סקר: אי בודד
הי לכולם ותודה לכל מי שניסה לעזור מעט, לפני כשבוע בשרשור על סוגי סטראטים שהעלתי.
אז בינתיים נקנתה גיטרה (אמריקאית כמובן..
) ואף מגבר (מנרות, קטן וחמוד) ואפילו אפקט ורסטליטי מגניב לגמרי, שעושה שעושה לי נעים בלב - SANSAMP TECH 21 GT2
(לא ראיתי את האפקט הזה יותר מ 15 שנה נראה לי
)..
ולסקר חמוד שחשבתי עליו בסופ"ש (מתנצל מראש אם כבר היה כזה, אבל אני מניח שעם הזמן, התשובות משתנות מעת לעת)/
אז ככה:
"זורקים אתכם לאי בודד ויש לכם מלבד הבגדים שעל גופכם, לדרמן, מגזין פורנו ובקבוק מים, גם את הפריבלגיה להביא ארגז עם קצת ציוד וגנרטור קטן..
.
בארגז תוכלו להכניס אך ורק:
* - גיטרה אחת
* - מגבר אחד ויחיד (גם ראש ובוקסה הולך אם אתם מתעקשים)
* - שלושה אפקטים בלבד. ( בלי מולטי אפקטים וכיוצ'. בקיצור אתם מבינים.. זה יכול להיות אוברדרייב ורסטילי עם 8 מצבים, אבל לא POD של LINE 6 או ADA MP1.. לכל הקפיצים למינהם
)
תודה מראש על ההשתתפות..
אשמח ללמוד על בחירותיכם.
הי לכולם ותודה לכל מי שניסה לעזור מעט, לפני כשבוע בשרשור על סוגי סטראטים שהעלתי.
אז בינתיים נקנתה גיטרה (אמריקאית כמובן..
(לא ראיתי את האפקט הזה יותר מ 15 שנה נראה לי
ולסקר חמוד שחשבתי עליו בסופ"ש (מתנצל מראש אם כבר היה כזה, אבל אני מניח שעם הזמן, התשובות משתנות מעת לעת)/
אז ככה:
"זורקים אתכם לאי בודד ויש לכם מלבד הבגדים שעל גופכם, לדרמן, מגזין פורנו ובקבוק מים, גם את הפריבלגיה להביא ארגז עם קצת ציוד וגנרטור קטן..
בארגז תוכלו להכניס אך ורק:
* - גיטרה אחת
* - מגבר אחד ויחיד (גם ראש ובוקסה הולך אם אתם מתעקשים)
* - שלושה אפקטים בלבד. ( בלי מולטי אפקטים וכיוצ'. בקיצור אתם מבינים.. זה יכול להיות אוברדרייב ורסטילי עם 8 מצבים, אבל לא POD של LINE 6 או ADA MP1.. לכל הקפיצים למינהם
תודה מראש על ההשתתפות..
אשמח ללמוד על בחירותיכם.