סקר איפור עיניים

סקר איפור עיניים

מהו הבסיס לצלליות שלך?

מה המוצר המועדף עליך לתיחום קו הריסים (עיפרון, איליינר, צללית)?

האם את אוהבת לתחום גם את קו הריסים התחתון?

האם את תוחמת גם את מעקה העין (או בתרגום מלועזית-קו המים)?

מסקרה- גם על הריסים התחתונים?

מהי הצללית המועדפת עלייך להארה בזוית הפנימית ועצם הגבה?

האם את ממלאת את הגבות?
אם כן, במה את משתמשת כדי לעשות זאת?

fionall

New member
פעם ראשונה עונה על סקר

מהו הבסיס לצלליות שלך?
פריימר של TFSI, לא מתה עליו. האהוב עליי הוא הפריימר של אורבן דיקיי.

עיפרון, אך בדיוק קניתי איילינר טוש, שיכול להיות האהבה החדשה שלי..

כן, בעדינות עם הצללית הכי כהה בה השתמשתי בעיפור העיניים.

לא, זה לא מחזיק לי מעמד שם, נמרח ומצטבר ב..שק הדמעות (אני מניחה שככה קוראים לזה?..).

ב-ר-ו-ר. זה עושה הבדל ענקי ופותח את העיניים הפיציות שלי פלאים..

בד"כ מדלגת על השלב הזה, אבל כשכן עושה את זה, משהו אקראי בהיר, מעט שימרי (לדוגמא וירג'ין מפלטת הנייקד או השימר של גאיה שהתקבל בגלוסי בוקס לפני איזה חודשיים, שמשום מה הם קוראים לו ברונזר).

האם את ממלאת את הגבות?
ממלאת בקטנה עם עיפרון של פופה, בגלל שהגבות שלי מאוד בהירות ביחס לצבע השיער.

memee2

New member
עונה

מהו הבסיס לצלליות שלך? אין לי. לא שמה הרבה צלליות.

מה המוצר המועדף עליך לתיחום קו הריסים (עיפרון, איליינר, צללית)? אייליינר טוש

האם את אוהבת לתחום גם את קו הריסים התחתון? לא.

האם את תוחמת גם את מעקה העין (או בתרגום מלועזית-קו המים)? למטה

מסקרה- גם על הריסים התחתונים? כן

מהי הצללית המועדפת עלייך להארה בזוית הפנימית ועצם הגבה? רק זוית פנימית. צללית לבנה מתפזורת של וואו. או עיפרון לבן של וואו. מטשטשת הכול.

האם את ממלאת את הגבות? כן, אני חייבת. יש לי רווחים בגבות.
אם כן, במה את משתמשת כדי לעשות זאת? צללית של ביוטיקייר לגבות,מכחול זויתי ומסרק. ו\או עיפרון גבות של ביוטיקייר שהוא גרוע מאוד דרך אגב.

סקר כלבבי

מהו הבסיס לצלליות שלך? - תלוי מה אני רוצה לעשות. באיפור נייטראלי וטבעי, אני משתמשת בד"כ בפריימר של עפרה או TFSI, באיפורים צבעוניים יותר, אני משתמשת בצלליות קרם. יש לי בהמון צבעים.

מה המוצר המועדף עליך לתיחום קו הריסים (עיפרון, איליינר, צללית)? - עפרונות! יש לי עשרות...

האם את אוהבת לתחום גם את קו הריסים התחתון? - בא-רור! בלי תיחום תחתון אני נראית עייפה

האם את תוחמת גם את מעקה העין (או בתרגום מלועזית-קו המים)? - לא תמיד, אבל בהחלט לא מזניחה...

מסקרה- גם על הריסים התחתונים? - בד"כ אני לא מניחה ישירות על הריסים התחתונים, אלא סוגרת בעדינות את העין אחרי הנחה על הריסים העליונים, וכך העודפים צובעים את התחתונים. או שאני עוברת עם מברשת מניפה קטנטונת על העליונים, ואת החומר שנצבר עליה אני מניחה על התחתונים.

מהי הצללית המועדפת עלייך להארה בזוית הפנימית ועצם הגבה? - אין לי מועדפת... הכל תלוי באיפור שאני עושה.

האם את ממלאת את הגבות? - בוודאי, יש לי ים קרחות

אם כן, במה את משתמשת כדי לעשות זאת? - משתמשת בצללית לגבות של וואו, עם מברשת זוית של ריל טכניק

ספרפור

New member
עיניים שלי

מהו הבסיס לצלליות שלך?
קונסילר מינרלי של ELF (לא הרגיל, המינרלי שעולה 3$)

מה המוצר המועדף עליך לתיחום קו הריסים (עיפרון, איליינר, צללית)? אני מניחה שהכוונה לעליון... הכי אוהבת ג'ל ליינר אך בפועל משתמשת יותר בצללית מתוך עצלנות

האם את אוהבת לתחום גם את קו הריסים התחתון? לפעמים, ורק אם תחמתי גם את העליון. אם כן אז זה יהיה בצללית

האם את תוחמת גם את מעקה העין (או בתרגום מלועזית-קו המים)? לעיתים רחוקות מאוד מאוד מאוד

מסקרה- גם על הריסים התחתונים? תלוי... בדרך כלל כן אבל רק בשביל הצבע, לא מעמיסה.

מהי הצללית המועדפת עלייך להארה בזוית הפנימית ועצם הגבה? VEX של מאק לזווית הפנימית, על עצם הגבה אני בד"כ שמה את אותו ההיילייטר שאני מניחה על עצמות הלחיים.

האם את ממלאת את הגבות?כן
אם כן, במה את משתמשת כדי לעשות זאת? צללית של ביוטיקייר. אבל היא עומדת להתחלף כי חוששני שהצבע הכהה שלה קצת "חם" אדמדם מדי בשבילי

Galiche

New member
עונה

מהו הבסיס לצלליות שלך? TFSI או Lemon Aid של בנפיט.

מה המוצר המועדף עליך לתיחום קו הריסים (עיפרון, איליינר, צללית)? אייליינר :)

האם את אוהבת לתחום גם את קו הריסים התחתון? לא

האם את תוחמת גם את מעקה העין (או בתרגום מלועזית-קו המים)? כן

מסקרה- גם על הריסים התחתונים? תלוי באיפור, אם הוא לא ממש מושקע אז כן, ואם אני משקיעה אז לא. כדי שהדגש ישאר למעלה :)

מהי הצללית המועדפת עלייך להארה בזוית הפנימית ועצם הגבה? צללית לבנה פשוטה מפלטה של קרליין

האם את ממלאת את הגבות? לא ..

hanitos1

New member
גמאני עונה (בנות החלפתי ניק זאת אני מאופרת50)

1.הבסיס לצלליות הוא פריימר של סמשבוקס (אני יודעת שלא ממש מתלהבות ממנו כאן אך אני מרוצה מאוד) ולפעמים אני משתמשת גם בפייטפוט

2. כשאני עושה איפור עיניים דרמטי אז אני עושה גם תיחום תחתון

3. לא תמיד

4. מסקרה בריסים תחתונים רק אם אני יודעת בוודאות שאני לא אבכה באותו היום

5. הצצלית המועדפת עליי להארה זה משתנה יש לי אחת שימרית של בורוזוואה בגוון שמנת כזאת אותה אני אוהבת לאיפור ערב וצללית שמנת מאט של מק לא זוכרת את שמה איתה אני משתמשת ביוםיום ואני משתמשת באותה
הצללית לעצם הגבה והזוית הפנימית של העין

6. כן אני ממלאה את הגבות בצללית של ביוטיקר מס 20 נידמה לי

....עונה

מה הבסיס שלך לצלליות?

אין כזה כי הצלליות מחזיקות עליי די טוב ועד עכשיו לא הרגשתי צורך בפריימר/בסיס אחר.

מה המוצר המועדף עלייך לתיחום קו הריסים(עיפרון/אייליינר/צללית)

האמת עיפרון וצללית מדי פעם. אבל הכי הרבה זה אייליינר. אבל בכללי שלושתם מככבים אצלי.

האם את אוהבת לתחום גם את קו הריסים התחתון

כן לפעמים אבל ממש כשיש לי זמן ובכייף כזה. אבל לא תמיד. אבל בהחלט זה משהו שמוסיף

האם את תוחמת גם את מעקה העין(קו המים)

כן. אממ תלוי בסוג האיפור אבל בהחלט כן.

מסקרה גם על הריסים התחתונים

לא . ולמה לא כי זה תמיד מתלכלך לי ולא הצלחתי אף פעם שזה יצא טוב. אז נמנעת מזה.

מהי הצללית המועדפת עלייך להארה בזוית הפנימית ועצם הגבה

צללית מספר 01 של לוריאל מסדרת COLOR INFAILLBLE /קולור אינפילבל

האם את ממלאת את הגבות. אם כן במה את משתמשת לעשות זאת

כן בהחלט. אצלי זה לא מילוי רגיל אלא ממש אני בונה גבה מחדש כי לצערי הצמיחה מקדימה לא עובדת אצלי.

אני משתמשת בעיפרון של קרליין. וצללית לגבות בעבר ניסיתי של לנקום וסמאשבוקס ולא הייתי מרוצה. ועכשיו אני עם של ביוטיקייר.

עונה

מהו הבסיס לצלליות שלך? Paint pot by M.A.C

מה המוצר המועדף עליך לתיחום קו הריסים (עיפרון, איליינר, צללית)? איליינר

האם את אוהבת לתחום גם את קו הריסים התחתון? לא מתה על זה, אבל לפעמים זה נראה ממש חסר

האם את תוחמת גם את מעקה העין (או בתרגום מלועזית-קו המים)? כמעט תמיד. בלבן בעיקר, אבל גם כחולים ושחורים

מסקרה- גם על הריסים התחתונים? ברור! תמיד!!

מהי הצללית המועדפת עלייך להארה בזוית הפנימית ועצם הגבה? יש לאטלייה פלטה של אפרסקים, אני אוהבת להשתמש בגוון הכי בהיר שלה כשאני מתאפרת בכהה, ואם לא אני משתמשת בצבע גוף בסיס זוהר או לא - זה כבר תלוי באיזה טונים של איפור התאפרתי

האם את ממלאת את הגבות? ממש טיפה וגם לא תמיד
אם כן, במה את משתמשת כדי לעשות זאת? הייתי עושה את זה עם צלליות חומות וטיפטיפונת שחור, אבל לא מזמן קניתי עיפרון פיגמנט בחנות של ירין שחף.

1chucha

New member
עונה לסקר

בסיס - פריימר עיניים של עפרה

מוצר מועדף לתחום - אבקת מינרלים עם מברשת אלכסונית.

אוהבת לתחום אבל תלוי בלוק הכללי של האיפור

תוחמת - תלוי בסגנון האיפור הכללי

מסקרה - ריסים עליונות בלבד.

צללית להארה - מינרלית ניטרלית או פלסטיק/ שמפניה של עפרה

לא ממלאת גבות באופן אישי אבל כשמאפרת משתמשת בצללית או עפרון תלוי בהתאם למצב הגבה.

SimplyMaya13

New member
יאי, סקר!

מהו הבסיס לצלליות שלך?
UDPP
למרות שאני לא באמת זקוקה לפריימר, זכורה לי רק פעם אחת בחיי שבאמת היה לי קריסינג לא מכוון.

שאלה קשה, אבל כרגע הייתי אומרת שאייליינר ג'ל, כי בחישוב מהיר זה הדבר שהשתמשתי בו הכי הרבה פעמים לתיחום. מאד אוהבת גם תיחום בצללית ובעיפרון ומשתמשת גם בהם. תיחום זה כיף!

כן, אבל לא בצורה נוקשה. העיניים שלי מספיק גדולות גם ככה, אז אני מעדיפה לגרום להן להיראות מוארכות יותר מעגולות וגדולות יותר.

אינדיד. לאחרונה העמידות של עפרונות עליי במעקה העין השתפרה פלאים, לא בטוחה מה העניין- כמעט כל עיפרון שהשתמשתי בו נשאר יותר טוב מבעבר. מאד אוהבת את המראה התחום במלואו על העיניים שלי (שוב, עיניים גדולות, זה בא עם הטריטוריה בעיניי).

בהחלט, גם אם ממש מעט, אלא אם כן זה לוק שנועד להתרכז אך ורק בחלק העליון של העין (וגם זה לא תמיד, אני מאד אוהבת מסקרה למעלה ולמטה למרות שזה לא מוסיף לאפקט החתולי שאני אוהבת). יש לי ריסים בלונדיניים, ככה שבלי מסקרה כמעט ואין לי ריסים תחתונים, למרות שבפועל הם מאד ארוכים ויש לא מעט מהם.

שאלה קשה, זה משתנה כל הזמן. האמת שהדבר שהשתמשתי בו הכי הרבה לאחרונה היה עיפרון לבן שטשטשתי עם האצבע. אני מספיק חיוורת בשביל שזה יראה עליי טוב (עוד לא ראיתי מישהי בפורום שהעלתה תמונות והיא יותר לבנה ממני).

האם את ממלאת את הגבות? אם כן, במה את משתמשת כדי לעשות זאת?
הייתי מעריצה גדולה של צללית לגבות וזה עדיין נראה טוב בעיניי, אבל למילוי מהיר (יש לי גבות די מלאות אבל חיוורות, שיער בהיר) אני אוהבת להשתמש בעיפרון של NYX שבמקור נועד לשפתיים, 1000 years. הוא אחלה גם לשפתיים כדי לגרום להן להיראות עבות, אבל איכשהו הצבע שלו מושלם לגבות שלי. תגלית מפתיעה וחוסכת זמן.

SuperYaelina

New member
תשובות לסקר איפור

מהו הבסיס לצלליות שלך?

לא משתמשת בבסיס

הכל הולך. ביום יומי -בדר"כ עיפרון.

לפעמים. למראה יותר מאופר.

לא.

כן

צללית לבנה.

האם את ממלאת את הגבות? לא.

יעלי
בלוגי: http://yaelin10.blogspot.com/2012/05/blog-post_11.html

רוני2611

New member
עונה גם

* בסיס לצלליות -פריימר של סמאשבוקס, נחמד לא משהו
* תיחום קו הריסים- כרגע איילנר איידליק העמיד של גייד בגוון ירוק מוזהב או אפור וצללית אפרסקית או זהובה מדהימה של חב' RED.
*קו ריסים תחתון-איידיליק רק תיחום חיצוני.
**** חשוב לציין שאני תוחמת או עליון או תחתון אחרת נראה לי מוגזם מידי..
*מסקרה- בוודאי, יש לי כהותחזקה מאוד ומרוב קונסילרים אני חייבת ...
* צללית של וואו בגוון שמנת מבריקה פשוט מדהימה
* צללית של וואו -מדהימה ועיפרון של ברנדה כריסטיאן

כשאני מסתכלת על הרשימה שלי זה דיי הזוי יש לי עשרות מוצרים |(צלליות ,עפרונות וכד' ) של חברות יוקרתיות ומשום התחלתי להשתמש לאחרונה רק בנ"ל..המחאה השפיעה?!?

גליS

New member
עונה

בדר"כ לא מתאפרת בצלליות.
לכן לא משתמשת בבסיס. אני גם לא צריכה.
המוצר האהוב עליי הוא מסקרה, אני פשוט מדביקה את המברשת לריסים וכך יוצרת קו.
בדר"כ לא תוחמת את העיניים בכלל.
לפעמים אני מאירה את הזוית עם הצללית החדשה של לוריאל, העמידה.
לא ממלאת את הגבות בדר"כ.
אני יודעת. משעממת

Nightmare19

New member
איפור עיינים

מהו הבסיס לצלליות שלך?בעיקר פריימר פושן של אורבן דיקיי או צלליות קרמיות, לפעמים שניהם.

מה המוצר המועדף עליך לתיחום קו הריסים (עיפרון, איליינר, צללית)?אייליינר ג'ל, לא יכולה לחזור לנוזליים. למרות שבזמן האחרון אני מגוונת לפעמים, ותוחמת עם עיפרון שחור מטשטשת ומוסיפה קצת צללית שחורה ומטשטשת.

האם את אוהבת לתחום גם את קו הריסים התחתון?בטח, בצללית.

האם את תוחמת גם את מעקה העין (או בתרגום מלועזית-קו המים)? בדר"כ לא, אני לא כ"כ אוהבת את המראה של איילנר עם תיחום במעקה העין ביומיום.

מסקרה- גם על הריסים התחתונים?כן.

מהי הצללית המועדפת עלייך להארה בזוית הפנימית ועצם הגבה?הבהירה יותר מהנייקד.

האם את ממלאת את הגבות?כן
אם כן, במה את משתמשת כדי לעשות זאת? מברשת זויתית (קצת יותר גדולה מאלה של האיילנר) וצללית גבות של ביוטיקר. לקיבוע אני משתמשת במסקרה שקופה של ביוטיקר.

bluestvixen

New member
עונה

מהו הבסיס לצלליות שלך? Urbay Decay Primer Potion

מה המוצר המועדף עליך לתיחום קו הריסים (עיפרון, איליינר, צללית)? אייליינר ג'ל

האם את אוהבת לתחום גם את קו הריסים התחתון? ביום-יום לא, כשאני יוצאת בערב כן.

האם את תוחמת גם את מעקה העין (או בתרגום מלועזית-קו המים)? ביום-יום לא, כשאני יוצאת בערב כן.

מסקרה- גם על הריסים התחתונים? כן

מהי הצללית המועדפת עלייך להארה בזוית הפנימית ועצם הגבה? אני כבר לא עושה את זה אבל בעבר הייתי משתמשת ב-Blanc Type

האם את ממלאת את הגבות? נכון לכרגע, לא

Osnatz1

New member
עונה גם+אנצל את ההודעה למסר לכולן-

מהו הבסיס לצלליות שלך? TFSI

מה המוצר המועדף עליך לתיחום קו הריסים (עיפרון, איליינר, צללית)? אייליינר, נוזלי או ג'ל.

האם את אוהבת לתחום גם את קו הריסים התחתון? לא, אלא אם זה ממש איפור ערב מושקע.

האם את תוחמת גם את מעקה העין (או בתרגום מלועזית-קו המים)? לפעמים.

מסקרה- גם על הריסים התחתונים? לעולם לא! מרגיש לי בובתי מדיי, לא אוהבת את המראה.

מהי הצללית המועדפת עלייך להארה בזוית הפנימית ועצם הגבה? ג'מבו קוטג' צ'יז של ניקס או איזו מינרלית של סילק נטורלס שאני לא זוכרת את שמה.

האם את ממלאת את הגבות?
אם כן, במה את משתמשת כדי לעשות זאת? לרוב אין לי כוח, כשכן- צללית לגבות של ניקס.

והמסר, אם כבר אנחנו בענייני עיניים וריסים-
ריסים זה זכר! אני לא מסוגלת לראות יותר כשכותבים כאן ריסים ארוכות, עגולות, ישרות וכו', זה מוציא אותי מדעתי

אני גם לא מבינה איך אפשר לחשוב שזה נקבה, הרי זה בסיומת "ים" של זכר רבים, וגם היחיד של ריסים זה ריס... ריס אחד...
זהו, הייתי חייבת לפרוק את זה במקום ניטרלי כי לא נעים לי לתקן כל אחת שכותבת את זה בפורום

ספרפור

New member
לגבי הריסים את צודקת, אבל הסיומת לא אמורה

להצביע על מין החפץ- למשל כסא אחד אבל ברבים- כסאות..
גרב אחת- גרביים..

למעלה