סקר אישי שלי

פנומן 72

New member
סקר אישי שלי

תגידו, תוך כמה זמן לדעתכם סביר להגיש מנה עיקרית באירוע מרגע ההתחלה שבו רשום על ההזמנה ? הייתי באירוע שהתחיל ב- 7:30 ועד 10:15 לא הוגשה המנה העיקרית. היות ואני לא בא לאירועים כדי לאכול (ממילא אני צמחוני ואני מקופח באופן תמידי) - אז פרשתי. רק אז נראה לי מוזר שחלפו 3 שעות ולא הוגשה המנה העיקרית ורציתי לדעת אם זה נורמלי ?

זה טרנד בארועים../images/Emo10.gif

לי זה עושה גועל נפש וגם אני לא נוגעת בכלום אולי דורשת סלט ערבי ללא טיבול אם יש לי מוזה באותו ערב הם מושכים בכוונה כדי שהקהל שלא יעזוב מגישים מנה בשרית ב 23:30 והרוב הולך לפח מי אוכל בשעות כאלו? המבוגרים נוטשים עוד קודם. בדיוק כמו ההתנהגות הזולה להזמין אורחים ל 19:30 וחתן כלה מגיעים ב 21:00 במקרה הטוב לא מתאים לי

רונה 2346

New member
לדעתי - האוכל שנשאר בוודאי לא נזרק

מחשבה שעברה בראשי למקרא הדברים שכתבתם. בוודאי גם לא נתרם למחוסרי בית/ או קשישים או בתי תמחויי. לא הולך למשפחה המארחת - השאלה המתבקשת - האם האוכל נשלח לאחד מחנויות לממכר אוכל קנוי? חשבו על זה? האם היה בקרור כל אותם שעות? האם מועבר בקרור? רווח נקי. המשלמים - המארחים. בעת חתימת חוזה עם מקום האירוח - הקפידו, כמו שאתם מקפידים על סידור השולחנות והפרחים וכו'.... גם ובעיקר על שעת הגשת הארוחות וכן גם על עוצמת קול המוזיקה. אני מדירה רגלי מהמקומות ההמוניים הללו. אני בעד הגשה עצמית בפקוח צמוד של אדם אחראי וקשוב לכל הנדרש - ובימי החום והלחות - כמובן מזנון קל/קר.

ישנם אולמות שהאוכל כן מועבר למשפחות נזקקות

בעבר וביחד עם איש יקר שהלך לעולמו (זאב שחר ז"ל) היו מתקשרים אלינו מאולמות בעירי והסביבה , היינו נוסעים ומביאים את האוכל שנהשאר ובכמויות ומחלקים למשפחות , ישנם גם קייטרינגים ובתי מאפה שמעבירים את האוכל לאדם המרכז את החלוקה (אפשר להציץ בתפוז למען הקהילה) , האוכל מועבר למי שצריך .

רונה 2346

New member
יפה - בהחלט מבורך.. ובכל זאת

כנראה שיש בעיה עם זמני הגשת הארוחות באולמות כפי שציינו אחרים - ראוי בהחלט להתחשב באורחים המוזמנים - שיהיה בשמחות

G A L I 5

New member
מאחר ואני באה מעולם האירועים

אז ככה: באולמות כמעט בכולם - האוכל נשמח ליום המחר (לא בהכרח לאירוע ברוב המקומות הצוות אוכל אותו לצהריים) קייטרינגים - כמעט בכולם - האוכל נזרק לפח! אני יודעת שיש גם קייטרינגים שמעבירים את האוכל (בתי תמחוי, נזקקים וכו') אבל הם מעטים

mykal

New member
אתה יודע מתי זה ישתנה?

כאשר המשפחות יקחו בסוף הערב את כל הנותר אליהם. אחרת זה הרוח של מנהלי המקום, שיכולים לעשות שימוש חוזר למחרת. כך גם עם הפרחים ועוד.

דורי56

New member
מאוד מרגיז!

כשהבת שלי התחתנה והלכנו לטעימות ולסגות תפריט. התנאי שלנו היה שיעמדו בשעות שאנחנו מבקשים. בשעה 10.30 סיימו להגיש הכל. כך שהאנשים המבוגרים או שגרים רחוק יכלו לצאת בזמן. באותו גן אירועים היינו שבועיים אחרי האירועה שלנו. יצאנו בשעה 11.15 ועדיין לא חילקו מנה שניה.

רונה 2346

New member
מימי יש רק אחת, רוזי וקיידי -

תקנו אותי אם אני טועה - נאמר כאן בנימה כעוסה/מאוכזבת במידת מה, על כך שמגישים את האוכל בחלק מאולמות השמחה לעיתים בשעה מאוחרת. אני שמחה שנעשה שימוש במנות שלא היתה להם דרישה והועברו לנזקקים ו/או למשפחה המארחת, לדבריכן. השאלה המתבקשת - למה לא מצאו לנכון להגיש בזמן המתאים את הארוחה למוזמנים? צודקת דורי56 לא נעים לא מכובד.

prizman

New member
אני מניח שהבעיה היא לא באולמות

אלא במשפחות. האולמות/גני ארועים יגישו את האוכל מתי שחבקשו מהם. אתם המשפחות, תשאלו את עצמכם למה. התשובה "אני לא כזו,רק הבתדודה" לא מתקבלת.

mykal

New member
לדבריך, שהאולמות יגישו

בזמן שבעל השמחה יבקש, יש בעיה אמיתית. בד"כ הזוג הולך להתרשם ולהחליט, ההורים באים 'לראות וכמה הערות' הזוג מושפע מדברי רב המלצרים ובעל האולם שמבטיח שהוא יארגן את הערב שיהיה הכי הכי, ומה שהוא מארגן זה מה שקורה בסוף, שנשאר הרבה מהמנות העיקריות, וכמעט כל המנות האחרונות. אם עושים בצפיפות עוד שמחות כבר לומדים לקח.

דורי56

New member
אנחנו עמדנו

על כך שהמנות יצאו בזמן . גם בסיכום עם בעל האולם וגם בערב של החתונה בקשנו מרב המלצרים שיתחילו להוציא את המנות.

mykal

New member
זו השיטה הנכונה, כי אחרת

הם מנצלים את חוסר הידיעה של בעלי השמחה, לרוח קל שלהם, שהוא גם בעלות החומרים עצמם, העבודה של המלצרים, גם בשטיפת הכלים. וגם בלהתמודד מול הרבה קהל, שיש לו לעיתים בקשות נוספות. תביני אם הולכים מוקדם ולא אכלו אז גם לא שתו שתיה קלה במיוחד בקיץ החם הזה. תחשבי לוגיסטית כמה הרויחו.

עם כל הכבוד רונה

את העלית את נושא האוכל שנשאר ולכן התייחסתי לנקודה הזו , לא מוצא חן בעינייך ?? דלגי

kdr

New member
זו שיטה

לא רק בארועים. יש מועדונים שמבטיחים ארוחת ערב מלאה עם מופע, בשעה 01:00 בערך, למי שעדיין פיכח, הם מוציאים מגשון עם חלקי בשר לא מזוהים. וודקה זולה נשפכת שם בלי הגבלה כל הערב. רונה לצערי די צודקת, אני מכיר אולם שמשמש כמסעדת פועלים בצהריים. את האוכל שנשאר מהארוע בערב קודם הם מוכרים למחרת. יש אולמות שמעבירים לעמותות ולנזקקים. יש ויש.

טל249

New member
היות ואנחנו אמורים להרים ארוע בקרוב

אפשר אולי לקבל רשימה של אלה שמעבירים את האוכל לעמותות? ובאותה הזדמנות - אם יש לך המלצה על אולם באיזור רחובות... נשמח.. אפשר גם במסר על מנת למנוע "פרסום".. תודה אני

למעלה