סקר איקון

SILVER LADY

New member
עשיתם לי חשק לסופגנייההההה

אוהבים סופגניות?או יההה כבר אכלת סופגניה השנה?כהה מהו המילוי המועדף עליך?ריבהה אוהבים דונאטס?כהה פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון?בלי חשבוןן מה הקשר בין סופגניות לחנוכה?ת'אמת שאין לי מושגג יודעים מה זה ברלינר?לא מה עדיף - סופגניות או לביבות?סופגניות מה זה מזכיר לך ? לאדעת יש לך משהו להוסיף בנדון?זה אחד הטעימים =] הודגש באמצעות מדגישומטיק

ווינגז

New member
../images/Emo137.gif המממ

אוהבים סופגניות? כן ולא כבר אכלת סופגניה השנה? לא מהו המילוי המועדף עליך? לא טעמתי דברים שהם לא ריבה אוהבים דונאטס? כן ולא פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? מפחדת להשמין מה הקשר בין סופגניות לחנוכה?
יודעים מה זה ברלינר? לא מה עדיף - סופגניות או לביבות? לביבות מה זה מזכיר לך
?
את מה שברור שזה יזכיר

Nurit Girl

New member
יאמי ../images/Emo137.gif

אוהבים סופגניות? כן כבר אכלת סופגניה השנה? לא. מחכה לחג עצמו :) מהו המילוי המועדף עליך? ריבה אוהבים דונאטס? כן פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? לא פוחדת להשמין, אבל לא אוכלת יותר מדי ^^ מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? אממ.. שמן? יודעים מה זה ברלינר? לא מה עדיף - סופגניות או לביבות? סופגניות מה זה מזכיר לך ? משהו. שיש רק לנשים. [ולגברים מאוד מאוד שמנים ^^] XD יש לך משהו להוסיף בנדון? חנוכה שמח [:

Trauma Queen

New member
הוווווו../images/Emo129.gif

אוהבים סופגניות?אהא.. כבר אכלת סופגניה השנה?יאס מהו המילוי המועדף עליך?בלי כלום/ריבת חלב אוהבים דונאטס?אהא פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון?פוחדתXD מה הקשר בין סופגניות לחנוכה?אין לי שמץ
יודעים מה זה ברלינר?לא מה עדיף - סופגניות או לביבות?סופגניות מה זה מזכיר לך ? לא יודעת
XD יש לך משהו להוסיף בנדון?לאP:

linoy7

New member
../images/Emo137.gifעונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אוהבים סופגניות? כן כבר אכלת סופגניה השנה? בטח מהו המילוי המועדף עליך? ריבה
אוהבים דונאטס? לא פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? פוחדת להשמין
אז אוכלים במידה. מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? שמן יודעים מה זה ברלינר? לא מה עדיף - סופגניות או לביבות? סופגניות! מה זה מזכיר לך
? ציצי?
יש לך משהו להוסיף בנדון? לא

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gifסופגניות.

אוהבים סופגניות? כן.. כבר אכלת סופגניה השנה? לא.. XD" מהו המילוי המועדף עליך? ריבה אוהבים דונאטס? זה סביר פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? פוחדת.. XD" מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? שמן יודעים מה זה ברלינר? לא מה עדיף - סופגניות או לביבות? לביבות
מה זה מזכיר לך ? 2 סופגניות. יש לך משהו להוסיף בנדון? לא

DoYaThinkImSexy

New member
../images/Emo137.gif

אוהבים סופגניות? כן! כבר אכלת סופגניה השנה? כן. מהו המילוי המועדף עליך? בלי כלום. אוהבים דונאטס? כן. פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? אוכל בלי חשבון. מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? השמן. יודעים מה זה ברלינר? לא. מה עדיף - סופגניות או לביבות? סופגניות למרות שגם לביבות זה טעים. מה זה מזכיר לך ? ציצי XD

../images/Emo137.gif

אוהבים סופגניות? בערך.... כבר אכלת סופגניה השנה?כן,לפחות 3 מהו המילוי המועדף עליך? טיפה ריבה {טעים גם סופגנית שוקולד...} אוהבים דונאטס?מה זה? פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? לא זה ולא זה.פשוט,כמה כבר אפשר לאכול?? מה הקשר בין סופגניות לחנוכה?חח האמת,אין לי מושג,אולי בגלל השמן? יודעים מה זה ברלינר? אכן לא! מה עדיף - סופגניות או לביבות?סופגני מה זה מזכיר לך ? דיאטה

למעלה