סקר איקון

דנטל

New member
סקר איקון ../images/Emo176.gif

(כתבתי סקר או סקס? אה, סקר, יופי, שלא יהיו לי עוד פעם פאדיחות) כל כמה זמן אעשה סקר בהשראת איקון כלשהו בטבלה, שזה אומר שאת הסקר אני ממציאה עכשיו במהלך הכתיבה.
אוהבים אבטיח?
אוהבים גרעיני אבטיח?
אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים?
זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים?
אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)?
אם כן - אהבת?
אוהבים ארטיק אבטיח?
אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית?
יש לך עוד מה להוסיף בנושא?

../images/Emo42.gifיו הרגת אותייי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוהבים אבטיח? כן, זה נחמד אוהבים גרעיני אבטיח? כןן!! אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים? אך ורק קלויים זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים? בלי אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)?
לא אם כן - אהבת? - אוהבים ארטיק אבטיח? כןן אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית? לא טעמתי
יש לך עוד מה להוסיף בנושא? לא ממש ^^

I L O V E MCR

New member
צל כבד ירח מתאבד../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif

אוהבים אבטיח?יאפ:] אוהבים גרעיני אבטיח?נוט:[ אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים?.... זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים?בליP: אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)?לא לא אכלתי. אם כן - אהבת?- אוהבים ארטיק אבטיח?יאפ יאמיי:] אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית?לא טעמתי. יש לך עוד מה להוסיף בנושא?נוט=] רעיון יפה:}

נעה 124

New member
../images/Emo6.gif

אוהבים אבטיח? לא.. אוהבים גרעיני אבטיח? לא אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים? ^^ זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים? אף אחד אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)? לא מכירה.. אם כן - אהבת? לא אכלתי.. אוהבים ארטיק אבטיח? לא.. אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית? זה יותר טעים מאבטיח לבד, אבל זה גם לא משהו.. יש לך עוד מה להוסיף בנושא? אממ... לא

NuShLushMomo

New member
|כבשה|../images/Emo29.gifאבטיח D:

אוהבים אבטיח?יאפ D:
אוהבים גרעיני אבטיח?נופ >< אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים?קלויים מהקיוסקים ~ זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים?בלי D: אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)?נופ '.' אם כן - אהבת?- אוהבים ארטיק אבטיח?יאפ [: אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית?לא טעמתי ~ יש לך עוד מה להוסיף בנושא?נופ ~

דנטל

New member
אבטיח

אוהבים אבטיח? קצת אוהבים גרעיני אבטיח? לא אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים? עדיף מהאבטיח, כי יותר קל לפצח אותם והם פחות מגעילים ככה, אבל נדיר שאני אוכלת גרעיני אבטיח זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים? בלי אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)? כן אם כן - אהבת? החלק הלבן ממש טעים, אבל החלק האדום דוחהההההההה בגלל שהוא הופך לרך, בעעע אוהבים ארטיק אבטיח? לא אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית? זה פחות מגעיל ממה שנדמה, אבל אכלתי רק פעם אחת בחיים שלי ולא עושה לי את זה לאכול את זה עוד בגלל שכל פעם אני עם הדמיון שזה מגעיל יש לך עוד מה להוסיף בנושא? היתה בסופר אצלנו פעם עובדת בקופה הראשית שהיתה מדברת על אבטיח כאילו בטיח ב- ה' הידיעה. כלומר, הבטיח השלם הוא כבד, אני לא אוהבת את הבטיח עם הגרעינים. דברים כאלה
.

מישהו לרוץ איתו בגשם החזק שבתוכי.

אוהבים אבטיח?כן! D:
אוהבים גרעיני אבטיח?לא :(
אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים?
זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים?בלי!
אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)?כן, זה היה במקסיקו אאל"ט וזה היה ממממש טעים!
אם כן - אהבת?כן!!1
אוהבים ארטיק אבטיח?מאודמאוד
אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית?אדושמים! זה דוחה.
יש לך עוד מה להוסיף בנושא?כן, אנשים שדופקים על האבטיח בתקווה שהוא יענה להם או משהו- זה דפווווווק!

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif אבטיח.

אוהבים אבטיח? לא ממש. אוהבים גרעיני אבטיח? לא. אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים? לא ולא. זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים? בלי. אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)? לא. אם כן - אהבת? לא טעמתי. אוהבים ארטיק אבטיח? לא. אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית? גבינה בולגרית כן P:

I R i T 94

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo217.gif

אהבתי את הרעיון ^^
אוהבים אבטיח?כן D:
אוהבים גרעיני אבטיח? לא
אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים?..
זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים?לא אכפת לי, אני מוציאה אם יש..
אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)?לא
אם כן - אהבת?..
אוהבים ארטיק אבטיח? אהבתי. אבל שנים שלא אכלתי את זה
אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית?לא טעמתי אף פעם, אבל לא נשמע מגרה
יש לך עוד מה להוסיף בנושא? אבטיח זה פרי שולט D:

צ ש ט ש

New member
אבטיחים

אוהבים אבטיח? מאוד
אוהבים גרעיני אבטיח? לא טריים.. אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים? רק מהקיוסק בעפולה ליד התחנת אוטובוס AKA הגרעינים הטובים בארץ. (לא הייתי אוכלת גרעינים, עד שאח שלי הכיר את החברה שלו, שבתור עפולאית הביאה כל שבוע מלא גרעינים. אחרי שמתרגלים לזה, המעפנים מהשקיות או מהקיוסקים ממש ממש דוחים). זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים? עם! אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)? ראיתי את זה בסופר, אבל לא טעמתי. אם כן - אהבת? ---- אוהבים ארטיק אבטיח? כןןןןן אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית? לא
יש לך עוד מה להוסיף בנושא? רעיון גדול! D:

mafakit

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo176.gifלא על עץ ולא על שיח|אלפקה|../images/Emo218.gif

אוהבים אבטיח?כן
אוהבים גרעיני אבטיח?לא אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים?-- זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים?בלי אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)?לא אם כן - אהבת?-- אוהבים ארטיק אבטיח?כןןן אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית?המ..זה נחמד יש לך עוד מה להוסיף בנושא?לא

4hilla4

New member
אבטיחחח ../images/Emo99.gif

אוהבים אבטיח? מאוד אוהבים גרעיני אבטיח? מאוד.... לא! אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים? כאיל גרעינים שחורים? אז כעע זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים? בלייי דעע!!! אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)? לא... אם כן - אהבת? לא נראה לי שאני גם אוהב! אוהבים ארטיק אבטיח? דהה!!! אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית? לא שניסיתי.. אבל לא נראה לי יש לך עוד מה להוסיף בנושא? אבטיח rock!!!

shaharrr53

New member
../images/Emo176.gif

אוהבים אבטיח?כן אוהבים גרעיני אבטיח?לא
אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים?זה ממש לא משנה
זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים?הממ...בלי D: אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)?לא
אם כן - אהבת?לא אוהבים ארטיק אבטיח?כן אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית?לא:S יש לך עוד מה להוסיף בנושא?לא

אספיר85

New member
../images/Emo176.gifאדום ומסריח../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

אוהבים אבטיח? כן אוהבים גרעיני אבטיח? לא ממש אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים?
זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים? בלי אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)?
אם כן - אהבת?
אוהבים ארטיק אבטיח? כן אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית? לא יש לך עוד מה להוסיף בנושא? אבטיח זה יאמ יאמ. אבל רק מתוק מתוק.

../images/Emo176.gif.

אוהבים אבטיח? כן. אוהבים גרעיני אבטיח? נואפ. אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים? אהא. [לא הבנתי]
זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים? בלי. אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)? נואפ. אם כן - אהבת?
אוהבים ארטיק אבטיח? יאפ. אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית? ברור זה הדבר הכי טעים בעולם! אם מישהו עוד לא אכל, זה מאוד מומלץ!
יש לך עוד מה להוסיף בנושא? נואפ.

דנטל

New member
התכוונתי - אם אתם אוכלים אבטיח עם גרעינים

ואתם אוהבים גרעיני אבטיח, אז אם אתם גם אוכלים את הגרעינים הטריים שיש באבטיח שעכשיו אתם אוכלים, או שאתם אוכלים רק גרעינים שקונים בקיוסק. אני, אמנם, לא אוהבת גרעיני אבטיח, אבל אם כבר - עדיפים אלה שבאבטיח טרי ולא כאלה שקלו אותם, כי את הטריים הרבה יותר קל לפצח.

Retama

New member
../images/Emo176.gif

אוהבים אבטיח? מאד אוהבים גרעיני אבטיח? לא אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים? זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים? ברור שבלי אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)? לא.. לא ידעתי שיש דבר כזה אם כן - אהבת? אוהבים ארטיק אבטיח? כןן! אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית? מאד! יש לך עוד מה להוסיף בנושא?

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo176.gifעונה../images/Emo12.gif

אוהבים אבטיח? יאפ
אוהבים גרעיני אבטיח? ממ לא. אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים? המ לא יודעת
זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים? בלי
אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)? לא
אם כן - אהבת? -- אוהבים ארטיק אבטיח? כן
אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית? לא :| שאלון הזוי יש לציין

חחח עונה :)

אוהבים אבטיח? לא אוהבים גרעיני אבטיח? לא אם כן - אוכלים גם גרעינים מהאבטיח או רק קלויים מהקיוסקים? .. זה או זה: אבטיח עם גרעינים או בלי גרעינים? בלי עם כבר. אכלת פעם אבטיח מוחמץ (כן, כמו שמחמיצים מלפפונים, מי שרומני פה - כמוני - עשוי להכיר)? לא חושבת אם כן - אהבת? .. אוהבים ארטיק אבטיח? כן אוהבים אבטיח עם גבינה בולגרית?חחחחחחחחחח לא יש לך עוד מה להוסיף בנושא? היייה מצחייק חחחחחחחח :p

למעלה