סקר-אם הינו עכשיו ב2010

dor307

New member
סקר-אם הינו עכשיו ב2010

את מי הייתם בוחרים כ:
זמר העשור
זמרת העשור
להקת העשור
שיר העשור
שלכם שלי: זמר-ברור שרובי זמרת-אני אגיד ביונסה,אבל זו ביונסה יחד עם DC,בעיקר כי מגיע לה,יש זמרות שאני יותר אוהב. להקה-גורילאז,אני לךא רוצה לבחור בלהקה ותיקה,ומהלהקות של שנות ה00 הם הכי מרעננים. שיר-COME AWAY WITH ME של נורה ג'ונס

ofirshai

New member
וואי סקר טוב...

זמר העשור: רובי... זמרת העשור: תלוי. אם האלבום הבא של מדונה יהיה טוב ויצליח בעולם, אז היא תזכה בתואר. אם לא אז כריסטינה בהחלט ראויה לתואר הזה... להקת העשור: דפש מוד (למרות שבינתיים הם הוציאו רק 2 אלבומים בעשור הנוכחי) או קולדפלי. שיר העשור: קשה מאוד לבחור. Freak Like Me של השוגה הוא שיר שאני מת עליו, אבל ספק גדול אם הוא יופיע ב100 הגדולים. Die Another Day של מדונה הוא מעולה, אבל שוב, ספק אם מישהו יזכור אותו, כך שאין לי תשובה על השאלה הזאת.

ofirshai

New member
שכחתי כמה דברים

זמרת- אם האלבום הבא של קיילי יהיה טוב, אז גם היא תהיה אופציה טובה. להקה- סיזר סיסטרס, רק שיבחרו סינגלים טובים יותר... בשנתיים וחצי שנותרו עד 2010 להקות וזמרים יכולים לעלות וליפול, כך שהכל עוד פתוח, ואני בטוח שאם תשאל את השאלון הזה עוד שנתיים וחצי התשובות שלי לא יהיו אחת לאחת...

Berliner star

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo192.gif

זמר העשור
יש ספק?
רובי
זמרת העשור
אף זמרת לא בלטה לי במיוחד בשנים האחרונות, אבל אם בכל זאת אז.. אני חושבת שכריסטינה להקה
אני רוצה להגיד טייק דאת אבל הבעיה שהם התאחדו רק בשנה שעברה. אז.. אם לא טייק דאת בהחלט קולדפליי שיר העשור
ואוו שיר העשור.. זה קשה.. אנחנו מדברים רק על העשור נכון? אני באמת לא יודעת. בגלל שאני מעריצה את רובי אז.. אני חושבת שייזכרו את Feel לעוד הרבה הרבה זמן, אני לא אומרת שזה השיר הכי טוב שלו פשוט.. אנשים כל כך אוהבים את השיר הזה והוא באמת להיט שלא ישכחו כל כך מהר אז אני בטוחה שהוא יהיה ברשימה
תודה על הסקר

ofirshai

New member
טוב אני מסכים עם מאיה בקשר לשיר העשור

One של שנות ה2000

למעלה