סקר אינסטנט - מרציפן

דנטל

New member
סקר אינסטנט - מרציפן

אוהב/ת? היית פעם במוזיאון מרציפן? מה הצורה הכי הזויה שראית שיצרו ממרציפן?

shaharrr53

New member
עונה../images/Emo3.gif

אוהב/ת?לא היית פעם במוזיאון מרציפן?לא מה הצורה הכי הזויה שראית שיצרו ממרציפן?לא יודע

MushrooMush

New member
אני עונה><

אוהב/ת?אף פעם לא טמעתי היית פעם במוזיאון מרציפן?לא מה הצורה הכי הזויה שראית שיצרו ממרציפן?דמויות פוקמיון

עונה

אוהב/ת? לע ממש היית פעם במוזיאון מרציפן? לע אבל ראיתי תמונות משם מה הצורה הכי הזויה שראית שיצרו ממרציפן? אממ כל מיני אנשים|חובל|

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה :)

אוהב/ת?כן, אבל לא ההגזמות. היית פעם במוזיאון מרציפן?לא, אבל אבא שלי מוזיאון מרציפן מהלך. הוא שף והוא יכול להכין כל מה שבאלי ממרציפן מה הצורה הכי הזויה שראית שיצרו ממרציפן?אבא שלי עשה פעם את ארתור ובסטר. זה יצא מגניב D::

I am IRiTooSH

New member
שונאת >: ../images/Emo40.gif

אוהב/ת? ממש לאXD היית פעם במוזיאון מרציפן? לא, ולא ממש בא לי. מה הצורה הכי הזויה שראית שיצרו ממרציפן? דולפין. לא סתםP: אני הכנתי דולפין^^

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

אוהב/ת?לא! היית פעם במוזיאון מרציפן?לא מה הצורה הכי הזויה שראית שיצרו ממרציפן?כלב ים!!XDD ואז אכלו לו את הראש..:-\

Retama

New member
לא אוהבת

הייתי במוזיאון, כשעוד היו את הפסלים של אורנה בנאי וארז טל, מתקופת 'רק בישראל'...

"רק בישראל"../images/Emo47.gif../images/Emo219.gif

אח. אני זוכרת שהייתי מכורה לתוכנית הזו
. ושוקי לשלטון
.

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif מרציפן.

אוהב/ת? לא. היית פעם במוזיאון מרציפן? לא. מה הצורה הכי הזויה שראית שיצרו ממרציפן? עוגת ג'ק.

דנטל

New member
מרציפן

אוהב/ת? בעעע, לא היית פעם במוזיאון מרציפן? הייתי באיזו חנות שקוראת לעצמה מוזיאון, אני חושבת, אבל זה לא מוזיאון רציני מה הצורה הכי הזויה שראית שיצרו ממרציפן? אני כבר לא זוכרת, אבל היו שם דברים מגניבים, מפסלים כל דבר ממרציפן

sweet shir

New member
מרציפן~ שונאת. ../images/Emo6.gif

היית פעם במוזיאון מרציפן? לא, בכלל לא ידעתי שיש כזה.
מה הצורה הכי הזויה שראית שיצרו ממרציפן? האמ, איברי מין.

אספיר85

New member
אוהבת../images/Emo54.gif

במיוחד את זה עם השקולד... מוצרט. ולא הייתי בשום מוזיאון.

מרציפן זה כיח. ../images/Emo219.gif

היית פעם במוזיאון מרציפן?לא O_O מה הצורה הכי הזויה שראית שיצרו ממרציפן?לא זוכרת.

איכס מרציפן

אוהב/ת? בעעעע לא היית פעם במוזיאון מרציפן? יש?
מה הצורה הכי הזויה שראית שיצרו ממרציפן? גמדים כאלה ושחקני כדורגל><

../images/Emo42.gifעונה

אוהב/ת? ממ כן, זה בסדר. היית פעם במוזיאון מרציפן? לא מה הצורה הכי הזויה שראית שיצרו ממרציפן? לא יודעת. פעם עשיתי עם חברים שלי [לכו תבינו קיבוץ
] ויצאו כל מיני דברים הזויים למדיי.

מרציפן זה טעים.

כמה זמן לא אכלתי.. לא. כשהייתי קטנה אמא שלי הייתה עושה דברים מגניבים ממרציפן על עוגות יומולדת DD:

B A W

New member
עונה

אוהב/ת? מאוד היית פעם במוזיאון מרציפן? כן, לפני שש שנים או יותר. מה הצורה הכי הזויה שראית שיצרו ממרציפן? אני זוכרת שבומזיאון נתקעתי מולל קרפדה ענקית P:

למעלה