סקר: איפה אתם קונים יין?

Pentax

New member
אל תלמדי אותיגיאגרפיה!

כאשר דיברתי על מזרח אירופה התכוונתי למדינות כמו רומניה, פולין, צ´כיה, בולגריה ועוד... שמוצריהם נמכרים בטיב טעם ממש לא בזול! לא היה לזה שום קשר לגרוזיה ואני מציע לך לא לבחון אותי בגיאוגרפיה - אחד הדברים האהובים עלי מילדות... בואי נסכם: כל אחד ישתה יין שהוא אוהב. לחיים!

אל תתעצבן כל כך!

אני בטוח אשתה ין שאני אוהבת, בתנאי שאף אחד לא ינסה לשכנע אותי שהוא לא קיים.

אתה דפוק

הלו! יה חתיכת סתום... הגיע הזמן להרחיב קצת אופקים. רואים שאתה חי ע"פ מה שהחברה מכתיבה: צרפת, איטליה, ספרד... צא קצת מהמיין סטרים, קבל קצת אישיות משלך, חפש דברים חדשים. הייתי ממליץ לך למחוק את ההודעה שכתבת, היא לא גורמת לך להראות כל כך טוב. על מי אתה מנסה לעשות כאן דאווינים? מ

Pentax

New member
סגנון הדיבור שלך מעיד על אישיותך...

קודם כל אני לא העלבתי כאן אף אחד ולכן מי שצריך למחוק את ההודעה זה אתה...זכותי להביע את דעתי, נו...לא אהבתי את היין הגרוזיני, מה לעשות???וחוץ מזה בהודעה הבאה אמרתי שיש כנראה יינות גרוזיניים טובים אבל זה לא מה שמוכרים בחנויות רוסיות. זאת דעתי! אם אתם חושבים אחרת - זכותכם... ולך - טורבו, אני ממליץ להוריד הילוך - אנחנו לא בפורום העלבות וקללות!

קודם כל:

אף אחד משניכם לא יכול למחוק את ההודעה של עצמו, מנהל הפורום יכול. חוץ מזה, גם אתה לא דיברת מי יודע מה יפה. התחלת מזה שאי אפשר לקנות כלום בחנויות הרוסיות ב - 30 ש"J אחר כך שאלת מה זה לעזאזל יין גרוזיני. עכשיו פתאום טעמת ואתה מודה שאולי יש ינות גרוזינים טובים תתעורר!!!! אף אחד לא צריך את ההודאה שלך! אתה לא יודע אז אל תגיד. אומרים לך יש יין גרוזיני טוב בחנות רוסית ב - 30 ש"ח תגיד וואלה! סבבה! תקנה, תטעם ואז תדבר.

Pentax

New member
אני אגיד מה שאני חושב...!

"גם אתה לא דיברת מי יודע מה יפה." אני אמרתי מה שאני חושב ולא עברתי להעלבות אישיות...יש הבדל?! "אתה לא יודע אז אל תגיד" נו באמת!!! כאילו את ובוגימן - זה אותו אחד! תביני שלכל אחד יש דעה משלו וזכותו לחשוב כך! אף אחד לא הסמיך אותך להיות אלוהים שיקבע מי מבין ביין ומי לא...את יכולה להסכים או לא להסכים, אבל לא למנות את עצמך לשופטת ולסתום את הפה לאחרים! ואגב, יין ישראלי הוא בכלל לא ג´פה! בכל מקרה לא פחות טוב מגרוזיני. קצת פטריוטיות לא יזיק...אהההה?

ממש מעצבן כבר!

אני ובוגי זה לא אותו אחד, אמרתי את זה בכוונה, ידעתי שהוא אמר את זה קודם. אני אף פעם לא אמרתי שאני אלוהים בענייני יין ואף פעם לא אמרתי שין כלשהו שאני לא מכירה הוא לא טוב. אני לא סתמתי לך את הפה, זה היה מישהו אחר, אלא אם כן אתה חושב שאני מחליפה ניקים בשביל לקפוץ עליך מכל הכיוונים. אני בדיוק כמוך חושבת שאתה יכול לא לאהוב משהו אבל זה לא סיבה לרדת על הבן אדם שכן אוהב את זה. ואתה בהתחלה בכלל לא ידעת שיש דבר כזה יין גרוזיני משובח. ואגב, יש ויש ינות אבל אני חושבת שבטוטל כל אדם מבין ביין יגיד לך שין גרוזיני יותר טוב מישראלי, ופטריוטיות לא קשורה לזה, אני לא אוהב יין ישראלי בגלל שאני פטריוטית אלא כי הוא טוב. ומוזר לשמוע על פטריוטיות ממישהו שאמר ש"אתה לא יודע אז אל תדבר" זה מאוד ישראלי, מה שלא ברור לי עד עכשיו. ולא, אני ובוגי זה לא אותו אחד.

טוב יאללה זהו!

בוא נלחץ ידיים!
ונרים כוסית לכבוד המאורע!
ואני בכלל אוהבת בירה יותר מיין.

Pentax

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo48.gif והאמת אני שונא../images/Emo72.gif ../images/Emo6.gif

ishay-to

New member
../images/Emo41.gifנעמי נעמי את בכלל לא מבינה ביין.

אולי את אוהבת יין ...אבל להבין ביין זה לא התחום שלך שתתחילי לשתות יין יבש נדבר.. בכל אופן חצי יבש, מתוק ...וכו וכו זה לא נחשב תגידי היכן את קונה את הקוקה קולה שלך??? לחיים
שי
וד"א לא ללכלך על "אבי בן" היכן היה עולם היין בלעדיו?? תשאלו את מי שמבין או את בעלי היקבים לגבי ה"דחיפה "של אבי בן בשוק הישראלי. תשאלו את יקבי "תשבי" ,שעוד היו צעירים עם הינות מי היה קונה מהם את כל היינות תשאלו תשאלו ..... למכור יין זה בערך כמו לייצר אותו.

נמאס לי כבר.

למה כולם בפורום הזה רוצים להגיד לי מה אני כן ומה אני לא. תודה על ההערות הבונות. מתי ראית שכתבתי שאני לא שותה ין יבש? ותודה, קולה אני לא אוהבת.

אורניהו

New member
ואם יש כאן קרייתים,אש ישנה חנות..

מול רפ´אל,תחנת הדלק,בקצה של איזור תעשייה ´ביאליק´.מיני 2000 .כאן המחירים ממש זולים,והמבחר גדול מאד.בעל העסק ממש מבין בעניין.

yaronpd

New member
יין מרובע ?

תגידו, יין גרוזיני בא בבקבוק מרובע ? :))

Boogieman

New member
וואלה לא יכול להתאפק

אז בשביל הפרוטוקול,אף אחד לא חושב שאסור לך להביע את דעתך ואף אחד לא חושב שהוא אלוהים ואף אחד לא אמר שאתה לא יכול לאהוב או לא לאהוב את מה שאתה רוצה. בסדר עד כאן? עכשיו אני אגיד לך מה הפריע לי כדי שלא יהיו אי הבנות. 1."יין גרוזיני משובח,יש דבר כזה?" וואלה יש,אחר כך אתה טוען שיין ישראלי "לא רע" עדיף על יין גרוזיני משובח שאתה אפילו לא מודע לקיומו. 2.לא אהבתי את הקיבעון המחשבתי שאומר שיין טוב הוא בהכרח אדום יבש שמגיע מצרפת,איטליה,ספרד,ארה"ב,אוסטרליה וישראל שבשמו אתה פוסל או לפחות מתייחס בספקנות לקיומם של יינות מעולים בגרוזיה. 3.הפורום הוא מקום שבו אפשר ללמוד ולהרחיב אופקים,המדינות שציינת הם יצרניות היין הגדולות בעולם וכל אחד מכיר את היינות שלהם אז כשמישהו מציע אופציה קצת פחות בנאלית הדבר הנכון הוא להודות על המידע החדש ולא לזרוק עצה לקנות כרמל מזרחי כי זה בטוח יותר טוב. 4."מה שמוכרים פה אילה יינות פשוטים וזולים"ו"יין טוב עולה כסף" ,ובכן,איכשהו לא נראה לך הגיוני שבארץ שבה המשכורת היא 20 דולר לחודש עלויות הייצור יהיו נמוכות מאשר בצרפת או ארה"ב,אוקיי,זה עניינך אבל יש אינדיקציות נוספות לאיכות מאשר תג המחיר. ולגבי מה שמוכרים פה,אמרתי שהם טובים לא הכי טובים,גם רוב היינות הצרפתיים שמוכרים בארץ הם לאו דווקא מהשורה הראשונה. 5.אתה טוען שעדיף יין ישראלי ב 30 שקל מאשר יין גרוזיני באותו מחיר, אולי,זה עניין של טעם אבל מאוד הפריעה לי נימת הסמכותיות הקלילה שבה אתה מבטל את תוצרתה של הארץ עם מסורת היין העתיקה ביותר בעולם. אין לי ויכוח איתך לגבי איכותם של היינות הגרוזיניים שנמכרים בארץ,לא רוצה אל תקנה,אבל מפריעה לי הגישה שלך שנראית לי צרת אופקים ומפריעה לי הדרך שבה רצית להראות לנעמי נעמי שהיא לא מבינה כלום כי היא קונה יינות שלא כל העולם מכיר. יאללה ביי.

למעלה