סקר איקון

דנטל

New member
סקר איקון ../images/Emo138.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון?
אוהבים סביבונים?
מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית?
יש לך סביבון כרגע?
איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך?
יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים?
מצליח/ה לסובב סביבונים טוב?
שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות?
מכירים את המלה "פורפרה"?
יש לך משהו להוסיף בנדון?

../images/Emo138.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון? חנוכה שעבר אוהבים סביבונים? נחמד. יש לי מלא מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית? לא זוכרת, כל שנה אני מגלה מחדש איזה סביבונים מגניבים יש לנו יש לך סביבון כרגע? יש לי כזו סלסלה מלאה איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך? ג' יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים? לא
מצליח/ה לסובב סביבונים טוב? כן שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות? כן, בצופיכס. זכיתי בחץ וקשת. יאי! מכירים את המלה "פורפרה"? לא
יש לך משהו להוסיף בנדון? האייקון שציירו ממש ממש מכוער.

Nataly B

New member
../images/Emo138.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון? אני כמעט משוכנעת שהשנה אוהבים סביבונים? חביבים. מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית? אחד שלחברה הכי טובה שלי היה בכיתה ג' בערך חח יש לך סביבון כרגע? לא איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך? נ :) יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים? עכשיו כן. מצליח/ה לסובב סביבונים טוב? יחסית כן שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות? לא שזכור לי מכירים את המלה "פורפרה"? לא יש לך משהו להוסיף בנדון? נופ.

"... ובזיק ויויו גם- סאלם! D:" ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון? אתמול, כשהלכתי לקניון. ראיתי צמד ילדים משחקים בסביבונים. אחחח... איזה קוצ'ים הם... 3: אוהבים סביבונים? כן! כן! כן! D: מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית? בירושלים בשנה שעברה היה סביבון ענקי!!!! XO והוא הסתובב בספירלות כאלה, וזה היה נראה כ"כ סגיד *____* יש לך סביבון כרגע? הו יעעעעע!!!!! איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך? איזו הפליה! O: יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים? ~מרימה גבה~ אה? O.O" מצליח/ה לסובב סביבונים טוב? בארור! שלא -.-" אני כישלון מנצח -.-" שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות? בארור! O: מכירים את המלה "פורפרה"? נראה אתכם מנסים להגיד את זה! O: יש לך משהו להוסיף בנדון? סביבונים זה סקס!!!! X333

דנטל

New member
../images/Emo138.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון? מאתיים שנה בערך אוהבים סביבונים? כן מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית? כשהייתי קטנה היה לנו סביבון מאלומיניום מאוד גדול שמעמידים אותו על הרצפה ויש לו ידית למעלה שדוחפים והיא גורמת לו להסתובב וגם יש כאלה מפלסטיק והם עושים רעש ונדלק בהם אור יש לך סביבון כרגע? יש מצב שאיפשהו בבית שלי תקוע לו סביבון שלא ראה כבר כמה שנים אור יום איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך? נ' הכי נורמלית יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים? רק מהיום אני יודעת מצליח/ה לסובב סביבונים טוב? די טוב שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות? לא חושבת מכירים את המלה "פורפרה"? כן יש לך משהו להוסיף בנדון? אלה האותיות באידיש על פי ויקיפדיה נ' = ניכטס = שום דבר (לא זכיה ולא הפסד) ג' = גוט = טוב (זכיה) ה' = האלב = חצי (חצי זכיה) ש' = שלעכט = רע (הפסד)

MispIaced

New member
אמ

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון? לפני חודשיים נראה לי אוהבים סביבונים? נה מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית? לא יודע יש לך סביבון כרגע? כן איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך? לא יודע, לא ישנתי 29 שעות, לא זוכר איזה יש. יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים? לא O: מצליח/ה לסובב סביבונים טוב? כן שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות? כן מכירים את המלה "פורפרה"? כן יש לך משהו להוסיף בנדון? לא ממש, לא.

Damn Regret

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo152.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון? לאזוכר אוהבים סביבונים? כן למהלא. מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית? חח אינלי מושג. העתיקים יפים. יש לך סביבון כרגע? לא איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך? חחח?XD יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים? לא מצליח/ה לסובב סביבונים טוב? בערך שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות? לא מכירים את המלה "פורפרה"? כן יש לך משהו להוסיף בנדון? לא.

נעה 124

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo138.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון? היום או אתמול.. אוהבים סביבונים? הממ.. כן.. שיהיה
מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית? אני אוהבת את החשמליים
יש לך סביבון כרגע? בבית? כן איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך? נ.. שיהיה יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים?
מצליח/ה לסובב סביבונים טוב? כן
שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות? כן XDD מכירים את המלה "פורפרה"? לא
יש לך משהו להוסיף בנדון?

Superboi

New member
../images/Emo138.gif../images/Emo59.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון? לא מזמן, אני חושב
אוהבים סביבונים? כן
מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית? ראיתי המון, בתור ילד הייתי מת על סביבונים
יש לך סביבון כרגע? לא
איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך? ג, או ה או פ...
יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים? לא
מצליח/ה לסובב סביבונים טוב? כןן
שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות? כן, אבל בין חברים, לא עם פרסים P:
מכירים את המלה "פורפרה"? ברור! יש לי
יש לך משהו להוסיף בנדון? לא

ronpos

New member
../images/Emo138.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון?היום D: אוהבים סביבונים?לא ממש.. מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית?לא יודעת.. יש לך סביבון כרגע?לא איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך? נ יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים?חחח מצליח/ה לסובב סביבונים טוב?אני סבבה כזה שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות?לא מכירים את המלה "פורפרה"?יאפ יש לך משהו להוסיף בנדון? לא

linoy7

New member
עונהנהנה../images/Emo138.gif../images/Emo41.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון? לפני שנה
אוהבים סביבונים? כןןןןןןן מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית? עגול, דק וזוהר כשמסובבים אותו
יש לך סביבון כרגע? לא איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך? נ:p יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים? וואלה? טוב לדעת. מצליח/ה לסובב סביבונים טוב? כןןןןן שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות? לא מכירים את המלה "פורפרה"? בטח! זה הסביבון הזה עם החוט
יש לך משהו להוסיף בנדון? לא

סביבונים ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון? חח מזמן אוהבים סביבונים? אממ כן מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית? אני לא יודעת... יש לך סביבון כרגע? לא איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך? חח כולם.. חוצמזה שבלי ה-פ זה השם שלי ^.^ יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים? לא... מצליח/ה לסובב סביבונים טוב? חח מי זוכר.. נראה לי שכן, רגיל... שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות? לא שזכור לי מכירים את המלה "פורפרה"? כן יש לך משהו להוסיף בנדון? כן, תשאלו מישו מה זה פורפרה (זה עובד גם על פרופלור ומדחף) ותראו איך הוא מרים את האצבע ומסובב אותה.

Blue Emptiness

New member
../images/Emo138.gif~

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון?אתמול אוהבים סביבונים?זה מגניב (H) מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית?אמ, לא יודעת יש לך סביבון כרגע?לא איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך?נ' יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים?אה.. טוב מצליח/ה לסובב סביבונים טוב?לפעמיםD: שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות?סתם כזה םע אחי או משהו מכירים את המלה "פורפרה"?נראה לי יש לך משהו להוסיף בנדון?אמ לא אבל בא לי קרמבו וסופגניה

../images/Emo138.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון?היום אוהבים סביבונים?אהבתי מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית?אחד גדווול עם צורה קצת שונה יש לך סביבון כרגע?לא איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך?:S יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים?לא מצליח/ה לסובב סביבונים טוב?כן שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות?כן מכירים את המלה "פורפרה"?כן יש לך משהו להוסיף בנדון?לא

../images/Emo138.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון? הומ ........ לפני כמה ימים אוהבים סביבונים? כע .. פעם .. מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית? אלו ששרים שירים ועושים אורות וכל זה יש לך סביבון כרגע? לע איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך? נ יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים?
מצליח/ה לסובב סביבונים טוב? כע פעם שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות? כע מכירים את המלה "פורפרה"? כע יש לך משהו להוסיף בנדון? לא

Helen77

New member
סביבון...../images/Emo138.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון? אתמול כשסידרתי את החדר (סוףסוף) אוהבים סביבונים? כן ! מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית? סביבון בצורת אבטיח! יש לך סביבון כרגע? כן! בצורת אבטיח איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך? ג' אולי... יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים? לא.... מצליח/ה לסובב סביבונים טוב? כן
שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות? כן :) מכירים את המלה "פורפרה"? בטח! יש לך משהו להוסיף בנדון? סביבונים זה כייף!!!

ש י ו ש1

New member
סביבונים../images/Emo138.gif ../images/Emo79.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון?לא יודעת חחח אוהבים סביבונים?כןןןןןןן D: מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית?לא יודעת יש לך סביבון כרגע?כה DD: איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך?ש - שי :) יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים?לא :ס מצליח/ה לסובב סביבונים טוב?אהא :]] שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות?כה D: מכירים את המלה "פורפרה"?פורפרהההההה D:חח זה הדבר הכי שווה בעולם D: יא כמה כאלה היו לי פעם D: יש לך משהו להוסיף בנדון?לא .. D:

anna the best

New member
סביבון סוב סוב סוב.... חנוכה הוא חג טוב ../images/Emo39.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון? לפני... כמה חודשים אוהבים סביבונים? די.. בערך מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית? יפה כזה, שקוף יש לך סביבון כרגע? כן איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך? ה' ופ' יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים? באמת? מצליח/ה לסובב סביבונים טוב? כן! שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות? לא נראה לי מכירים את המלה "פורפרה"? לא יש לך משהו להוסיף בנדון? יש לי סביבון אחד נפתח, שלמעלה הוא אדום שקוף ולמטה כחול שקוף, קיבלתי אותו בגן חובה ועד היום אני שומרת אותו!!!

אספיר85

New member
סביבון סוב סוב סוב../images/Emo54.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון? שהייתי בעיר ורציני לקנות בחנות ליד כפר השעשועים וחברות שלי לא נתנו לי! זה קרה לא מזמן... אוהבים סביבונים? כן! במיוחד את האלה הקטנים כמו באייקון מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית? האלה שיש להם דבר כזה שהם משתחררים ממנו ואז יש להם תאוצה, אה וסביבוני ענק האלה שאני לא יודעת מה הם עושים! יש לך סביבון כרגע? לא:( איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך? לא יודעת... נ? יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים? לא...
מצליח/ה לסובב סביבונים טוב? כן בערך שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות? כן, כל הזמן! מכירים את המלה "פורפרה"? דברים שמסתובבים כמו פורפרה, כן מוכר לי ! XDD יש לך משהו להוסיף בנדון? לא ידעתי שפורפרה קשורה לסביבונים. זה משהו שסבתות אומרות כשעושים להן סחרחורת XD

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifלא עניתי עדיין ../images/Emo122.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראית סביבון? אממ לא זוכרת ><" אוהבים סביבונים? כן D: מהו הסביבון הכי מגניב שאי פעם ראית? לא זוכרת יש לך סביבון כרגע? כן איזה אות מאותיות הסביבון מועדפת עליך? פ'? יודעים שלאותיות נ.ג.ה.ש יש גם פירוש באידיש שמציין את גודל הזכיה בתחרות סביבונים? לא חח מצליח/ה לסובב סביבונים טוב? סבבה כזה
שיחקתם פעם בסביבונים בתור תחרות? יאפ
מכירים את המלה "פורפרה"? בטח D: יש לך משהו להוסיף בנדון? אף פעם לא הצלחתי לסובב פורפרה

למעלה