סקר איקון

אספיר85

New member
עץ../images/Emo54.gif

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה? לא אם לא - הייתם רוצים? לא הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות? לא נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים? לא >< יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים? כן הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי? לא או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים? זה בסדר יש לך משהו להוסיף בנדון? בחנוכה תמיד יש מלא חנויות של רוסים מלאות בכובעים של סנטה ועצים מקושטים.

Damn Regret

New member
?../images/Emo153.gif../images/Emo152.gif

נכון היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה? לא אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי? - אם כן - מי קישט? - אם לא - הייתם רוצים? האמת לא יודע, דיי מגניב. הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות? לא נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים? - יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים? יש משהו דומה. הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי? המ, יש כסף או מתנות? |גבות| סתם. המ אינלי בעיה. או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים? אינלי בעיה גם, כל אחד והדעה שלו. יש לך משהו להוסיף בנדון? לאתודה.

עדן גפן

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif|פיס|

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה?אמ, לא:] אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי? אם כן - מי קישט? אם לא - הייתם רוצים? כןן זה נראה מאגניקולי כזה הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות? לא..=\ הייתי בקיץ
נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים? כן! זה יפה:] יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים?חח לא הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי? אמ, לא, כי אני שונאת חגים יהודיים, הם די טיפשיים או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים? זה בסדר גמור יש לך משהו להוסיף בנדון? לא

shaharrr53

New member
../images/Emo139.gif

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה?לא אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי? אם כן - מי קישט? אם לא - הייתם רוצים?כעקרון כן,אבל לא בגלל ישו וזה
הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות?לא
נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים?מאוד יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים?נופ הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי?כן!! או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים?לא יודע יש לך משהו להוסיף בנדון?

Trauma Queen

New member
עולה הוא על גדותיו../images/Emo129.gif

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה?לא אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי? אם כן - מי קישט? אם לא - הייתם רוצים?אהא הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות?כן נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים?יאס יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים?יש לי
הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי?כןןן! או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים?לא יש לך משהו להוסיף בנדון?אחאחאח..קריסמס

../images/Emo139.gif

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה? לא אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי? אם כן - מי קישט? אם לא - הייתם רוצים? לא מה יש לי לעשות עם זה .. למרות שאני אוהבת בסרטים שמקשטים את זה
הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות? לא נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים? מסרטים כן יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים? לא הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי? אממ זה חג ממש נחמד אבל מזה שווה בלי שלג
או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים? אממ אני לא חוגגת חגים לא יהודים אבל אני לא יגיד למישו אחר מה לעשות .. כאילו כל אחד ומה שהוא רוצה אני לא יגיד לו מה בסדר ומה לא בסדר .. יש לך משהו להוסיף בנדון? לא

למעלה