סקר איקון

דנטל

New member
סקר איקון ../images/Emo139.gif

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה?
אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי?
אם כן - מי קישט?
אם לא - הייתם רוצים?
הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות?
נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים?
יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים?
הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי?
או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים?
יש לך משהו להוסיף בנדון?

MispIaced

New member
להלהלהwe wish u a merry christmas

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה? היה אחד פיצי אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי? מלאכותי אם כן - מי קישט? אני O: אם לא - הייתם רוצים? הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות? לא ): נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים? כן. אני כל שנה אוהב להיות בתחנה המרכזית בגלל זה יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים?לא, הרסתי אותה כששברתי מנורה אחת וחיברתי לחשמל. היה מגניב. הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי? כן או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים? אני לא ממש חוגג חגים לא יהודיים, אבל לא תהיה ליב עיה עם זה. יש לך משהו להוסיף בנדון? לא

Superboi

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo59.gif

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה? לא
אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי? -
אם כן - מי קישט? -
אם לא - הייתם רוצים? לא נראה לי
הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות? לא
נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים? לא ממש ניסיתי...P:
יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים? כן
הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי? מאוד
או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים? אישית אני לא עושה את זה, אבל לא יפריע לי שאחרים יחגגו
יש לך משהו להוסיף בנדון? לא

halllo

New member
עונה

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה? כן =] אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי? מלאכותי אם כן - מי קישט? אני ואמא אם לא - הייתם רוצים? הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות? לא,לצערי נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים? כן,זה אחד הדברים היפים יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים? כן D: הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי? בטח! או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים? מה פתאום יש לך משהו להוסיף בנדון? חג מולד זה טוב

anna the best

New member
עץ אשוח ../images/Emo139.gif../images/Emo105.gif

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה? כן אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי? מלאכותי, כשהייתי ברוסיה פעם היה לנו אמיתי. אם כן - מי קישט? אני ואמא גם, ועכשו גם אח שלי אם לא - הייתם רוצים? כן הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות? לא נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים? כן! יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים? כן!! הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי? לא יודעת... ליהודים יש את ראש השנה... או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים? ממש לא חושבת ככה יש לך משהו להוסיף בנדון? זה חג מגניב!

Nataly B

New member
../images/Emo139.gif

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה? כשגרתי בחו"ל. אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי? אמיתי אם כן - מי קישט? כולם אם לא - הייתם רוצים? - הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות? כן
ראיתי את העץ הכי גדול בניו יורק, זה היה יפה :) נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים? זה יפה :) יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים? לא הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי? לא יודעת או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים? הרעיון הוא שלחג תהיה משמעות. לי אישית אין בעיה עם זה :) יש לך משהו להוסיף בנדון? נופ.

Helen77

New member
עונה../images/Emo139.gif

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה? לא אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי? X אם כן - מי קישט? X אם לא - הייתם רוצים? לא יודעת... אולי הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות? לא.. אבל הייתי רוצה נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים? ברור (!) יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים? לא.... הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי? זה יכול להיות נחמד, למה לא או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים? לא- שכל אחד יעשה מה שבא לו יש לך משהו להוסיף בנדון? לא :)

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gifאשוח.

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה? לא אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי? אם כן - מי קישט? אם לא - הייתם רוצים? זה יכול להיות חביב..... הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות? לא. אבל הייתי בחו"ל בזמן שהיו אשוחים יפים ולא מקושטים. וחלקם גם היו אדומים..XD" נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים? כן. כשהם לא מקושים יותר מדיי. יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים?לא הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי? זה יכול להיות חביב. אבל זה לא קשור ליהדותXD או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים? זה תלוי.. אם החגים הלא יהודיים מסמלים משו דתי, אז לא. אם הם סתם מסמלים סוף-תחילת שנה, אז בכיף
יש לך משהו להוסיף בנדון? לא.

../images/Emo15.gif../images/Emo139.gif

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה? לא אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי?- אם כן - מי קישט?- אם לא - הייתם רוצים? לא ממש הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות? לא נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים? זה נחמד. יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים? לא הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי? לא אכפת לי, זה היה סבבה כזהD: או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים? לא, שכל אחד יעשה מה שבראש שלו. יש לך משהו להוסיף בנדון? לא.

Nurit Girl

New member
אשוח.

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה? לא אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי? ^^ אם כן - מי קישט? -- אם לא - הייתם רוצים? לא נראה לי... הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות? כן נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים? אמ, זה נחמד. יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים? לא הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי? אולי רק הקישוטים P: או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים? אני מניחה שזה לא בסדר. יש לך משהו להוסיף בנדון? נולדתי ב25 בדצמבר [אשוח=חג המולד.דה.]

Romance. ../images/Emo219.gif

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה? -לא. אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי? -לא. אם כן - מי קישט? - אם לא - הייתם רוצים? -אולי O:. הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות? -לא. ;; נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים? -אהא XD. יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים? -לא. הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי? -אהא. או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים? -לא שיש לי בעיה עם זה/שאכפת לי -.- יש לך משהו להוסיף בנדון? -נופ ^^.

0oYamo0

New member
אשוח|../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה? לא אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי? אם כן - מי קישט? אם לא - הייתם רוצים? הממ..לא הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות? יאפ נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים? אה..לא חשבתי על זה 0_0 לא ממש יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים? אהא הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי? בכיף או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים? כל אחד שיחגוג מה שבאלו יש לך משהו להוסיף בנדון?

../images/Emo139.gif

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה? כן, פיצים כאלה אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי? מלאכותי אם כן - מי קישט? בד"כ משהו כמו אני, אמא שלי ואח שלי אם לא - הייתם רוצים? הייתי רוצה שעדיין הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות? לא נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים? כן, אבל לא ראיתי במציאות אחד גדול אמיתי כזה D: יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים? כן הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי? כן, עוד חופש זה טוב או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים? אני לא חושבת שיש עם זה בעיה יש לך משהו להוסיף בנדון? לא

I R i T 94

New member
../images/Emo139.gif

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה? לא
אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי?..
אם כן - מי קישט?..
אם לא - הייתם רוצים? כן אבל כי הוא יפה, לא בגלל הדת
הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות? לא ;;
נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים? כן
יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים? נממ ביום העצמאות
הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי? בערך
או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים? זהבסדר
יש לך משהו להוסיף בנדון? אני רוצה שלג ;;

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifאשוח

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה? לא אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי? לא היה אם כן - מי קישט? ... אם לא - הייתם רוצים? לא, הבית קטן מידי XD הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות? לא
נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים? אם הייתי רואה הייתי נהינת
יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים? לא, פעם היה טיפה הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי? לא או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים? שכל אחד יעשה מה שבא לו... מי שיהודי אבל בכלל לא מאמין אז למה לא? זה חג נחמד יש לך משהו להוסיף בנדון? בא לי שלג |:

חגמולד ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה? אצלי לא, אבל בניתי אצל חברה.. אבל בעצם כן, היא הביאה לי פעם לחג המולד עץ אשוח קטן כזה אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי? מלאכותי אם כן - מי קישט? אני וחברה אם לא - הייתם רוצים? אממ כן זה חמוד הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות? כן אבל הייתי בת שנתיים חח אז לא נחשב נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים? כע זה ממש יפה יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים? חח לא, יש לי שרשרת אורות של הלוואין הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי? לאכפת לי, אני חוגגת חגים שאני אוהבת בלי קשר לדתות או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים? ממש לא, בשבילי כל יום שאני קמה בבוקר זה סיבה לחגוג יש לך משהו להוסיף בנדון? חג שמח =]

דנטל

New member
אשוח

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה? לא אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי? - אם כן - מי קישט? - אם לא - הייתם רוצים? כן הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות? כן נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים? כן יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים? כן הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי? כן או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים? לחגוג חגים זה רצוי ולא משנה של מי יש לך משהו להוסיף בנדון? אצל חצישני יש כל שנה עץ וקישוטים, כי הוא אוהב את זה בטירוף

ליבלבו הדס וגם אשוח! D:

היה לכם פעם אשוח בבית בסוף השנה?לא. אם כן - זה היה עץ אמתי או מלאכותי?למה שיהיה אם אנחנו בארץ ישראל הקדושה ליהודים? אם כן - מי קישט?WTF אם לא - הייתם רוצים?לא הייתם פעם בחו"ל בזמן שהיו אשוחים מקושטים ברחובות?כן בקריסמס.
נהנים להסתכל על אשוחים מקושטים?זה יפה כזה. יש לכם בבית שרשרת נורות כמו ששמים על אשוחים?חח לא אבל בארה"ב יש על הבתים ומלא שלג וזה מה-זה יפה הייתם רוצים שזה גם יהיה חג יהודי?כןכןכן לא פייר לנוצרים יש את החגים הכי מגניבים או חושבים שזה לא בסדר לחגוג חגים לא יהודיים?אם אתה יהודי זה אל, אם נוצרי אז כן. יש לך משהו להוסיף בנדון?|כאפייה|

למעלה