סקר איקון

דנטל

New member
סקר איקון ../images/Emo177.gif

נעקצתם כבר השנה?
יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים?
יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים?
יש לך רשתות בחלונות?
אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה?
בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים?
מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן?
כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו?
פוחדים מיתושים?
יש לך משהו להוסיף בנושא?

../images/Emo177.gifעונה

נעקצתם כבר השנה? כע יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? לע יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? לע יש לך רשתות בחלונות? לע אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? הומ לע בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? לע מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? מזמן כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? כע פוחדים מיתושים? לעXB יש לך משהו להוסיף בנושא? זה כואב

I L O V E MCR

New member
הוו חרג'וקיםD:../images/Emo129.gif

נעקצתם כבר השנה?יאפ יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים?יאפ חחחחחח אבל הוא כחול! יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים?כה יש לך רשתות בחלונות?כה אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה?לא בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים?לא מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן?לא קרה כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו?לא פוחדים מיתושים?לא יש לך משהו להוסיף בנושא?יתושים עם עיניים גדולות זה חמודX}

../images/Emo177.gif

נעקצתם כבר השנה? כן. יותר מידי יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? לא יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? כן יש לך רשתות בחלונות? לא אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? לא נראה לי בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? לא מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? כל הזמן! כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? כן! פוחדים מיתושים? לא יש לך משהו להוסיף בנושא? שונאת אותם.

יובלX

New member
עונה.

נעקצתם כבר השנה? כן. יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? לא. זה מזכיר לי, אני צריכה לדבר עם אמאבא על הנושא הזה. יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? כן, בחדר. יש לך רשתות בחלונות? בחלקם. אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? לא. אבל בגלל שזה מושב, יש די הרבה חרקים ומעופפים ויצורים אחרים. בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? ממש לא. מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? וואו, זה לא היה יתוש, אבל זה היה זבוב. ביום חמישי שבוע שעבר. כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? מנסים. פוחדים מיתושים? לא. יש לך משהו להוסיף בנושא? שונאת יתושים :)

נעה 124

New member
עונה../images/Emo177.gif

נעקצתם כבר השנה? כן
יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? לא יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? לא יש לך רשתות בחלונות? כן אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? לא בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? רק אם חייבים.. מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? אף פעם
כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? לא פוחדים מיתושים? לא יש לך משהו להוסיף בנושא? אני שונאת יתושים

יתושים

נעקצתם כבר השנה? כן יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? אצל אבא יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? אצל אבא יש לך רשתות בחלונות? לא אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? לא בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? אלתוש? לא. מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? שנה שעברה כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? לא, מסכני>: פוחדים מיתושים? לא ממש יש לך משהו להוסיף בנושא? יתושים לא אוהבים את הדם שלי

kerenko13

New member
עונה גם

נעקצתם כבר השנה? אוהו, אתם לא יודעים כמה... יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? לא =\ יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים?לא=\=\ יש לך רשתות בחלונות?לא=\=\=\ אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה?המ... לא! בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים?לא תמיד, לפעמים. מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן?אני לא זוכרת מקרה שכזה... כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו?לא :S פוחדים מיתושים?אני לא ממש יודעת מה זה יתוש ומה זה לא יתוש כשאני רואה אותו, בעיקרון, כשיש לי מצב רוח אני מפחדת וכשאין אז לא, או שלהפך...:S יש לך משהו להוסיף בנושא? המ... יש לי הרבה יתושים בבית[?]

בוהו. ../images/Emo219.gif

נעקצתם כבר השנה?לצערי יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים?לא יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים?לא יש לך רשתות בחלונות?לא אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה?לא בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים?לא מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן?אף פעם כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו?לא פוחדים מיתושים?לא,אבל הם מכאיבים יש לך משהו להוסיף בנושא?יש לי עקיצה

shaharrr53

New member
../images/Emo177.gif

נעקצתם כבר השנה?כן יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים?כו יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים?כן יש לך רשתות בחלונות?כן אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה?כן בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים?לא
מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן?מזמן כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו?לפעמים פוחדים מיתושים?לא יש לך משהו להוסיף בנושא?

פםפםפם.

נעקצתם כבר השנה? כן. יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? לא. יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? לא. יש לך רשתות בחלונות? כן. אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? מסתבר[?] בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? לאממש. מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן?חודש שעבר. כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? מעיף אותו לחדר של אחשלי
פוחדים מיתושים? לא. יש לך משהו להוסיף בנושא? נואפ.

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif Am I dreaming?

נעקצתם כבר השנה? כן. יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? לא יודעת
יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? כן. יש לך רשתות בחלונות? לא. אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? לא. בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? כן. מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? מזמן. אבל זה היה זבוב XD כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? לא תמיד. פוחדים מיתושים? לא, סתם מגעיל ולא נעים. יש לך משהו להוסיף בנושא? לא.

../images/Emo222.gif יתושים ../images/Emo177.gif

נעקצתם כבר השנה? כן יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? כן.. בערך ../: יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? זה לא אותו דבר ?
יש לך רשתות בחלונות? לא אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? ייתכן. 'נחל' איילון נחשב מקור מים קרוב ? בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? כשיש לי כוח.. מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? לא זוכרת.. כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? לא. פוחדים מיתושים? לא :)

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gif../images/Emo177.gif

נעקצתם כבר השנה?
יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים?
יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים?
יש לך רשתות בחלונות?
אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה?
בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים?
מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? לא קרה
כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? לפעמים
פוחדים מיתושים? לא
יש לך משהו להוסיף בנושא? לא

mafakit

New member
שונאת היצורים האלה..!!|אלפקה|../images/Emo218.gif

נעקצתם כבר השנה? כן..
יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? לא.. אבל תמיד רציתי אחד כזה.. רציתי לבדוק אם נוגעים במנורה הזו את מתחשמלים XD יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? כן.. יש לך רשתות בחלונות? כן אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? המ.. יש לנו בריכה כזו.. אז.. זה קשור...?
אנחנו שמים כלור וכאלה..XD בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? כן מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? וואיי!!! כל כך הרבה!!! זה כזה מרגיז!! אני צריכה יום אחד פשוט לרסס את כל החדר שלי ואז אני אמצא שטיח יתושים..XD חחח סתםם.. אבל זה כבר קרה כמה פעמים.. כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו?מנסה.. אבל זה לא מצליח
פוחדים מיתושים?לא
יש לך משהו להוסיף בנושא? יתושים זה דבר מרגיז.

../images/Emo42.gif

נעקצתם כבר השנה? לא יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים? לא יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים? לא יש לך רשתות בחלונות? לא אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה? לא בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים? לא מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן? אוו מזמן כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו? לא פוחדים מיתושים? לא יש לך משהו להוסיף בנושא? לא

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהו יתושים, שנאת חיי

נעקצתם כבר השנה?כן יש לך בבית פנס סגול שמחשמל יתושים?לא יש לך בבית מין תקע כזה שתוקעים בשקע והוא מרחיק יתושים?יאס יש לך רשתות בחלונות?לא אתם גרים ליד מקור מים שבגללו יש הרבה יתושים בשכונה?לא בטיולים אתם נמרחים בחומר הזה שמרחיק יתושים?ממ כה, אבל אני לא יוצאת הרבה לטיולים מתי בפעם האחרונה לא יכולת לישון בגלל יתוש שזמזם לך ליד האוזן?לפני הרבה זמן כשאתם רואים יתוש אתם הורגים אותו?אם הוא קטן ולא מגעיל אז כן פוחדים מיתושים?לא יש לך משהו להוסיף בנושא?תושים זה מגעיייייייייייל

למעלה