סקר איקון

../images/Emo176.gif

אוהבים אבטיח? בטח אוהבים גרעיני אבטיח? רק אם מצליחים לפתוח אותם
אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים? קלויים זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים? לא משנה אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)? לא אם כן - אהבת? -- אוהבים ארטיק אבטיח? כן אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית? בטח יש לך עוד מה להוסיף בנושא? לא

../images/Emo176.gif../images/Emo9.gif

אוהבים אבטיח? כע אוהבים גרעיני אבטיח? לא אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים? הומ אני מעדיפה בלי גרעינים אבל יש גרעינים שנכנסים בטעות כשאני אוכלת אבטיח .. אבל את הגרעינים הקלויים של האבטיח אני לא אוהבת .. זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים? בלי אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)? איככ לעע אם כן - אהבת? זה נשמע מגעיל אוהבים ארטיק אבטיח? כע אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית? מאודדד יש לך עוד מה להוסיף בנושא? יש לי אבטיח בבית ^_^

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאבטיח אהבת חיי D:

אוהבים אבטיח?יאאאאאפ 3> אוהבים גרעיני אבטיח?כשבא לי D: אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים?רק קלויים XD זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים?לא משנה ממש אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)?מממ לא אם כן - אהבת?-- אוהבים ארטיק אבטיח?כככןןןןןן
אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יש לך עוד מה להוסיף בנושא?אבטיח זה שולת D::

נוגעע

New member
../images/Emo222.gif אבטיח

אוהבים אבטיח? כן אוהבים גרעיני אבטיח? לא אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים? זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים? בלי אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)? לא אם כן - אהבת? אוהבים ארטיק אבטיח? בערך אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית? לא יש לך עוד מה להוסיף בנושא? יש לי שיר על אבטיחים..! "כל אחד אוהב אבטיח אדום, כל אחד אוהב אבטיח אדום ! אחד אוהב מלפפון, שני אוהב לו פלפלון ..! כל אחד אוהב אבטיח אדום.." לא אני המצאתי.

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif../images/Emo176.gif

אוהבים אבטיח?יאפפ
אוהבים גרעיני אבטיח?בערך אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים?רק מהקלויים זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים?בלי!!1 אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)?לא :-* מה זה? אם כן - אהבת?- אוהבים ארטיק אבטיח?כן
אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית?לא יש לך עוד מה להוסיף בנושא?מוות לענבים

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

אוהבים אבטיח
זה נחמד... אוהבים גרעיני אבטיח
לא.. לא אוהבת גרעינים אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים
לא אוכלת.. זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים
בלי גרעינים אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)
איככ לא מכירה.. נשמע מגעיל אם כן - אהבת? אוהבים ארטיק אבטיח
כן אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית
לא יש לך עוד מה להוסיף בנושא
מלון יותר טעים

anna the best

New member
../images/Emo176.gif

אוהבים אבטיח? מאוווווווווד אוהבים גרעיני אבטיח? רק ת'לבנים אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים? רק קלויים מהקיוסקים זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים? בלי אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)? אממממ.... לא מ כירה אם כן - אהבת? ^ אוהבים ארטיק אבטיח? יש לי רק דבר אחד להגיד על ארטיק אבטיח: איכככככככככככככככככככככ אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית? מה אני אורה גלזר? יש לך עוד מה להוסיף בנושא? באלי אבטיח

למעלה