סקר איקון

דנטל

New member
סקר איקון ../images/Emo215.gif

אוהבים קרמבו?
באיזה סדר אתם אוכלים?
איזה טעם הכי אוהבים?
כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום?
רצית להקיא אחר כך?
אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה?
אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו?
אכלת כבר קרמבו השנה?
מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו?
יש לך משהו להוסיף בנדון?

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifדה ז'ה וו

אוהבים קרמבו? כן באיזה סדר אתם אוכלים? רגיל אבל בסוף מלקקים הכל הכל מהעוגייה ואז אוכלים אותה איזה טעם הכי אוהבים? וניל רגיל כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום?נראעה לי שלושה רצית להקיא אחר כך? לא אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה? כן אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו? לא אכלת כבר קרמבו השנה? כן מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו? אתמול יש לך משהו להוסיף בנדון? לא

Superboi

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo59.gif

אוהבים קרמבו? כן
באיזה סדר אתם אוכלים? מלמעלה למטה
איזה טעם הכי אוהבים? מוקה
כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום? לא זוכר
רצית להקיא אחר כך? לא
אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה? גלידה חמה כאילו? כן
אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו? לא
אכלת כבר קרמבו השנה? כן
מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו? לפני כמה ימים
יש לך משהו להוסיף בנדון? לא

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gifקרמבו!!../images/Emo215.gif

אוהבים קרמבו? כן באיזה סדר אתם אוכלים? קודם את הקצפתת ואח"כ את הביסקוויט. ואני יודעת שזה שונה מהרוב
איזה טעם הכי אוהבים? וניל.. כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום? לא יודעת
רצית להקיא אחר כך? ייתכן אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה? לא שמעתי על דבר כזה.. אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו? לא אכלת כבר קרמבו השנה? כן מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו? לפני שבועיים-שלוש XD יש לך משהו להוסיף בנדון? קרמבו זה סגידה!

shaharrr53

New member
../images/Emo215.gif

אוהבים קרמבו?כן באיזה סדר אתם אוכלים?מלמעלה למטה
איזה טעם הכי אוהבים?וניל כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום?אולי 4 רצית להקיא אחר כך?לא אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה?לא אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו?לא,אבל נשמע טעים
אכלת כבר קרמבו השנה?יאפ מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו?אממ...כמה חודשים יש לך משהו להוסיף בנדון?

anna the best

New member
קרמבו קרמבו קרמבו!!!!!! ../images/Emo215.gif../images/Emo105.gif

אוהבים קרמבו? מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!!! באיזה סדר אתם אוכלים? מלמעלה (הציפוי, הקרם
ואז הביסקוויט) איזה טעם הכי אוהבים? וניל, ורק וניל!!
כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום? משהו בסביבות 5 רצית להקיא אחר כך? ממש לא, רציתי עוד, אבל הייתי צריכה להשאיר לאחר כך אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה? המה? אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו? לא!!! איכס!
אכלת כבר קרמבו השנה? עוד לא מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו? שנה שעברה יש לך משהו להוסיף בנדון? אני חולה על קרמבואים!!!

Rain must fall

New member
קרמבוקרמבוקרמבו ../images/Emo112.gif

אוהבים קרמבו? כן. באיזה סדר אתם אוכלים? מלמעלה למטה. איזה טעם הכי אוהבים? וניל. כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום? 4. רצית להקיא אחר כך? לא. אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה? כן. אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו? לא. אכלת כבר קרמבו השנה? כן. מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו? לפני שבועיים.

I R i T 94

New member
../images/Emo215.gif

אוהבים קרמבו?לא ממש
באיזה סדר אתם אוכלים? רק את השוקולד
איזה טעם הכי אוהבים? שוקולד
כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום?מנסה להמנע מזה, חצי וגם זה בקושי
רצית להקיא אחר כך? כן XD
אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה?WTF
אכלת כבר קרמבו השנה? לא D:
מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו? כיתה א' אולי
יש לך משהו להוסיף בנדון? קרמבו זה לא טעים :(

קרמבו

אוהבים קרמבו? כן באיזה סדר אתם אוכלים? או קודם ביס קטנצ'יק מהשוקולד ואז מנסה לשאוב את הקצפת וזורקת את העוגיה, או קודם את העוגיה ואז השאר איזה טעם הכי אוהבים? מוקה! כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום? 4-5 רצית להקיא אחר כך? קצת אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה? כן, זה ממש טעים אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו? יאמייייי כן אכלת כבר קרמבו השנה? כן מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו? אמממ יום ראשון יש לך משהו להוסיף בנדון? לא

דנטל

New member
קרמבו

אוהבים קרמבו? כן באיזה סדר אתם אוכלים? קודם את השוקולד והקרם, בסוף את העוגיה איזה טעם הכי אוהבים? וניל כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום? יש מצב ש- 4 רצית להקיא אחר כך? לא זוכרת אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה? כן, זה דוחה אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו? לא שזכור לי אכלת כבר קרמבו השנה? כן מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו? לפני שבוע ומשהו הבוס שלי קנה לי יש לך משהו להוסיף בנדון? נדמה לי שפעם אהבתי יותר וקצת ירד לי מזה

n o a m style

New member
../images/Emo215.gif קרמבווווווו

אוהבים קרמבו? כןן מאוד
באיזה סדר אתם אוכלים? קודם את הלמעלה ואחר כך את העוגייה
כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום? 2
רצית להקיא אחר כך? לא
אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה? לא, מה זה?
אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו? לאאאאא
אכלת כבר קרמבו השנה? כן
מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו? אתמול

linoy7

New member
עשית לי חשק לקרמבו!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אוהבים קרמבו? בטח
באיזה סדר אתם אוכלים? קודם הקצפת ואח"כ הביסקוויט
כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום? 4 או 5 רצית להקיא אחר כך? לא
אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה? כן:S נו, גלידה חמה קוראים לזה
אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו? לא אכלת כבר קרמבו השנה? בטח מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו? לפני שבועיים נראה לי.. יש לך משהו להוסיף בנדון? תביאו לי קרמבו!

../images/Emo215.gifחח..

אוהבים קרמבו? לא
באיזה סדר אתם אוכלים? אה?
איזה טעם הכי אוהבים? שונאת קרמבו
כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום? 0..אף אחד לא עבר את זה!
רצית להקיא אחר כך? כן
אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה? ממ.. לא אני חייבת לטעום את זה
אכלת כבר קרמבו השנה? לא
מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו? בחיים שלי לא אכלתי.. אולי פעם אחת בכיתה ד.. ורציתי חהקיא
יש לך משהו להוסיף בנדון? שקרמבו זה מגעיל

אילנייש

New member
../images/Emo215.gif

אוהבים קרמבו?כן באיזה סדר אתם אוכלים?פעם בשנה D: איזה טעם הכי אוהבים?לא משנה לי כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום?לא זוכרת רצית להקיא אחר כך?לא חושבת אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה?לא אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו?לא אכלת כבר קרמבו השנה?לא מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו?לפני שנה ככה:S

ronpos

New member
../images/Emo215.gif

אוהבים קרמבו?יאפ באיזה סדר אתם אוכלים?קודם את הקצפת והשוקולד ואז את העוגיה
איזה טעם הכי אוהבים?ונילל כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום? לא יודעת.. רצית להקיא אחר כך? אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה? לא.. אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו? לא.. אכלת כבר קרמבו השנה?לא
מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו? לפני שנה או יותר.. יש לך משהו להוסיף בנדון?לא..

Nataly B

New member
../images/Emo215.gif

אוהבים קרמבו? בערך. באיזה סדר אתם אוכלים? מלמעלה. שונאת את העוגייה. איזה טעם הכי אוהבים? וניל כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום? 2? רצית להקיא אחר כך? לא. אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה? לא אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו? לא אכלת כבר קרמבו השנה? כן מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו? בשביתה אני חושבת. יש לך משהו להוסיף בנדון? האהבה שלי לקרמבו באה עם מצב רוח ותלוי עד כמה אני נואשת למשהו מתוק כשאין שום דבר בבית.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo215.gif

אוהבים קרמבו? מאוד באיזה סדר אתם אוכלים? רגיל, את העוגייה בסוףף איזה טעם הכי אוהבים? וניל כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום? XDDDDDDDDDDDD אממ 4 אולי 6 רצית להקיא אחר כך? לא אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה? כןן אומג זה כזה טעיםם !!!!!!!!!!!!!!!!!!! לקבו אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו? איכסק לא אכלת כבר קרמבו השנה? באאאאאאאאאאאאאאאאאאארור !!! מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו? לפני שבועיים יש לך משהו להוסיף בנדון? לא

mafakit

New member
אנשים!!אכולים את העוגיה בהתחלה!|אלפקה|../images/Emo218.gif

למה אתם לא אוכלים ככה?!?!?!?! הרי נכון העוגיה זה החלק הכי טעים..? נכון [נו תזרמו
] אז נגיד אתם אוכלים קודם את הקצפת ואז מגיעים לעוגיה ופתאום מישו נתקע בכם ונופלת העוגיה!!!!!?!?!? נכון שזה מרגיז?!?!? או שאכלתם את הקצפת והגעתם לעוגיה ואז! פתאום! בום טראח נפל תותח! אתם מתים!$%^& איזה באסה זה למות בידיעה שלא הספקת לאכול את הביסקוויט.!.!?! אז ככה לא עושים
צריך להתחיל מהביסקוויט ואז אם פתאום תמותו או שזה ייפול אז לפחות אכלתם את הביסקוויט וזה לא יהיה כל כך מצער..
אוקיי ועכשיו לשאלות.. אוהבים קרמבו?מאוד!!#$^ באיזה סדר אתם אוכלים?קודם את העוגיה! איזה טעם הכי אוהבים?וניל כמה קרמבואים אכלת הכי הרבה באותו יום?אה..לא זוכרת
רצית להקיא אחר כך?לא יודעת ><' אכלת פעם את הכאילו קרמבו הזה שיש על גביע גלידה?הא..?? :| אכלת פעם קרמבו אחרי שחומם כמה שניות במיקרו?לא אכלת כבר קרמבו השנה?כןכןכןכן DDDDD: מתי הפעם האחרונה שאכלת קרמבו?היום
יש לך משהו להוסיף בנדון?קרומבו

למעלה