סקר אינסטנט - פחד במה

shaharrr53

New member
אה?

קודם כל,אני בן
ולמה שאני לא אהיה בבצפר?

crazysapir

New member
XDD חח שניה:

דבר ראשון: צטערת (על הבילבול בן זכר\נקבה);) לא התכוונתי שלא תיהיה בבצפר,שאלתי ממתי אתה בצפר><..אמרת שעשו עלייך כתבה.. וזה כתבה על הצפר שלך..אז לא עשו עלייך עכתבה..עזוב אני כזאת אהבלה בלהסביר--->>פרשתי^^

עונה../images/Emo219.gif

יש לך פחד במה? היה עד לפני חודש וקצת,עכשיו כבר לא. היית פעם על במה? כן. מקהלה עירונית ושל בי"ס. היית פעם בטלויזיה? בערוץ המקומי
. גם בגלל המקהלות. היית פעם ברדיו? לא.

הא,ועל העיתון- ../images/Emo219.gif

לא
. אבל על אח שלי כתבו הרבה ביבניתון! בחלק של הספורט! P:

אין לי מושג האמת. פשוט פתאום ../images/Emo219.gif

הפסקתי לפחד ממה שיחשבו עליי אח"כ,כי באמת שלא אכפת לי מזה.

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif

יש לך פחד במה? לא, אני ממש חית במה. DD: היית פעם על במה? כן, בהצגות ביתספר וכאלה. היית פעם בטלויזיה? כן, אבל אני מעדיפה לא להזכר. ;; היית פעם ברדיו? לא.

I am IRiTooSH

New member
במה. O:

יש לך פחד במה?לא. אבל לא אוהבת להיות על זה כ"כ. היית פעם על במה? כן. בטקסים בבית ספר, הופעות של חוגים, בהופעה של פרפר נחמד
היית פעם בטלויזיה? לא. היית פעם ברדיו? לא.

I am IRiTooSH

New member
עיתון><

כתבו עליי בעיתון בית הספר, וגם כשהייתי בת חמישה חודשים שנולדתי
אבל בארץ אחרת. XD

mafakit

New member
פחד במה?!מזה זה?!../images/Emo218.gif

יש לך פחד במה?לא
היית פעם על במה?כןןן!!!המון פעמים
היית פעם בטלויזיה?כן..!בתוכנית של יאיר פלד..היה על איזה פרוייקט כזה שהבצפר שלנו עשה אז אני השתתפתי..
וגם צילמו אותי לפרסומת של האתר שאמא שלי מנהלת [פרוטקציותXD] ושידרו את זה באודטה
והיה גם משו לחדשות הוט.. היית פעם ברדיו?כן..!חחח..ביקשתי שישמו איזהשהו שיר של אבריל
חבל שלא שאלת אם הייתי בעיתון..XD כי הייתי..
גם גן.. בקשר לאתר שאמא שלי מנהלת..
[או זה לא ברור..אז האתר שאמא שלי מנהלת זה אתר ארכיאולוגי כזה.. "מי-קדם"**פרסומת סמויה** ]

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifפחד במה.

יש לך פחד במה? לא. לפעמים, ממש לפעמים, קצת ביישנות. אבל לפעמים, ממש לעיתים רחוקות... היית פעם על במה? המון פעמים O___________O היית פעם בטלויזיה? כן. הייתי באודישנים לפסטיגל -______-", וצילמו אותי DD: התראיינתי לחדשות 10 XD היית פעם ברדיו? לא..

יו

יש לך פחד במה? האמ, זה עושה אדרנלין וכזה, אבל לא ממש פחד. כאילו- אפילו בסתם דיון, כשמגיע תורי להביע את דעתי, אני קצת מתוחה XD היית פעם על במה? יאפ. בטקסים של בצפר וכזה... היית פעם בטלויזיה? נופ היית פעם ברדיו? כן. לפני 6 שנים בערך. אחותי משדרת ברדיו של המכללה שלה, ואני ובנדודי עלינו לשידור על מה אנחנו הולכים לעשות בחופש, ודיי התפדחנו שנינו XD זה היה כזה דפוק XDDD

///

יש לך פחד במה?לא..אולי קצת לחץ לפני היית פעם על במה?הייתי ב2 הצגות - באחת מהן רק ניגנתי ובשנייה גם היה לי תפקיד וזה היה בתיאטרון..חוצמזה גם הצגות ואירועים ביתספריים כמובן היית פעם בטלויזיה?כן..אבל לא דיברתי..חבר שלי דיבר היית פעם ברדיו?לא

nastiush

New member
חחחחחחח XD

יש לך פחד במה? לאא היית פעם על במה? תמיד אני על במה, קטע קריאה , ריקוד בבצפר , ריקוד בחוג , אני כל החיים על הבמה :| היית פעם בטלויזיה? לא אבל צילמו אותנו יום אחד בחוג ואמרו שזה ישודר בטלוויזיה היית פעם ברדיו? לא

crazysapir

New member
עונה../images/Emo152.gif

יש לך פחד במה?ממ לא, חוץ מהקטע הזה שאני עושה פאדיחות ושוכחת טקסטים היית פעם על במה?יאפ הייתי בחוג דרמה וגם בבצפר אני מופיעה:)) אויי היה ממש צחוקים פעם אחת היית לנו הצגה שהכיתה מכינה, אז עשינטו את סינדרה ושחקתי את האחות החורגת וואי היה כזה צחחוקים כי התחלתי להמציא דברים באמצע. וגם (אל תצחקו עליי!!!). רקדתי פלמנקו פעם XDD טראומות ילדות היית פעם בטלויזיה?ממ לא זוכרת אני חושבת שכה.. היית פעם ברדיו?לא, למרות שאני מזה רוצה זה ממש מאגניב הרחיבו, אל תתקמצנו לי על פרטים-->>נוו השתדלתי;)

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifרקדת פלמנקו,לגיטימי

סורי חמודה,לא יכולתי להתאפק..זהו..לא צוחקת יותר!!

MushrooMush

New member
אני

יש לך פחד במה?אממ ממש לשחק כן נחיראה לי.. אף בעצם לא ניסיתי אבל ה ניראה לי מפחיד היית פעם על במה?כה.. אתמול מסיבת סיום אבל רקדו זה לא ממשש להיות על במה היית פעם בטלויזיה?אממ אולי... היית פעם ברדיו?כה.... מגלי צה"ל שסגרו את הקולנוע בקירה אז ריאונ אותי ואת חברע שלי אז שאלו אותנו אם זה מפריע אז אמרתי שלא ממש רק חבל שאני לא יוכל יראות בוב ספו >< הרחיבו, אל תתקמצנו לי על פרטים.

:]

יש לך פחד במה? קל היית פעם על במה? טקסי בי"ס היית פעם בטלויזיה? עברתי כזה ליד המצלמה היית פעם ברדיו? לא. צילמו אותי פעם לעיתון אבל בלי כתבה.

למעלה