סקר איקון

דנטל

New member
סקר איקון ../images/Emo137.gif

אוהבים סופגניות?
כבר אכלת סופגניה השנה?
מהו המילוי המועדף עליך?
אוהבים דונאטס?
פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון?
מה הקשר בין סופגניות לחנוכה?
יודעים מה זה ברלינר?
מה עדיף - סופגניות או לביבות?
מה זה מזכיר לך
?
יש לך משהו להוסיף בנדון?

../images/Emo137.gif

אוהבים סופגניות? כעע כבר אכלת סופגניה השנה? לא מהו המילוי המועדף עליך? ריבה פשוטה אוהבים דונאטס? לע הכי פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? פוחדת מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? האמת אין לי מושג
יודעים מה זה ברלינר? מגדל? מה עדיף - סופגניות או לביבות? סופגניות מה זה מזכיר לך ? מזכיר לי חנוכה יש לך משהו להוסיף בנדון? למה לא ממציאים משו שלא משמין

ליאל44

New member
עונה

אוהבים סופגניות? כן.. כבר אכלת סופגניה השנה? לא מהו המילוי המועדף עליך? שוקולד אוהבים דונאטס? פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? אוכל בלי חשבון חח סתאם אני נזהר מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? אין קשר נראהלי.. יודעים מה זה ברלינר? לא.. מה עדיף - סופגניות או לביבות? שתיהם מה זה מזכיר לך ? אוכל מתוק.

anna the best

New member
סופגניות! ../images/Emo39.gif../images/Emo105.gif

אוהבים סופגניות? כן! כבר אכלת סופגניה השנה? עוד לא מהו המילוי המועדף עליך? ת'אמת אכלתי רק עם ריבה, ותמיד זרקתי את החלק של המילוי כי זה לא היה טעים... אוהבים דונאטס? מזה? פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? אוכלת בלי חשבון!
מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? סופגניות עושים על שמן, ואוכלים אותן בחנוכה בגלל נס פך השמן. יודעים מה זה ברלינר? משהו שהמציאו בברלין? מה עדיף - סופגניות או לביבות? סופגניות יותר טעים. מה זה מזכיר לך ? אמממ... סביבונים? יש לך משהו להוסיף בנדון? אני לא אוהבת ריבה.

shaharrr53

New member
../images/Emo137.gif

אוהבים סופגניות?מאוד כבר אכלת סופגניה השנה?כן מהו המילוי המועדף עליך?רגיל,תות אוהבים דונאטס?אהא פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון?בלי חשבון
מה הקשר בין סופגניות לחנוכה?השמן של הסופגניות קשור לנס פח השמן יודעים מה זה ברלינר?לא
מה עדיף - סופגניות או לביבות?סופגניות מה זה מזכיר לך ? לביביות יש לך משהו להוסיף בנדון?

Nataly B

New member
../images/Emo137.gif

אוהבים סופגניות? כן כבר אכלת סופגניה השנה? כן מהו המילוי המועדף עליך? בלי כלום אוהבים דונאטס? מאוד! פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? בינתיים אני צריכה לעלות במשקל :) מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? מטגנים את זה בשמן עמוק והקשר בין שמן לחנוכה כולנו יודעים
יודעים מה זה ברלינר? לא מה עדיף - סופגניות או לביבות? סופגניות מה זה מזכיר לך ? 2 סופגניות
יש לך משהו להוסיף בנדון? נופ :)

חחח גדול ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

(חח ההסבר בשאלה האחורנה) אוהבים סופגניות? אממ לפעמים כבר אכלת סופגניה השנה? לא מהו המילוי המועדף עליך? אממ ריבה? חח זה היחיד שאכלתי נראה לי אוהבים דונאטס? לא פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? פוחדת להשמין, אבל אוכלת קצת מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? נס פח השמן יודעים מה זה ברלינר? לא מה עדיף - סופגניות או לביבות? אממ לאדעת מה זה מזכיר לך
? חחח את המורה שלי לאנגלית. יש לה יומולדת בחנוכה ושדיים ענקיים מסיליקון
ושנה שעברה קניתי לה ליומולדת 2 סופגניות חחח וחיברתי אותן כזה ושמתי לה על זה נרות וזיקוקים והיה מצחיק קיצור

יאק, סופגניות

אוהבים סופגניות? איכססססססססס כבר אכלת סופגניה השנה? חס וחלילה מהו המילוי המועדף עליך? כלום! שלא תהיה סופגניה! אני מקיאה רק מהריח! אוהבים דונאטס? בעעע פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? לא פוחדת להשמין, פוחדת להשמין מסופגניות כי זה אומר שאכלתי סופגניות ואז זה מגעיל! מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? שמן שמן שמן שמן שמן יודעים מה זה ברלינר? לא מה עדיף - סופגניות או לביבות? ברור שלביבות!!! מה זה מזכיר לך ? סמיילי כזה עם שיניים ענקיות. יש לך משהו להוסיף בנדון? איכססססססססססססססססססססססססססססססססס

עדן גפן

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo190.gif|פיס|

כל החיים כ"כ כ"כ אהבתי את זה.. ופתאום מגעיל אותי אפילו להסתכל על האייקון של זה כשאני נזכרת בכל השמן הדוחה הזה יוצא מזה.. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

דנטל

New member
לא יודעת איזה זוועות אכלתן

ואני מסכימה שיש זוועות כאלה, אבל לא חסרות סופגניות ממש ברמה.

דנטל

New member
לעזאזל ../images/Emo5.gif עכשיו אני אוכלת מה שתיארתן

איכסססססססססססססססססס. בחיים לא אכלתי סופגניה כל כך דוחה (וברור שגמרתי עד הסוף
) או יותר נכון - שמן עם בצק מסביב, אבל אתן חייבות לנסות גם סופגניות איכויות ולא לפסול בגלל הדבר המגעיל הזה.

דנטל

New member
פאדיחות, סליחה, אני יודעת שאתה בן ../images/Emo140.gif

בכלל לא הסתכלתי על הניקים
. ההתעסקות בשמן גרמה לי אינסטינקטיבית לחשוב שהגיבו בנות
.

למעלה