סקר איקון

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

לגמריייי הרגת אותי

mafakit

New member
לאלא!!!היה לי חלום נבואה בנושא..|אלפקה|../images/Emo218.gif

אבל באמת למדתי משו מהחלום [שחלמתי אותו ממזמן ולקח לי הרבה זמן להבין את המשמעות!] אני מאוד מאוד אוהבת ממתקים ושוקולד [את זה קיבלתי מאבא שלי
] ובתקופה שהפסק זמן עשו את העטיפה החדשה ועשו טעמים חדשים ולא את הפסק זמן הרגיל.. אז היה "פסק-זמן RED" שהוא הפסק זמן האהוב עליי
עכשיו..!! בחלום.. חלמתי שאני עומדת במטבח ליד השולחן ופותחת "פסק-זמן RED" כזה וברגע שבאתי לנגוס דודה שלי [שישבה בסלון שזה צמוד למטבח] קראה לי. אמרתי לה "רגע אני אוכל ואז אני יבוא.." אבל היא התעקשה שאני אבוא ואמרה שזה משהו חשוב.. אז הנחתי את הפסק זמן הפתוח על השולחן והלכתי לסלון בתקווה לסיים עם זה כמה שיותר מהר ולאכול כבר את הפסק זמן..!! ואז כשנעמדתי מול הדודה היא רק רצתה לתת לי חיבוק ואז נגמר החלום!!$%$%^ התעוררתי בהרגשה נוראית של החמצה ופיספוס.. איך יכלתי לוותר על זה?!?! למה לא באתי עם הפסק זמן לסלון או למה לא אכלתי אותו ואז הייתי הולכת לסלון.!?! ואז הבנתי את מוסר ההשכל!! שקודם צריך לאכול את ההכי טעים כדי שאחרי זה לא תצטער שפספסת את זה.. וואי חפרתי ><'

דנטל

New member
אבל, זהו, בדיוק! זה הקטע!

כשהייתי קטנה ראיתי מחקר (ממש קטנה, הטלויזיה עוד היתה בשחור-לבן) על הסדר בו אנשים אוכלים דברים. בדקו אנשים שמשאירים את הטוב לסוף ואנשים שאוכלים את הטוב בהתחלה. חקרו אותם גם פסיכולוגית וכל זה והתוצאה היתה שאנשים שאוכלים את הטוב בהתחלה הם בדיוק מה שתיארת - פוחדים להחמיץ. ההסבר היה קצת יותר נרחב, מן הסתם, ובתכלס הוציא את האנשים האלה קצת פרנואידים (ולכן לא היה נעים לי לכתוב את זה קודם, לפני שתיארת את החלום), כי הם באופן כללי פשוט פוחדים שיקחו להם את הדברים הטובים ולכן מנכסים אותם לעצמם כמה שיותר מוקדם, להבדיל מהסוג השני שיותר סומכים על אחרים ועל המזל ופחות נלחצים לגבי איבוד הדברים שעושים להם טוב. בכל מקרה, אחרי שתיארת את החלום, זה דווקא נשמע סיבה טובה ולא פרנואידית.

mafakit

New member
חחחח פרנואידית ../images/Emo6.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif

בסוף אני אהיה כמו אמא שלי ודודה שלי [הן כאלה שאם איחרת ב10 דקות או שלא התקשרת בזמן הן ישר בטוחות שחטפו אותך או שקרה משו רע ומתקשרות מאות פעמים ומתחילות להילחץ ולקרוא לכל העולם ולהודיע שנעלמת
]
המ.. אין לי זמן להגיב על זה עכשיו אני רק אגיד שזה לא נראה לי פרנואידיות.. זה פשוט סוגים של אנשים.. כמו שאמרת חלק סומכים על המזל.. וחלק מעדיפים דברים ברורים ו..הוכחות וביטחון לעשות משהו מאשר להגיד "טוב נו.. נעשה ונראה כבר מה יהיה.."
*רצה לתחנה ההסעה מגיעה עוד 5 דקות*

Damn Regret

New member
קרמבו../images/Emo153.gif../images/Emo152.gif

אוהבים קרמבו? כן? באיזה סדר אתם אוכלים? מלמעלה עד למטה. איזה טעם הכי אוהבים? לאמשנה לי, הרגיל. כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום?בטח 2 רצית להקיא אחר כך?נראלי אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה?לא אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו?לא אכלת כבר קרמבו השנה?לא מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו?מזמן יש לך משהו להוסיף בנדון?דרור חופרת. <:

Damn Regret

New member
כן../images/Emo122.gif../images/Emo153.gif../images/Emo152.gif

אני לא טיפוס של קרמבואים.

אזזזז זהו שלא

אוהבים קרמבו?ממ לאאא באיזה סדר אתם אוכלים?אני לא איזה טעם הכי אוהבים?לא כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום?1 רצית להקיא אחר כך?כן איכס אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה?חחחחח מה? אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו?לא אכלת כבר קרמבו השנה?לא מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו?מזמן שהייתי קטן יש לך משהו להוסיף בנדון?איכס

../images/Emo215.gif

אוהבים קרמבו? מאודדד באיזה סדר אתם אוכלים? מהקצפת לביסקוויט איזה טעם הכי אוהבים? וניל כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום? 3 רצית להקיא אחר כך? לא אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה? הומ כע אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו? לא אכלת כבר קרמבו השנה? כעע מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו? לפני כמה שבועות יש לך משהו להוסיף בנדון?
בא לי עכשיו קרמבו

../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

אוהבים קרמבו? מאוד באיזה סדר אתם אוכלים? כל פעם משו אחד. לפעמים נאי אוכלת קודם את העוגיה ואז עם האצבע את הקרם ואז את השוקולד. לפעמים אני עושה חור ואז שואבת את הקרם וזה מגניבD: לפעמים אני אוכלת רגיל כזה מלמעלה, קודם קרם ואז עוגיה. ולפעמים זה פשוט נשאב לתןך הפה תוך שניה
איזה טעם הכי אוהבים? וניל כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום? אוואוו הרבה! מאוד! רצית להקיא אחר כך? לא אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה? נראה לי שכן, לא זוכרת. אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו? כן, טעיםD: אכלת כבר קרמבו השנה? לא;;;;;;; מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו? שנה שעברה כנראה
יש לך משהו להוסיף בנדון? קרמבו רולללזזז@#$

ש י ו ש1

New member
עונהנה DD:

וואעאע !!! קרמבו
אוהבים קרמבו?ברור D: באיזה סדר אתם אוכלים?למטה ללמעלה איזה טעם הכי אוהבים?וניל כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום?חחחח 4 רצית להקיא אחר כך?לא DD: אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה?עא ?
אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו?לא.. אכלת כבר קרמבו השנה?לא ): מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו?לא זוכרת ): יש לך משהו להוסיף בנדון?כשיש קרמבו במתח , שי בשטחD:

קרמבו ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

אוהבים קרמבו? לא כל כך.. ככה-ככה באיזה סדר אתם אוכלים? שוקולד-קצפת-ביסקוויט איזה טעם הכי אוהבים? לאדעת.. לאדעת בכלל איזה טעמים יש, פעם אכלתי בטעם מסטיק וזה היה טעים כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום? מאיפה אני זוכרת.. רצית להקיא אחר כך? חח אני לא זוכרתתתת אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה? לא אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו? לא אכלת כבר קרמבו השנה? כע מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו? לפני איזה חודשיים-שלושה יש לך משהו להוסיף בנדון? "הופ. הופ. בא לי קרמבו"

Helen77

New member
קרמבו קרמבו ......./images/Emo215.gif

אוהבים קרמבו? - לאלאלאלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באיזה סדר אתם אוכלים? - הא ? איזה טעם הכי אוהבים? - יש גם טעמים לדבר המגעיל הזה ?????? כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום? - חצי אולי. בעצם- ביס .... רצית להקיא אחר כך? - רק מלחשוב על קרמבו בא לי להקיא אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה? - חחח... לא אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו? - איו, לא אכלת כבר קרמבו השנה? לא :) מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו? מי זוכר ?! יש לך משהו להוסיף בנדון? אממ... קרמבו זה מגעיל.

למעלה