סקר איקון

דנטל

New member
סקר איקון ../images/Emo175.gif

שתיתם פעם גזוז?
אוהבים גזוז?
איזה טעם אתם הכי אוהבים?
עושים לעצמם בבית סירופ עם סודה?
מעדיפים סירופ עם סודה או עם מיץ?
אוהבים שיש הרבה סירופ וזה מתוק מאוד או קצת סירופ וזה בקושי מתוק או באמצע שזה מתוק במידה?
שותים גזוז עם קש או מהכוס?
עדיף גזוז קרררר מהמקרר, או קצת פושר שלא מכאיב בשיניים?
יצא לכם לשתות גזוז אמתי, כמו של פעם, בקיוסק עם הגזוז האמתי בחיפה?
יש לך משהו להוסיף בנושא?

../images/Emo42.gifעונה

שתיתם פעם גזוז? כן. אוהבים גזוז? לא. איזה טעם אתם הכי אוהבים? שום דבר. עושים לעצמם בבית סירופ עם סודה? לא. מעדיפים סירופ עם סודה או עם מיץ? עם כלום D: אוהבים שיש הרבה סירופ וזה מתוק מאוד או קצת סירופ וזה בקושי מתוק או באמצע שזה מתוק במידה? עדיף במידה. שותים גזוז עם קש או מהכוס? לא שותה. עדיף גזוז קרררר מהמקרר, או קצת פושר שלא מכאיב בשיניים? עדיף קר. יצא לכם לשתות גזוז אמתי, כמו של פעם, בקיוסק עם הגזוז האמתי בחיפה? לא XD יש לך משהו להוסיף בנושא? ממ.. לא D:

I R i T 94

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo217.gif

שתיתם פעם גזוז?כן
אוהבים גזוז?בערך
איזה טעם אתם הכי אוהבים?קוקה קולה XD
עושים לעצמם בבית סירופ עם סודה? לא
מעדיפים סירופ עם סודה או עם מיץ?לא אוהבת סירופ XP
אוהבים שיש הרבה סירופ וזה מתוק מאוד או קצת סירופ וזה בקושי מתוק או באמצע שזה מתוק במידה?..
שותים גזוז עם קש או מהכוס?מעדיפה קש, ככה אני פחות מרגישה את הגזים. אבל לרוב אני שותה מהכוס.
עדיף גזוז קרררר מהמקרר, או קצת פושר שלא מכאיב בשיניים?נראה לי פושר, כי תמיד אני מחכה שהגזוז יעלם כמה שיותר.
יצא לכם לשתות גזוז אמתי, כמו של פעם, בקיוסק עם הגזוז האמתי בחיפה?נראה לי שכן
יש לך משהו להוסיף בנושא? שומכלום

דנטל

New member
אופס, שגיאות, עצמם=עצמכם, מיץ=מים

שתיתם פעם גזוז? כן אוהבים גזוז? כן איזה טעם אתם הכי אוהבים? דבדבן עושים לעצמכם בבית סירופ עם סודה? לא מעדיפים סירופ עם סודה או עם מים? סודה אוהבים שיש הרבה סירופ וזה מתוק מאוד או קצת סירופ וזה בקושי מתוק או באמצע שזה מתוק במידה? במידה שותים גזוז עם קש או מהכוס? קש עדיף גזוז קרררר מהמקרר, או קצת פושר שלא מכאיב בשיניים? קר יצא לכם לשתות גזוז אמתי, כמו של פעם, בקיוסק עם הגזוז האמתי בחיפה? כן יש לך משהו להוסיף בנושא? חבל שלא עשיתי הגהה על עצמי

shaharrr53

New member
../images/Emo175.gif

שתיתם פעם גזוז?כן אוהבים גזוז?כן איזה טעם אתם הכי אוהבים?קולה עושים לעצמם בבית סירופ עם סודה?לא מעדיפים סירופ עם סודה או עם מיץ?עם מיץ אוהבים שיש הרבה סירופ וזה מתוק מאוד או קצת סירופ וזה בקושי מתוק או באמצע שזה מתוק במידה?שיש הרבה סירופ שותים גזוז עם קש או מהכוס?מהכוס עדיף גזוז קרררר מהמקרר, או קצת פושר שלא מכאיב בשיניים?קרררר מהמקרר יצא לכם לשתות גזוז אמתי, כמו של פעם, בקיוסק עם הגזוז האמתי בחיפה?כן

אספיר85

New member
../images/Emo175.gifעונה../images/Emo54.gif

שתיתם פעם גזוז? כן אוהבים גזוז? לא ממש איזה טעם אתם הכי אוהבים? הממ... עושים לעצמם בבית סירופ עם סודה? כן, דוחה. מעדיפים סירופ עם סודה או עם מיץ? לא אכפת לי, שניהם נוראיים. אוהבים שיש הרבה סירופ וזה מתוק מאוד או קצת סירופ וזה בקושי מתוק או באמצע שזה מתוק במידה? הרבה מתוק שותים גזוז עם קש או מהכוס? מקש עדיף גזוז קרררר מהמקרר, או קצת פושר שלא מכאיב בשיניים? קצר פושר יצא לכם לשתות גזוז אמתי, כמו של פעם, בקיוסק עם הגזוז האמתי בחיפה? לא יש לך משהו להוסיף בנושא? לא ממש.

../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif!!!!!!11111

שתיתם פעם גזוז? כן אוהבים גזוז? לא הכי איזה טעם אתם הכי אוהבים? הממ, לא יודעת.. עושים לעצמם בבית סירופ עם סודה? לא מעדיפים סירופ עם סודה או עם מיץ? מיץ אוהבים שיש הרבה סירופ וזה מתוק מאוד או קצת סירופ וזה בקושי מתוק או באמצע שזה מתוק במידה? מתוק במידה :] שותים גזוז עם קש או מהכוס? פעם פעם. עדיף גזוז קרררר מהמקרר, או קצת פושר שלא מכאיב בשיניים? קר יצא לכם לשתות גזוז אמתי, כמו של פעם, בקיוסק עם הגזוז האמתי בחיפה? לא יש לך משהו להוסיף בנושא? לא, אבל אפשר משהו לא קשור? שמישהו ידבר איתי משעמם לי

../images/Emo175.gif

שתיתם פעם גזוז? כן אוהבים גזוז? כן איזה טעם אתם הכי אוהבים? קולה עושים לעצמם בבית סירופ עם סודה? לא מעדיפים סירופ עם סודה או עם מיץ? סודה אוהבים שיש הרבה סירופ וזה מתוק מאוד או קצת סירופ וזה בקושי מתוק או באמצע שזה מתוק במידה? במידה שותים גזוז עם קש או מהכוס? תלוי.. לפעמים ככה לפעמים ככה עדיף גזוז קרררר מהמקרר, או קצת פושר שלא מכאיב בשיניים? קר יצא לכם לשתות גזוז אמתי, כמו של פעם, בקיוסק עם הגזוז האמתי בחיפה? אמממ לא נראה לי יש לך משהו להוסיף בנושא? לא

נעה 124

New member
../images/Emo175.gifעונה../images/Emo175.gif

שתיתם פעם גזוז? כן אוהבים גזוז? כן איזה טעם אתם הכי אוהבים? קולה עושים לעצמכם בבית סירופ עם סודה? לא.. מעדיפים סירופ עם סודה או עם מים? מים אוהבים שיש הרבה סירופ וזה מתוק מאוד או קצת סירופ וזה בקושי מתוק או באמצע שזה מתוק במידה? באמצע שותים גזוז עם קש או מהכוס? מהכוס עדיף גזוז קרררר מהמקרר, או קצת פושר שלא מכאיב בשיניים? קרררר יצא לכם לשתות גזוז אמתי, כמו של פעם, בקיוסק עם הגזוז האמתי בחיפה? לא... יש לך משהו להוסיף בנושא? ממ.. לא

Retama

New member
|מיץ|

שתיתם פעם גזוז? כן אוהבים גזוז? לא איזה טעם אתם הכי אוהבים? עושים לעצמם בבית סירופ עם סודה? איכס לא מעדיפים סירופ עם סודה או עם מיץ? אוהבים שיש הרבה סירופ וזה מתוק מאוד או קצת סירופ וזה בקושי מתוק או באמצע שזה מתוק במידה? שותים גזוז עם קש או מהכוס? עדיף גזוז קרררר מהמקרר, או קצת פושר שלא מכאיב בשיניים? קר! יצא לכם לשתות גזוז אמתי, כמו של פעם, בקיוסק עם הגזוז האמתי בחיפה? לא יש לך משהו להוסיף בנושא? לא אוהבת :p

צ ש ט ש

New member
גזוזים

שתיתם פעם גזוז? כן אוהבים גזוז? כן איזה טעם אתם הכי אוהבים? מנגו של מקסימום ליד מאיר
עושים לעצמם בבית סירופ עם סודה? פעם כן, היום אני מתעצלת מעדיפים סירופ עם סודה או עם מיץ? תלוי, אם זה סירופ קולה או למוןליים ברור שמוגז, אבל אם זה ענבים או פטל אז רגיל אוהבים שיש הרבה סירופ וזה מתוק מאוד או קצת סירופ וזה בקושי מתוק או באמצע שזה מתוק במידה? במידה. למרות שפעם התערבתי עם מישהו שאני יכולה לשתות כוס סירופ שלמה. כמובן שניצחתי, והדוד חייב לי עדיין 20 ש"ח. שותים גזוז עם קש או מהכוס? קש עדיף גזוז קרררר מהמקרר, או קצת פושר שלא מכאיב בשיניים? בינוני יצא לכם לשתות גזוז אמתי, כמו של פעם, בקיוסק עם הגזוז האמתי בחיפה? לא בחיפה, במקסימום ליד מאיר!! יש לך משהו להוסיף בנושא? לא

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif ../images/Emo175.gif

שתיתם פעם גזוז? כן. אוהבים גזוז? לא ממש. איזה טעם אתם הכי אוהבים? סודה נחשב? עושים לעצמם בבית סירופ עם סודה? לא. מעדיפים סירופ עם סודה או עם מיץ? שומדבר. אוהבים שיש הרבה סירופ וזה מתוק מאוד או קצת סירופ וזה בקושי מתוק או באמצע שזה מתוק במידה? לא. שותים גזוז עם קש או מהכוס? לאי ודעת. עדיף גזוז קרררר מהמקרר, או קצת פושר שלא מכאיב בשיניים? קר. יצא לכם לשתות גזוז אמתי, כמו של פעם, בקיוסק עם הגזוז האמתי בחיפה? לא.

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif../images/Emo175.gif

שתיתם פעם גזוז?כן אוהבים גזוז?כן, זה נחמד איזה טעם אתם הכי אוהבים?דודבן
עושים לעצמם בבית סירופ עם סודה?לפעמים מעדיפים סירופ עם סודה או עם מיץ?סודה אוהבים שיש הרבה סירופ וזה מתוק מאוד או קצת סירופ וזה בקושי מתוק או באמצע שזה מתוק במידה?שזה יהיה מתוק בדיוק במידה. לא יותר ולא פחות שותים גזוז עם קש או מהכוס?עם קש! עדיף גזוז קרררר מהמקרר, או קצת פושר שלא מכאיב בשיניים?קרררררררר זה הכי טעים יצא לכם לשתות גזוז אמתי, כמו של פעם, בקיוסק עם הגזוז האמתי בחיפה?יצא לי אבל לא בחיפה, יש עוד קיוסקים בודדים שמוכרים גזוז אמיתי יש לך משהו להוסיף בנושא?מוות לענבים!

נוגעע

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo175.gif

שתיתם פעם גזוז? כן אוהבים גזוז? כן איזה טעם אתם הכי אוהבים? ענבים. עושים לעצמם בבית סירופ עם סודה? לא מעדיפים סירופ עם סודה או עם מיץ? מיץ אוהבים שיש הרבה סירופ וזה מתוק מאוד או קצת סירופ וזה בקושי מתוק או באמצע שזה מתוק במידה? הרבה שותים גזוז עם קש או מהכוס? בדר"כ עם קש. עדיף גזוז קרררר מהמקרר, או קצת פושר שלא מכאיב בשיניים? קרררר יצא לכם לשתות גזוז אמתי, כמו של פעם, בקיוסק עם הגזוז האמתי בחיפה? לא.

Temarius

New member
עונה D:

שתיתם פעם גזוז?יאפ. אוהבים גזוז?פעם אהבתי אבל כיום לא ממש... איזה טעם אתם הכי אוהבים?לימון
עושים לעצמכם בבית סירופ עם סודה?נופ. מעדיפים סירופ עם סודה או עם מיים?מיים ^^ אוהבים שיש הרבה סירופ וזה מתוק מאוד או קצת סירופ וזה בקושי מתוק או באמצע שזה מתוק במידה?באמצע D: שותים גזוז עם קש או מהכוס?כששתיתי, שתיתי מהכוס. עדיף גזוז קרררר מהמקרר, או קצת פושר שלא מכאיב בשיניים?אני מניחה שקר ס= יצא לכם לשתות גזוז אמתי, כמו של פעם, בקיוסק עם הגזוז האמתי בחיפה?נופ. יש לך משהו להוסיף בנושא?נופ.

עונה :)

שתיתם פעם גזוז? כמובן שכן :) אוהבים גזוז? כן איזה טעם אתם הכי אוהבים? תפוזים עושים לעצמם בבית סירופ עם סודה? לא מעדיפים סירופ עם סודה או עם מיץ? מיץ אוהבים שיש הרבה סירופ וזה מתוק מאוד או קצת סירופ וזה בקושי מתוק או באמצע שזה מתוק במידה? מתוק במידה שותים גזוז עם קש או מהכוס? מהכוס עדיף גזוז קרררר מהמקרר, או קצת פושר שלא מכאיב בשיניים? קררררררר יצא לכם לשתות גזוז אמתי, כמו של פעם, בקיוסק עם הגזוז האמתי בחיפה? לא יש לך משהו להוסיף בנושא? לא..

../images/Emo175.gif

שתיתם פעם גזוז? כע אוהבים גזוז? לע משו איזה טעם אתם הכי אוהבים? קולה עושים לעצמם בבית סירופ עם סודה? לע מעדיפים סירופ עם סודה או עם מיץ? לע ולע אוהבים שיש הרבה סירופ וזה מתוק מאוד או קצת סירופ וזה בקושי מתוק או באמצע שזה מתוק במידה? לע אוהבת סירופפ שותים גזוז עם קש או מהכוס? מהכוס עדיף גזוז קרררר מהמקרר, או קצת פושר שלא מכאיב בשיניים? קר יצא לכם לשתות גזוז אמתי, כמו של פעם, בקיוסק עם הגזוז האמתי בחיפה? הוממ לע יש לך משהו להוסיף בנושא? לע

Koala Girl

New member
../images/Emo176.gif

שתיתם פעם גזוז? כן אוהבים גזוז? לא איזה טעם אתם הכי אוהבים? לא עושים לעצמם בבית סירופ עם סודה? לא מעדיפים סירופ עם סודה או עם מיץ? מיץ אוהבים שיש הרבה סירופ וזה מתוק מאוד או קצת סירופ וזה בקושי מתוק או באמצע שזה מתוק במידה? באמצע שותים גזוז עם קש או מהכוס? לא שותה גזוז
עדיף גזוז קרררר מהמקרר, או קצת פושר שלא מכאיב בשיניים? -- יצא לכם לשתות גזוז אמתי, כמו של פעם, בקיוסק עם הגזוז האמתי בחיפה? --

mafakit

New member
../images/Emo175.gifגזוז..|אלפקה|../images/Emo218.gif

שתיתם פעם גזוז? המ.. אם פאנטה נחשב גזוז אז כן..XD אוהבים גזוז? כנראה..
איזה טעם אתם הכי אוהבים? אה.. פאנטה.. הרגיל.. וספרייט.. עושים לעצמם בבית סירופ עם סודה?לא מעדיפים סירופ עם סודה או עם מיץ?מיץ אוהבים שיש הרבה סירופ וזה מתוק מאוד או קצת סירופ וזה בקושי מתוק או באמצע שזה מתוק במידה?לא אוהבת את הסירופ הזה שותים גזוז עם קש או מהכוס?מהכוס
עדיף גזוז קרררר מהמקרר, או קצת פושר שלא מכאיב בשיניים?קררר!!!!!!! הכי מרענן.. שכשמוציאים אותו אז נהיית עליו שכבת לחותת שמתחילים לצייר עליה ציורים וכותבים את השם שלך..XDD יצא לכם לשתות גזוז אמתי, כמו של פעם, בקיוסק עם הגזוז האמתי בחיפה? המ.. יש בת"א מן פלאפלייה כזו.. ויש שם גזוז.. אבל לא יצא לי לטעום.. יש לך משהו להוסיף בנושא? לא

למעלה