^ דני ליטני או ארבע על ארבע-

אז מה אם זה בדיליי :<

ערן צור או כרמלה גרוס ואגנר : ערן צור דנה ברגר או בלגן: דנה ברגר גבריאל בלחסן או אלג'יר: אלג'יר אביב גפן או בלאקפילד: אביב גפן ברי סחרוף - מינימל קומפקט: ברי סחרוף שלום חנוך - תמוז: גם וגם ;[ אריק איינשטיין - החלונות הגבוהים: גם וגם ;[ יוני רכטר - כוורת: כוורת אלון אולארצ'יק - כוורת: כוורת אפרים שמיר - כוורת: כוורת דני סנדרסון - כוורת: כוורת גידי גוב - כוורת: כוורת יהודה פוליקר - בנזין: יהודה פוליקר פבלו רוזנברג - סטלה מאריס: פבלו רוזנברג שי נובלמן - מופע הארנבות של דר' קספר: אני אוהבת יותר את החומר של שי.. רם אוריון- נושאי המגבעת: לא מכירה S: ארקדי דוכין - החברים של נטשה: החברים, ברור יזהר אשדות - תיסלם: תיסלם, למרות שגם יזהר לבד נפלא יובל בנאי - משינה: משינה ג'נגו או תערובת אסקוט: תערובת אסקוט ירמי קפלן או תערובת אסקוט: ירמי קפלן (ככה מזניחים את אסף?
) יהלי סובול או מוניקה סקס: מוניקה סקס חמי רודנר או איפה הילד? גם וגם דן תורן או הזבובים: דן תורן מאור כהן או זקני צפת: זקני צפת רע מוכיח או זקני צפת: לא מכירה חומרים של רע מוכיח לבד:S דני ליטני או ארבע על ארבע: דני ליטני

borke

New member
נסכם

יאני מאמין שכל מי שרצה לענות ענה אז אני אסכם. יש עדיפות מובהקת לערן צור על פני כרמלה גרוס וגנר כנ"ל לגבי דנה ברגן על בלגן 15 איש מעדיפים את אלג'יר ורק אמיץ אחד מעדיף דווקא את בלחסן גם אביב גפן מועדף בהרבה על פני להקתו וברי סחרוף נבחר ברוב מוחלט - אף לא קול אחד למינימל קומפקט שלום חנוך ואריק אישנשטיין גם כן מועדפים על פני תמוז והחלונות הגבובים ברוב ניכר כוורת אהובה יותר על כל אחד מחברי הלהקה וגידי גוב מסתבר הכי אהוב מחברי הלקה - אני נותן את הקול שלי ברצון רב ליוני רכטר וכך הוא משתווה לגידי גוב אחריהם בא אוליארצ'יק , סנדסון ואפריים שמיר אחרון יהודה פוליקר עדיף על להקתו סטלה מאריס גוברת על פבלו מופע הארנבות של דק' קספר גובר בקול אחד ויחיד על שי נובלמן נושאי המגבעת עדיפים על רם אוריון החברים של נטשה על ארקדי דוכין כנ"ל לגבי תיסלם על יזהר אשדות משינה על יובל בנאי ותערובת אסקוט על ג'נגו ודווקא ירמי קפלן ואמדורסקי גוברים בהרבה על תערובת אסקוט מוניקה סקס גוברת על יהלי סובול ופיטר רוט גם רק קול 1 לחמי רודנר מול 13 של איפה הילד דן תורן גובר על הזבובים מאור כהן גובר אך ורק בקול אחד על זיקני צפת ( הקול שלי :) ) לאומתו זיקני צפת עדיפה על רע מוכיח אף לא קול אחד לארבע על ארבע מול דני ליטני - הסיבה היא כמובן שאך אחד לא מכיר אותם (גם אני לא) אלי מגן עדיך על כיף התקווה הטובה אז מי עושה לנו את זה? תיקו מוחלט בין הלהקות לאומנים הגדולים שעומדים מאחוריהם

למעלה