סקר איקון

../images/Emo28.gif

אוהבים סופגניות?כן! D: כבר אכלת סופגניה השנה?לא, רק כאלה ממש טעימות שהכנו בבית. מהו המילוי המועדף עליך?ביל כלום. אוהבים דונאטס?כ"כככככככככ
אבל כזה אמריקאי אורגינל! D: פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון?לאכול במידה... מה הקשר בין סופגניות לחנוכה?המהמהמהמ יודעים מה זה ברלינר?לא מה עדיף - סופגניות או לביבות?סופגי! מה זה מזכיר לך ?
המבורגרים יש לך משהו להוסיף בנדון?-

Superboi

New member
../images/Emo137.gif../images/Emo59.gif

אוהבים סופגניות? מאוד!
כבר אכלת סופגניה השנה? כן
מהו המילוי המועדף עליך? לא משנה לי P:
אוהבים דונאטס? כן
פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? אוכל בלי חשבון, למרות שיש את המחשבה של "מה, עוד אחת...? :/"
מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? שמן
יודעים מה זה ברלינר? לא
מה עדיף - סופגניות או לביבות? סופגניות
מה זה מזכיר לך ?
2 סופגניות :S
יש לך משהו להוסיף בנדון? לא

ronpos

New member
../images/Emo137.gif

אוהבים סופגניות?מאודד!! כבר אכלת סופגניה השנה? יאפ מהו המילוי המועדף עליך?ריבה D: או בלי כלום
אוהבים דונאטס?לא טעמתי.. פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? אוכלת בלי חשבון
מה הקשר בין סופגניות לחנוכה?לא יודעת.. יודעים מה זה ברלינר?לא מה עדיף - סופגניות או לביבות? סופגניות D::: מה זה מזכיר לך ? סופגניה? יש לך משהו להוסיף בנדון?לא.

fireyes

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo188.gif../images/Emo137.gif

אוהבים סופגניות?אהממ בערך.. כבר אכלת סופגניה השנה?כן מהו המילוי המועדף עליך?ריבת חלב, אבל אני נשברת באמצע אוהבים דונאטס?לא ממש פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון?לא זה ולא זה מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? יודעים מה זה ברלינר?לא מה עדיף - סופגניות או לביבות?סופגניות מה זה מזכיר לך
? אהמ.. סופגניה X2?? יש לך משהו להוסיף בנדון?סופגניות לשלטון

דנטל

New member
סופגניה

אוהבים סופגניות? כן כבר אכלת סופגניה השנה? כן מהו המילוי המועדף עליך? ריבה רגילה אוהבים דונאטס? רק קצת פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? אוכלת בלי חשבון מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? שמן יודעים מה זה ברלינר? סופגניה גרמנית שהיא ההשראה לסופגניות רגילות מה עדיף - סופגניות או לביבות? לביבות מה זה מזכיר לך
? ציצי יש לך משהו להוסיף בנדון? בא לי סופגניה עכשיו, ראבק, נראה לי שאעבור דרך הסופר

Rain must fall

New member
איכס

אוהבים סופגניות? לא. כבר אכלת סופגניה השנה? לא. מהו המילוי המועדף עליך? בלי כלום. אוהבים דונאטס? לא. פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? לא אוכלת בכלל סופגניות. מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? השמן. יודעים מה זה ברלינר? לא. מה עדיף - סופגניות או לביבות? לביבות. מה זה מזכיר לך ? כזה משהו שמסתכל לצד.

אילנייש

New member
../images/Emo137.gif

אוהבים סופגניות?לצערי כבר אכלת סופגניה השנה?עוד לא אכלתי מהו המילוי המועדף עליך?ריבה אוהבים דונאטס?ככה פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון?לא פוחדת,אבל מנסה כמה שפחות מה הקשר בין סופגניות לחנוכה?השמן אולי יודעים מה זה ברלינר?לא מה עדיף - סופגניות או לביבות?סופגניות מה זה מזכיר לך ?זה לא נראה טוב>< יש לך משהו להוסיף בנדון?לא

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifסופגניות ../images/Emo99.gif

אוהבים סופגניות? בטח כבר אכלת סופגניה השנה? כן מהו המילוי המועדף עליך? ריבה רגילה אוהבים דונאטס? בטח פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? לא לגמרי בלי חשבון אבל אני אוכלת יחסית הרבה מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? שסוםגניות אוכלים בחנוכה... שמן? חח יודעים מה זה ברלינר? לא מה עדיף - סופגניות או לביבות? סופגניות!!!
מה זה מזכיר לך ? חה חה מצחיק מאוד יש לך משהו להוסיף בנדון? לא

I R i T 94

New member
../images/Emo137.gif

אוהבים סופגניות? מאוד D:::
כבר אכלת סופגניה השנה? אהע
מהו המילוי המועדף עליך? שוקולד
אוהבים דונאטס? לא
פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? בלי חשבון, גם ככה אין ממש בבית
מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? ששניהם זה טוב XD
יודעים מה זה ברלינר? לא
מה עדיף - סופגניות או לביבות? שניהם
יש לך משהו להוסיף בנדון? חנוכה

nitzangro2

New member
סופגניות.. בעעעעעעעעעעעעעעע

אוהבים סופגניות?איככככככככס, לא. כבר אכלת סופגניה השנה?לא מהו המילוי המועדף עליך?איכס אוהבים דונאטס?לא פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון?לא אוכלת כי זה משמין בווו מה הקשר בין סופגניות לחנוכה?וואי אין לי מושגג יודעים מה זה ברלינר?לא מה עדיף - סופגניות או לביבות?לביבות
מה זה מזכיר לך ?משהו כזה.. יש לך משהו להוסיף בנדון?כל תאכלו סופגניות!

איכ../images/Emo210.gif../images/Emo28.gif

אוהבים סופגניות? לא
כבר אכלת סופגניה השנה? היום הביאו לנו לבראילן, אבל לקחתי ונתתי לידיד טטניק כי אני שונאת מהו המילוי המועדף עליך? איכס. אם כבר ריבה. אוהבים דונאטס? לא פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? איכס נו מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? אין לי מושג יודעים מה זה ברלינר? לא מה עדיף - סופגניות או לביבות? לביבות
מה זה מזכיר לך ? כלום -.- יש לך משהו להוסיף בנדון? רק אני נגעעלת מהכתם הכהה העגול של השמן אחרי שמניחים את הסופגניה במקום אחד הרבה זמן?

mafakit

New member
סופגניות../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

אוהבים סופגניות? מאוד!!!!! כבר אכלת סופגניה השנה? ברור!!#$!@% מהו המילוי המועדף עליך? בלי כלום
אוהבים דונאטס? לא פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? המ.. אני מנחמת את עצמי בעובדה שאני אוכלת בלי ריבה אז זה כאילו פחות משמין XDDDDD [נו.. כל אחד והתירוצים שלו
] מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? אין לי מושג. אבל מה איכפת לי? זה טעים D: יודעים מה זה ברלינר? לא
מה עדיף - סופגניות או לביבות? סופגניות ברור!!! בכלל גם ספינג' זה טוב
מה זה מזכיר לך
? אני היחידה פה שזה הזכיר לה ציצי?!?!?! XDDD יש לך משהו להוסיף בנדון כן!!@#$% המ.. המ.. ש.. שסופגניות בלי ריבה זה הרבה יותר טעים!!! הריבה זה מגעיל.. בכלל.. אני שונאת ריבה. ופעם ניסיתי לאכול סופגניה עם ריבה ואז נגסתי ביס גדול מדיי וכל הריבה התחילה לנזול
פעם גם אכלתי סופגניה עם שוקולד D: ואחרי שני ביסים לא יכולתי לאכול יותר ><' אבל היה טעים.. D: וספינג' זה גם טעים. במיוחד הספינג' של סבתא שלי D: גם הגרוואז'ות טעימות
אבל זה לא קשור לחנוכה ><' שיט אני חופרת..

אספיר85

New member
סופגניה יה יה../images/Emo54.gif

אוהבים סופגניות? לא!!!!1 אבל סופגניות שמכינים בבית- זה אלוהים. כבר אכלת סופגניה השנה? לא. מהו המילוי המועדף עליך? ריבת חלב אוהבים דונאטס? לא! פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? לא, זה פשוט דוחה!! מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? שסופגניות מלאות בשמן (ושמרים! ושומן!) יודעים מה זה ברלינר? לא מה עדיף - סופגניות או לביבות? סופגניות, אבל ביתיות! מה זה מזכיר לך ? את הסופגניות הדוחות האלה. יש לך משהו להוסיף בנדון? יאכסה.

../images/Emo15.gifסופגנייה!$../images/Emo99.gif.

אוהבים סופגניות? כן! מאוד!! כבר אכלת סופגניה השנה? כןD: מהו המילוי המועדף עליך? נממ ריבה, שוקולד. אוהבים דונאטס? כןDD: פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? אוכלת אוכלת. מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? נממ לקחו את זה מתוך איזה מאכל שמכרו לפני חג המולד או משו >< ס'יהודים מעתיקנים!D: יודעים מה זה ברלינר? אוו כןכן! זה המאכל! מה עדיף - סופגניות או לביבות? גם וגם |ריר| מה זה מזכיר לך
? XDDDDDDDDDDDDDDDD יש לך משהו להוסיף בנדון? בא לי סופגניה!

נעה 124

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo137.gif

אוהבים סופגניות? כן כבר אכלת סופגניה השנה? לא מהו המילוי המועדף עליך? שוקולד אוהבים דונאטס? לא טעמתי פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? פוחדת להשמין מכל דבר...
מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? בגלל השמן
יודעים מה זה ברלינר? לא
מה עדיף - סופגניות או לביבות? סופגניות מה זה מזכיר לך ? 2 סופגניות אחת ליד השנייה..? יש לך משהו להוסיף בנדון? לא

הולי מואוזס! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אוהבים סופגניות? כן כן כו! D: כבר אכלת סופגניה השנה? עוד לא -.-" מהו המילוי המועדף עליך? כל דבר, העיקר שיהיה טעים! אוהבים דונאטס? בארור! O: פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? אוכלת בלי חשבון XDDD מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? אינלי שמוץ של מוווווווווושג. יודעים מה זה ברלינר? אמממ... לא ^^" מה עדיף - סופגניות או לביבות? שניהם! D: מה זה מזכיר לך ? ציצים? O.O" יש לך משהו להוסיף ב(ר)נדון? אל תדאגו, ציצים זה תופח.

למעלה