סקר איקון

דנטל

New member
סקר איקון ../images/Emo184.gif

כבר נטלת תרופות החורף?
יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק?
באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים?
כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב?
איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם?
כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד?
יודעים לבלוע כדורים?
מסוגלים לבלוע כדור בלי מים?
איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך?
יש לך משהו להוסיף בנדון?

avocumber

New member
../images/Emo184.gif תשובות.

כבר נטלת תרופות החורף? בשביל מה ה"כבר"? לא נטלתי ולא מתכוונת.
יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק? לא. שונאת תרופות.
באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים? ללכת לישון.
כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב? לא רושמים לי אנטיביוטיקה.
איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם? לא מזכיר לי ספציפית.
כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד? לבד.
יודעים לבלוע כדורים? יודעת, אבל לא משתמשת בידע הזה.
מסוגלים לבלוע כדור בלי מים? לא ניסיתי.
איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך? לא עשיתי סטטיסטיקה.
יש לך משהו להוסיף בנדון? לא, התשובות שלי לסקר מדברות בעד עצמן.

תרופות

כבר נטלת תרופות החורף? כמובן [מצאתם את מי לשאול] יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק? כדורים?.. רק אקמול באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים? אקמול כלשהו [לא יודעת איזה] אבל אני צריכה משהו יותר חזק כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב? הכל, ברור איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם? זה מזכיר לי סוכריות ג'לי כאלה ): כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד? בד"כ מחכה, אבל אם זה כאבים ממש חזקים [כמו מחזור, שאם אני לא לוקחת אקמול אני מתחילה להקיא] אני לוקחת יודעים לבלוע כדורים? ברור, זה ממש כיף וטעים מסוגלים לבלוע כדור בלי מים? לא ניסיתי ולא רוצה איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך? אקמול, אני מניחה.. כי אני בולעת כדורים מגיל 4-5 [פשוט כי הסירופים מזעזעים] יש לך משהו להוסיף בנדון? יאמי, כדורים D=

I R i T 94

New member
../images/Emo184.gif

כבר נטלת תרופות החורף? אכן /:
יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק? אהע. כדורי מציצה לגרון. לא קלגרון, משהו אחר.
באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים?לא משתמשת בכדורים נגד כאבי ראש,כי אין לי כאלו ^^ ואם יש זה כשאני באמת חולה,ואז ישנים.
כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב?מפסיקים כשמרגישים טוב. מנסה להמנע מאנטיביוטיקה.
איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם? הכדורים שהייתי לוקחת בחופש הגדול S:
כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד? מנסה לחכות
יודעים לבלוע כדורים?סוף סוף כן
מסוגלים לבלוע כדור בלי מים? הומ אם אין ברירה אז אחרי רבע שעה הכדור נבלע. אבל זה הרבה יותר קשה>_<
איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך?בטח אקמולי/נורופן/קלגרון XD
יש לך משהו להוסיף בנדון? יש הרבה שאלונים בזמן האחרון שקשורים למחלות. וכדורים זה חרא. עדיף סירופ D: אפילו הלא טעימים אני נהנת לשתות אותם,כי זה לא כדור.

מתאים לי עכשיו ../images/Emo10.gif

כבר נטלת תרופות החורף?אינדיד. יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק?לא באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים?אקמול. ואם זה משהו ממש חזק אז יש לנו אקמול פוקוס. כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב?אאל"ט צריך לגמור את כל החבילה גם אם זה מפסיק לכאוב... איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם?חגיגית?:O כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד?אם זה על זמן לימודים לא ממהרת אם יש משהו שאני צריכה להבריא לקראו ברור שתרופה. יודעים לבלוע כדורים?אכן מסוגלים לבלוע כדור בלי מים?כן איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך?פעם לקחתי איזה וויטמין בגלל הצמחונות כי היה חסר לי ברזל בצורה חריפה אבל זה הסתדר. יש לך משהו להוסיף בנדון?לא.

anna the best

New member
תרופות ../images/Emo105.gif

כבר נטלת תרופות החורף? לא יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק? לא באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים? אני לא משתמשת בכדורים!! כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב? לפעמים מפסיקה כשמרגישה טוב איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם? לא יודעת... אני לא כל כך מכירה תרופות...
כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד? מחכה שהגוף יתרפא לבד, אלא אם כן המצב באמת חמור. יודעים לבלוע כדורים? כן מסוגלים לבלוע כדור בלי מים? נראלי... איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך? אקמול יש לך משהו להוסיף בנדון? אני מעדיפה לתת לגוף להתרפא לבד, ואני לא מאמינה בתרופות.

תרופות. ../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

כבר נטלת תרופות החורף? כן יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק? כן, פרופיל תיוציל
באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים? לא משתמשת כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב? כשהרופא אומר להפסיק איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם? כדור כזה של אנטיביוטיקה הייתי צריכה לקחת פעם והוא היה גדול ולא הצלחתי לבלוע ותמיד הייתי צריכה לדחוף לי אותו לתוך הגרון
כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד? לבד, אני לא לוקחת תרופות בדר"כ. יודעים לבלוע כדורים? עכשיו למדתי אבל הם קטנים כאלה מסוגלים לבלוע כדור בלי מים? כן איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך? אני חושבת שהפרופיל תיוציל הזה כיסה את כל 16 שנות חיי
6 כדורים ביום. יש לך משהו להוסיף בנדון? לא.

n o a m style

New member
תרופות ../images/Emo184.gif

כבר נטלת תרופות החורף? כן
יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק? לא
באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים? אני לא לוקחת כאלה כדורים
כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב? אני נוטלת אותם כמה שאומרים לי
איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם? את התרופות של הסבתות
כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד? אני מחכה שהגוף יתרפא לבד
יודעים לבלוע כדורים? כן
מסוגלים לבלוע כדור בלי מים? לא יודעת לא ניסיתי
איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך? אנטיביוטיקה נראה לי

אספיר85

New member
כדורים../images/Emo54.gif

כבר נטלת תרופות החורף? נורופן מדי פעם יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק? לא באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים? נורופן או אדוויל כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב? מספיקה כשאני מרגישה טוב איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם? מוקוליט. כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד? אני מחכה ואם זה לא עובר אני לוקחת תרופה יודעים לבלוע כדורים? כן מסוגלים לבלוע כדור בלי מים? לא איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך? אדוויל יש לך משהו להוסיף בנדון?

mad eye rejy

New member
גמאני

כבר נטלת תרופות החורף?-אכן כן יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק?-לא... באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים?-אדוויל כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב?-נוטלים איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם?-האנטיביוטיקה שהכלבה שלי הייתה צריכה לקחת... כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד?-מחכים יודעים לבלוע כדורים?-בטח מסוגלים לבלוע כדור בלי מים?-ברוררר איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך?-אני חושבת שאקמול יש לך משהו להוסיף בנדון?-אוחעחעחעחעחעחעחע(סורי.זאת רק אני,משתעלת למוות.על תשימו לב אליי)

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gifתרופות.

יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק? לא באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים? אקמול/אדוויל. כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב? לוקחת כמה שרשום.
איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם? לא יודעת O: כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד? מחכים שהגוף יתרפא לבד. יודעים לבלוע כדורים? לצערי. מסוגלים לבלוע כדור בלי מים? לא. איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך? אקמול, אני מניחה. יש לך משהו להוסיף בנדון? שומכלום.

מתאים לי עכשיו \:

כבר נטלת תרופות החורף? כן. יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק? לא באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים? אקמול כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב? לוקחת הכל איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם? אקמול כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד? מחכה קצת יודעים לבלוע כדורים? כן מסוגלים לבלוע כדור בלי מים? לא איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך? אקמול ניראלי יש לך משהו להוסיף בנדון? שאני חולה \:

ממממממ

כבר נטלת תרופות החורף?כן חח יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק?לא באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים?אני לא כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב?לא יודע איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם?חחחח כדור כזה לא יודע איזה כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד?מממממהרים יודעים לבלוע כדורים?כע מסוגלים לבלוע כדור בלי מים?כע איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך?ריטלין חח סתם לא יודע יש לך משהו להוסיף בנדון?נייט

דנטל

New member
תרופה

כבר נטלת תרופות החורף? לא יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק? אופטלגין באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים? אופטלגין כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב? הכל איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם? משהו פורטה, שכחתי את המלה הראשונה, זו אנטיביוטיקה כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד? מחכה יודעים לבלוע כדורים? כן, אבל כשהייתי קטנה היה צריך לפורר לי מסוגלים לבלוע כדור בלי מים? בקושי איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך? אופטלגין יש לך משהו להוסיף בנדון? לא אוהבת תרופות

מחלות ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

כבר נטלת תרופות החורף? וואי כל כך הרבה.. לקחתי כבר 3 פעמים אנטיביוטיקה נראה לי מאוקטובר יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק? אממ עכשיו התיק שלי נראה כמו בית מרקחת- היסטזין, למוסין, דקסמול, דקסמול קולד, דקסמול סינוס באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים? בד"כ דקסמול פלוס כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב? את כל הכדורים, אלא אם כן הרופא אומר לי להפסיק איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם? כדור שהיה לי פעם, שכחתי איך קוראים לו, נראה לי רוקמול.. שהיה חצי אדום וחצי צהוב כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד? אני בד"כ מחכה, אבל אז זה רק מחמיר אז אני לוקחת יודעים לבלוע כדורים? כן מסוגלים לבלוע כדור בלי מים? כן איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך? חח כדורים לכאבי ראש יש לך משהו להוסיף בנדון?

../images/Emo184.gifעונה../images/Emo184.gif

כבר נטלת תרופות החורף? כן יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק? לא.. יש לי רק קלגרון..נחשב? באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים? אקמול.. או ניורופן או צהוב כזה.. כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב? מפסיקים מתישהו..זה לא בריא איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם? תאמת שסוכריית גומי מתוקה כזאת חח כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד? רק אם אני ממש לא מרגישה טוב יודעים לבלוע כדורים? ברור מסוגלים לבלוע כדור בלי מים? לא ניסיתי איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך? ניורופן יש לך משהו להוסיף בנדון? אממ לא...

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifאייקון

ברגע משבר נוראי, לקחתי אקמול
יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק? ממש לא, אני שונאת כדורים. באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים? אני לא משתמשת בכדורים כשיש לי כאבי ראש. כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב? מה שאומרים לי... איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם? כלום, אני לא מבינה בכדורים כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד? אולי הגוף ייתרפא לבד יודעים לבלוע כדורים? כן מסוגלים לבלוע כדור בלי מים? כן איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך? לא יודעת, נראה לי אנטיביוטיקה כי אקמול אני בקושי לוקחת ודברים אחרים בכלל לא יש לך משהו להוסיף בנדון? שונאת כדורים, נותן לי הרגשה שאני עושה לגוף רק רע כי הוא יכול להתרפא לבד. (אלא אם אני חולה עם חום והכל)

עונה.../images/Emo115.gif

| כבר נטלת תרופות החורף?כן.
. יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק?לא.. באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים? אקמול לרוב. כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב?מפסיקה כשאני מרגישה טוב. איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם? נמ אין לי מושג :|. כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד?לדעתי מחכים שאולי הגוף יתרפא לבד קודם. יודעים לבלוע כדורים?לא.!.
האמת שאני אפילו מרסקת את הכדור עם קצת מים ושותה אחר כך משהו מתוק. |זה דוחה|. מסוגלים לבלוע כדור בלי מים?לא ולא. איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך? נראה לי שאקמול:/. יש לך משהו להוסיף בנדון? לא.

mafakit

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

כבר נטלת תרופות החורף? אה.. לא.. יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק?כן באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים?אין לי ממש כאבי ראש אז לא ממש יוצא לי לקחת ><' כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב?לא יודעת אני לא חולה הרבה אז לא ממש יצא לי לקחת אנטיביוטיקה וזה.. איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם? לא יודעת ><' כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד?מחכים קצת ואם רואים שלא עובר אז לוקחים תרופה.. עד אז מנסים תרופות סבתא למיניהן
יודעים לבלוע כדורים?כן אבל עד החופש הגדול האחרון לא ידעתי ><' פשוט הייתי חולה איזה שבוע והייתי חייבת.. וכמעט הקאתי את הכדורים האלה XD מסוגלים לבלוע כדור בלי מים? כן הצלחתי פעם
היה מגעיל.. אבל פשוט מתתי מכאבי בטן אז הייתי חייבת.. איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך?לא לוקחת הרבה תרופות אז לא יודעת.. ><' יש לך משהו להוסיף בנדון? אה.. כן!! מקרה מצחיק שהיה בטיול של התנועת נוער שהייתה מזמן.. אז היה לנו טיול לדרום וישנו באיזה מאהל בדואי כזה על מחצלות וזה
ואז איזה ילד לא הרגיש טוב וזה היה לידי וליד חברה שלי אז אחת המדריכות הייתה איתו והביאה לו לבלוע כדור והוא לא ידע איך בולעים אז היא מנסה להסביר לו והכל והביאה לו בקבוק מים וזה.. ואז הוא מנסה והמדריכה שואלת "בלעת את הכדור?" והוא כזה "אה.. בלעדתי משהו אבל אני לא בטוח שזה היה הכדור..
" XDDDDDDD אני וחברה שלי נקרענו!!!
חחחחחחחח בטח בלע איזה חרצף שהשתכשך לו במים
אוקיי זהו.

Rain must fall

New member
../images/Emo112.gif

כבר נטלת תרופות החורף? כן. יש כדורים שאתם לוקחים קבוע בתיק? לא, אבל כשאני לא מרגישה טוב בבוקר אמא דוחפת לי לתיק אקמול. באיזה סוג של כדור נגד כאב ראש אתם משתמשים? זה. כשרושמים לכם אנטיביוטיקה אתם נוטלים את כל הכדורים או מפסיקים כשמרגישים טוב? את כולם. איזו תרופה (סוג ספציפי) האיקון הזה מזכיר לכם? לא זוכרת את השם. כשחולים ממהרים לקחת תרופה או שמחכים שאולי הגוף יתרפא לבד? תלוי עד כמה כואב לי. יודעים לבלוע כדורים? כן. מסוגלים לבלוע כדור בלי מים? לא ניסיתי. איזו תרופה נטלת הכי הרבה בחיים שלך? אקמול אני מניחה.

למעלה