יאי, סקר!
מהו הבסיס לצלליות שלך?
UDPP
למרות שאני לא באמת זקוקה לפריימר, זכורה לי רק פעם אחת בחיי שבאמת היה לי קריסינג לא מכוון.
מה המוצר המועדף עליך לתיחום קו הריסים (עיפרון, איליינר, צללית)?
שאלה קשה, אבל כרגע הייתי אומרת שאייליינר ג'ל, כי בחישוב מהיר זה הדבר שהשתמשתי בו הכי הרבה פעמים לתיחום. מאד אוהבת גם תיחום בצללית ובעיפרון ומשתמשת גם בהם. תיחום זה כיף!
האם את אוהבת לתחום גם את קו הריסים התחתון?
כן, אבל לא בצורה נוקשה. העיניים שלי מספיק גדולות גם ככה, אז אני מעדיפה לגרום להן להיראות מוארכות יותר מעגולות וגדולות יותר.
האם את תוחמת גם את מעקה העין (או בתרגום מלועזית-קו המים)?
אינדיד. לאחרונה העמידות של עפרונות עליי במעקה העין השתפרה פלאים, לא בטוחה מה העניין- כמעט כל עיפרון שהשתמשתי בו נשאר יותר טוב מבעבר. מאד אוהבת את המראה התחום במלואו על העיניים שלי (שוב, עיניים גדולות, זה בא עם הטריטוריה בעיניי).
מסקרה- גם על הריסים התחתונים?
בהחלט, גם אם ממש מעט, אלא אם כן זה לוק שנועד להתרכז אך ורק בחלק העליון של העין (וגם זה לא תמיד, אני מאד אוהבת מסקרה למעלה ולמטה למרות שזה לא מוסיף לאפקט החתולי שאני אוהבת). יש לי ריסים בלונדיניים, ככה שבלי מסקרה כמעט ואין לי ריסים תחתונים, למרות שבפועל הם מאד ארוכים ויש לא מעט מהם.
מהי הצללית המועדפת עלייך להארה בזוית הפנימית ועצם הגבה?
שאלה קשה, זה משתנה כל הזמן. האמת שהדבר שהשתמשתי בו הכי הרבה לאחרונה היה עיפרון לבן שטשטשתי עם האצבע. אני מספיק חיוורת בשביל שזה יראה עליי טוב (עוד לא ראיתי מישהי בפורום שהעלתה תמונות והיא יותר לבנה ממני).
האם את ממלאת את הגבות? אם כן, במה את משתמשת כדי לעשות זאת?
הייתי מעריצה גדולה של צללית לגבות וזה עדיין נראה טוב בעיניי, אבל למילוי מהיר (יש לי גבות די מלאות אבל חיוורות, שיער בהיר) אני אוהבת להשתמש בעיפרון של NYX שבמקור נועד לשפתיים, 1000 years. הוא אחלה גם לשפתיים כדי לגרום להן להיראות עבות, אבל איכשהו הצבע שלו מושלם לגבות שלי. תגלית מפתיעה וחוסכת זמן.