סקר איקון

c h e n 1 3

New member
../images/Emo221.gif עונה.. :)

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון? אתמול כי עזרתי בגן של אחותי הקטנה..! אוהבים סביבונים? אולי...P: מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית? כזה שמסובבים אם הרגל ..XD" יש לך סביבון כרגע? כן הרבה איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך? פ' יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים? לא !! מצליח/ה לסובב סביבונים טוב? מעולה...P: שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות? לאא מכירים את המלה "פורפרה"? כן יש לך משהו להוסיף בנדון? זה לא אמור להיות נס גדול היה פה?! נ.ג.ה.פ?!?!?

avocumber

New member
בארץ ישראל זה ככה, כי הנס היה פה.

אבל בגולה הדוויה זה "נס גדול היה שם".

Rain must fall

New member
../images/Emo138.gifתוכי|

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון? אתמול בחנות. אוהבים סביבונים? כן אני מניחה. XD מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית? לא יודעת. יש לך סביבון כרגע? לא. איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך? נ'. יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים? לא. מצליח/ה לסובב סביבונים טוב? כן נראה לי Oo שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות? כן. D: מכירים את המלה "פורפרה"? כן.

I R i T 94

New member
../images/Emo138.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון? בטח בחופש הגדול כשפתחתי ארגז צעצועים XD"
אוהבים סביבונים? כן
מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית? היו מלא >< לא יודעת לתאר
יש לך סביבון כרגע? אני מניחה איפשהוא בבית
איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך? הממ
יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים? לא
מצליח/ה לסובב סביבונים טוב? כן
שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות? כן XD יו אני זוכרת בלייבליידים
מכירים את המלה "פורפרה"? לא
יש לך משהו להוסיף בנדון? חנוכה שליטה. וגם בלייבלידיים
שלי עדיין חי וקיים D::

Greed Island

New member
../images/Emo138.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון?לא זוכרת O:, שנה שעברה אולי? אוהבים סביבונים?כן
מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית?אני ממש אוהבת את הסביבונים הקטנים מהפלסטיק D: יש לך סביבון כרגע?לא איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך?כולן <: יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים?לא O: מצליח/ה לסובב סביבונים טוב?כן D: שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות?כן. מכירים את המלה "פורפרה"?לא יש לך משהו להוסיף בנדון?מממ לא.

avocumber

New member
עונה לסקר ומוסיפה בנדון.

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון? לא זוכרת.
אוהבים סביבונים? כן.
מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית? לא זוכרת לגבי הכי מגניב. יש סביבון כזה שיש בו מגנט ומסובבים אותו לייד נחש מתכת קטן כזה, מזוגזג, וכשהסביבון מסתובב הנחש זז. זה מגניב.
יש לך סביבון כרגע? לא שידוע לי. באמת רעיון טוב, אולי אני אלך לקנות סביבון.
איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך? הממ... נראה לי ש-פ'.
יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים? לא, אבל היה מרנין לגלות.
מצליח/ה לסובב סביבונים טוב? כן.
שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות? כן, אבל לא משהו רשמי.
מכירים את המלה "פורפרה"? כן.
יש לך משהו להוסיף בנדון? כן, ארבעה דברים: 1. יש כאלה שהיו נוהגים לסובב את הסביבון על הידית. גם אני עשיתי את זה מדי פעם. 2. יש סביבון כזה, חלול, שקוף ועגול, שאפשר גם לפתוח אותו. בדר"כ בהתחלה יש בו ממתקים. זה סביבון שקשה לסובב אותו. 3. לימדו אותנו שיר על סביבון בשיעור אנגלית. 4. לינק לאבטיח עם טעויות בשיר "סביבון סוב סוב סוב", שווה להציץ. תלחצו על "הטעות הבאה"; יש עוד חמש טעויות בשיר הזה ורובן יותר מצחיקות מהראשונה.

דנטל

New member
זה "סוב נא סוב"???

חשבתי שזה "סוב נסוב"
.
ההערות לטעויות קורעות.

OrTaLL 13

New member
../images/Emo138.gif../images/Emo136.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון? לפני שבוע ככה .. אוהבים סביבונים? יאפ :) מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית? הסביבונים האלה עם האורות חח יש לך סביבון כרגע? לא זרקתי אותו .. איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך? נ יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים? לא ... מצליח/ה לסובב סביבונים טוב? לפעמים
שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות? לא מכירים את המלה "פורפרה"? כן . יש לך משהו להוסיף בנדון? לא ..

למעלה