סקר איקון

../images/Emo184.gif

כבר נטלת תרופות החורף? כע יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק? לא באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים? אקמול כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב? לא רשמו לי אף פעם איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם? לא יודעת כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד? מחכים יודעים לבלוע כדורים? כע מסוגלים לבלוע כדור בלי מים? לא איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך? לא יודעת .. אני שונאת כדורים ולא לקחתי הרבה יש לך משהו להוסיף בנדון? שונאת תרופות ושונאת להיות חולה

Nataly B

New member
../images/Emo184.gif

כבר נטלת תרופות החורף?לא יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק? נורופן באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים? אדוויל או אחד ששכחתי לרגע את השם. כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב? קצת פחות ממה שאומרים. איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם? 2 דקסמולים ב-1
כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד? עכשיו אני מחכה קצת. יודעים לבלוע כדורים? כן מסוגלים לבלוע כדור בלי מים? לא נסיתי. איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך? אופטלגין. יש לך משהו להוסיף בנדון? מצאתי זמן להיות חולה =\

STU XD

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif

כבר נטלת תרופות החורף?אכן יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק?לפעמים אדויל, וויטמינים כי אני אנמית. באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים?אדויל. פעם השתמשתי במיוחדים נגד מיגרנות. כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב?הכל. אני מכורה
איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם?שום תרופה לא נראית ככה חח כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד?לוקחים לוקחים יודעים לבלוע כדורים?כן מסוגלים לבלוע כדור בלי מים?במאמצים קלים איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך?נגד כאב ראש יש לך משהו להוסיף בנדון?תרופות זה מגניב.

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gif

כבר נטלת תרופות החורף? לא
יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק? לא
באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים? אף פע לא לוקחת כדור כזה. 3 כוסות מים ברצף, תמיד עוזר^^
כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב? מפסיקה כשמרגישה טוב.
איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם? כדורים נגד חום^^
כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד? מחכה שהגוף יתרפא, ואוכל בדרך מרק חם ותה.
יודעים לבלוע כדורים? כן
מסוגלים לבלוע כדור בלי מים? כן
איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך? אנטיביוטיקה נגד משו
יש לך משהו להוסיף בנדון? לא^^

../images/Emo184.gif

כבר נטלת תרופות החורף?-כן
יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק?כן, לוריוון
באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים? אופטלגין
כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב?הכל
איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם?מוקסיפן, או סוג של
כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד?ממהרת לקחת, במידה וכואב לי
יודעים לבלוע כדורים?כן
מסוגלים לבלוע כדור בלי מים?כן, תלויי איזה אבל.
איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך?לוריוון
יש לך משהו להוסיף בנדון?כן, חבל שחברות התרופות עושות ניסויים בבעלי חיים במקום למצוא אלטרנטיבה יעילה יותר ואכזרית פחות וכמו כן גם בטיחותית יותר.

למעלה