סקר איקון

../images/Emo205.gif

נעקצתם כבר השנה? יאפ!:[ יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? לא:p יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? לע:p יש לך רשתות בחלונות? יאפ:) אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? לא:p בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? לא:p מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? נממ יותר זבובים מזמזמים לי.. לפני חודש בערךP: כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? ממ יותר צורחים :p פוחדים מיתושים? יאפ:) יש לך משהו להוסיף בנושא? יתושים זה איכסה!^*$_%&)_%^)&^_%*)

© h i l a ©

New member
אני

נעקצתם כבר השנה? כן יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? לא יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? היה, ז"ל יש לך רשתות בחלונות? כן אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? לא בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? לא מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? ואו, ממזמן דווקא.... כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? לא, זה קשה מדי פוחדים מיתושים? לא.. יש לך משהו להוסיף בנושא? לא ממזמן עקץ אותי יתוש שכנירא היה ממש מזוהם והוא עשה לי פצע ממש מנופח על היד.... זה די מביך ללכת עם דבר כזה, אה וגם מגרד,...

דנטל

New member
זה לא שהוא היה מזוהם, זה שאת אלרגית אליו ממש

ארחיב על כך בתשובה שלי על הסקר בחלק של ה"משהו להוסיף".

מגרד לי בגב, מגרד לי עכשיו

נעקצתם כבר השנה?כן. יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים?לא, הדבר הזה מפחיד! יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים?כן. יש לך רשתות בחלונות?כן. אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה?לא. בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים?פעם בצופים. מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן?מזמן, אבל רק אתמול לא יכולתי לישון מרוב שגירד לי :( כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו?כן!$?@# בלי רחמים! פוחדים מיתושים?לא. יש לך משהו להוסיף בנושא?אני שונאת עקיצות :(

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gifעונה ><

שבתי לפורום
נעקצתם כבר השנה? כן :[ יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? כן :] יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? כן :] יש לך רשתות בחלונות? כן :] אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? ממ.. לא משהו ספציפי אבל לחות גבוהה >< בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? כשאני זוכרת.. זה כ"כ מסריח!!!! מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? ממ... מחנה קיץ נראלי... כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? קוראת לאיזה חסון אחד שיהרוג אותו D: פוחדים מיתושים? לא >< יש לך משהו להוסיף בנושא? שימותוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo177.gif

נעקצתם כבר השנה?יאפ
יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? חח לא XD יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים?ממ לא יש לך רשתות בחלונות? כן אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? לא
בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? כשצריך מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? בטיול חומה ומגדל. הוא חירפן אותי >< כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? מנסה פוחדים מיתושים? לא יש לך משהו להוסיף בנושא? ביזזזזז

I R i T 94

New member
../images/Emo177.gifבדיוק השאלון שמתאים לי עכשיו.../images/Emo217.gif

נעקצתם כבר השנה?יותר מידי >.>"
יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים?לא.
יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים?לא
יש לך רשתות בחלונות?כן
אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה?לא
בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים?כן, וגם בבית.
מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן?כל יום >_<
כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו?מנסה.
פוחדים מיתושים?לא.
יש לך משהו להוסיף בנושא?כן! יש פה יתוש שמאיים לעקוץ אותי ואני לא מצליחה להרוג אותו. וכבר מתחיל לעקוץ לי.
מוות ליתושים;!*_$@^%*%&@$ מי איתי?

Retama

New member
:p

נעקצתם כבר השנה? כמובן יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? לא יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? כן יש לך רשתות בחלונות? כן אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? לא בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? לא מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? לא זכור לי כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? לא פוחדים מיתושים? לא יש לך משהו להוסיף בנושא? לא

יתושימים ~גמדונת בית שכמותי~

נעקצתם כבר השנה? לא יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? לא יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? לא יש לך רשתות בחלונות? לא אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? לא בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? לא מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? אף פעם כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? לא פוחדים מיתושים? לא יש לך משהו להוסיף בנושא? אף פעם לא נעקצתי מיתוש

ybenor

New member
איהה עוקצים אותי...

נעקצתם כבר השנה? עכשיו עוקצים אותי.. יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? ברור יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? גם יש לך רשתות בחלונות? אממ מין הסתם אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? אממ יש מצב אין לי מושג בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? כל הזמן מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? שלשום כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? מנסה פוחדים מיתושים? "פוחדים" לא נגזים..סתם לא אוהבת אותם יש לך משהו להוסיף בנושא? יתושים זה איכסה

דנטל

New member
יתוש

נעקצתם כבר השנה? לא שזכור לי יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? לא יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? לא יש לך רשתות בחלונות? רק בסלון לא, אבל אני לא פותחת פה את החלון אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? כן, נחל הירקון די קרוב בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? לא, אבל נמרחתי כשהייתי קטנה מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? לא זוכרת, אולי בשנה שעברה כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? לא, איכס פוחדים מיתושים? לא יש לך משהו להוסיף בנושא? אנחנו נעקצים הרבה יותר ממה שנדמה לנו. לכל יתוש הגוף שלנו מגיב שונה ובעצם זו תגובה אלרגית. זו הסיבה שיש גדלים שונים של עקיצות ומידה שונה של גירוד ומידה שונה של כאב. זה גם אומר שיש יתושים שאנחנו לא אלרגים אליהם ולכן לא נדע שנעקצנו. בגלל שאת כל החיים שלי ביליתי באזור הירקון שמשופע ביתושים בקיץ (עושים פה הדברות בקיץ, אבל בילדות זה לא היה ככה) אני מניחה שהגוף שלי התחסן נגד רוב היתושים ולכן אני לא נעקצת. כך גם המשפחה והחברים שלי מהשכונה. כלומר, אנחנו נעקצים, אבל לא מודעים לזה. אם מישהו שלא גדל בשכונה שלי - או ליד מקור מים אחר - ישן אצלי בבית, בבוקר הוא יקום כולו עקוץ ואני לא. כשהאקס האילתי שלי היה בא לישון אצלי ממש היה אפשר לראות את ההבדל. אותו כנ"ל כשביליתי בשנה שעברה כמה שעות עם חברה שלי ליד איצטדיון רמת גן והיא יצאה משם כולה עקוצה ומגרדת ואני בלי כלום.

OriginalMe

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo177.gifעונה

נעקצתם כבר השנה? כן
יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? כן
יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? כן, לא משתמשת בו
יש לך רשתות בחלונות? לא
אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? לא
בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? תלוי אם אני מרגישה שאני נעקצת, זה פשוט מסריח לי מידי
מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? קרה לי שהוא הציק לי
כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? לא, לא רוצה שיהיה לי כתם על הקיר, וגם אין לי לב להרוג אותם
פוחדים מיתושים? כמו שאני מפחדת מכל באג אחר, במיוחד כשהם גדולים כאלה

OriginalMe

New member
../images/Emo80.gifועוד משהו ששכחתי

יש לך משהו להוסיף בנושא? אל תהרגו את היתושים וכל מיני חרקים אחרים, תכניסו אותם לקופסא ותזרקו אותם מהחלון. חוסו על חיי חרק!

OriginalMe

New member
../images/Emo80.gifלא נכון!

אמ או שאולי כן לא חשבתי על זה אם זה ג'וק והעפת אותו מהחלון (וזה קומה רביעית כמו אצלי נגיד), אני לא חושבת שהוא יחזור... אבל אם זה יתוש... יתושים מפחידים אותי נורא, הם נראים נורא מאיימים, אז אולי זה בסדר להרוג אותם, אבל לא לידי

I R i T 94

New member
אה נו.. ../images/Emo217.gif

יתושים אני הורגת כי הם תוקפים אותי, אבל ג'וקים אני פשוט מעיפה מהחלון. החדר שלי הוא בקומה 5 של הבית.. אבל הם יכולים לעוף/: ג'וקים פחות, ואיתם אין לי בעיות.. סתם מוציאה אותם החוצה כדי שחברות ואמא שלי ואחשלי לא יפחדו XD אה כן, וגם הכלב >___<

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

נעקצתם כבר השנה?כן יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים?לא יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים?לא יש לך רשתות בחלונות?לא אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה?לא בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים?לא מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן?אתמול
כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו?כן!! פוחדים מיתושים?ממש לא יש לך משהו להוסיף בנושא?מוות לענבים!!

עונה.

נעקצתם כבר השנה?כן. יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים?לא. יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים?לא. יש לך רשתות בחלונות?כן. אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה?כן. בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים?לא. מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן?שנה שעברה. כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו?לא. פוחדים מיתושים?לא. יש לך משהו להוסיף בנושא?לא.

למעלה