סקר-אין אאוט

סקר-אין אאוט

סקר אין אאוט: דרגו בבקשה את הפריטים מהכי אין להכי אאוט, דירג נפרד לכל נושא! חצאיות: 1. חצאית מיני- סקוטית 2. חצאית מיני-ג'ינס 3. חצאית ערוכה (עד לנעליים) 4. חצאית עד למתחת לבירכיים מכנסיים: 1. ג'ינס מתרחב 2. ג'ינס 3/4 3. ג'ינס צמוד 4. מכנסיי בגיז 5. טרנינג 6. תייץ חולצות: 1. חולצה מכופתרת 2. חולצת בטן 3. חולצת טריקו רגילה 4. חולצת פעמון 5. חולצת סטרפלס 6. חולצת וי 7. חולצת ספגטי נעליים: 1. "מגפי ספורט" 2. מגפי שפיץ 3. נעלי בובה 4. אול-סטאר 5. מגפי פלטפורמה סליחה על שגיאות הכטיב..יש לי הרבה!

אנשים??

אנשים??אתם רוצים לדרג????הלוו??יש פה מישהו בכלל? *אגב בשורה הראשונה...של ההודעה עם הסקר..רשמתי דירג..זה אמור להיות דירוג......בבקשה תדרגו...

הנה הדירג שלי.....

חצאיות: 1 מיני ג'ינס וסקוטי 2 חצאית עד הברכיים 3 חצאית ארוכה מכנסיים: 1 ג'ינס צמוד 2 3/4 3 טרנינג (איכס אבל אני ממש לא סובלת אותם) 4 ג'ינס מתרחב 5 בגיז חולצות: 1 מכופתרת 2 סטרפלס 3 טריקו 4 חולצת וי 5 בטן 6 וי 7 פעמון נעליים: 1 מגפי ספורט 2 נעלי בובה 3 אול סטאר 4 מגף שפיץ 5 פלטפורמה (חחח מישהו בכלל עוד אולך עם זה?)

BeNiT1BiNbA

New member
אוקי אני אנסה..

חצאיות: (בינינו אני חושבת על חצאיות אחרות לגמרי אבל נזרום.. 1.חצאית מיני-סקוטית 2.חצאית עד למתחת לברכיים 3.חצאית מיני-ג'ינס 4.חצאית ארוכה מכנסיים: 1.מכנסי בגיז תמיד אופנתיים הכי הכי לדעתי..אולי נותנת לאהבה אליהם להשפיע עליי.. :] 2.ג'ינס צמוד 3.ג'ינס מתרחב 4.טרנינג 5.ג'ינס 3/4 6.טייץ - בעעעעעעע חולצות: 1.גופיית ספגטי (רק 2 כתפיות כן?!) - תמיד הכי יפה ופשוט 2.חולצת וי 3.חולצת סטרפלס 4.חולצה מכופתרת - תלוי איזו כמובן 5.חולצת טריקו 6.חולצת בטן *לא יודעת איפה לדרג את הפעמון כי שכחתי מה זה חחחח נעלים: 1.נעלי בובה רולז..בעיקר היפייפיות שלי..המיוחדות האלה..תמונה מצורפת :] 2.אול סטאר.. 3.מגפי ספורט אם זה מה שאני חושבת שזה.. 4.מגפי שפיץ 5.מגפי פלטפורמה חחחח איכככככ וזהו :]

אדוו

New member
הנה הדירוג שלי../images/Emo26.gif

חצאיות: 1. מיני-ג'ינס ((אבל הצמודות לגוףף)) 2.מיני-סקוטית 3. עד מתחת לברך 4 . עד הנעליים [[מה אופנתי בזה.. ? ]] מכנסיים : 1. ג'ינס צמוד 2. ג'ינס 3/4 3. טרנינג 4. מתרחב 5. באגיס 6. טיץ [[יש טיץ עם הברך שאנחנו מקפלות... נייס לא יותר מזה ! חולצות : 1. פעמון זה כוח ? אם כן אז זה ראשון ואם לא תסבירו לי מה זה
2. ספגטי 3. חולצת וי 4.סטרפלס [[ממש לא באופנה אבל מבין האפשרויות נאגייד..]] 5. בטן 6. טריקו {האמת שתלוי איזה } 7. מכופתרת נעליים : 1. שפיץ [[למרות שזה לא מתאים לגיל שלי אז אני לא יקנה אותם.. הם אופנתיות לאללה ]] 2. מגפי ספורט - אותו ממד כמו של השפיץ .. 3. פלטפורמה 4. בובה 5. אולסטאר

אדוו

New member
אה... איכ אני שונאת פעמון!!! זה

מכוער אחושילינג...... לא אהבתי... כוח זה הגופיות שממש נכנסו בקייץץץ.. שהכתפיות שלה מאחור מצטלבות

GiRRRL

New member
ד י ר ו ג

דרגו בבקשה את הפריטים מהכי אין להכי אאוט, דירג נפרד לכל נושא! חצאיות: 1. חצאית מיני ג'ינס 2. חצאית מיני- סקוטית 3. חצאית ארוכה (עד לנעליים) 4. חצאית עד למתחת לבירכיים מכנסיים: 1. ג'ינס צמוד 2. ג'ינס 3/4 3. טרנינג 4.ג'ינס מתרחב 5.מכנסיי בגיז (מזה...?) 6. תייץ חולצות: 1. חולצה מכופתרת 2. חולצת פעמון 3. חולצת סטרפלס 4. חולצת בטן פאק זה לא העתיק את הכל
נעליים: 1. "מגפי ספורט" 2. אול-סטאר 3. מגפי שפיץ 4. נעלי בובה 5. מגפי פלטפורמה

i l0ve u

New member
אמממ אוקייי...

חצאיות:
חצאית מיני ג'ינס
חצאית ברך
חצאית סקוטית
חצאית ארוכה - זה אף פעם לא היה בקטע של אין אבל אצל הדתיות כן..
בכלל אין עכשיו איזה אופנה מיוחדת בחצאיות... כמו עד לא מזמן שהיה את הטירוף של החצאיות הסקוטיות.. מכנסיים:
טרנינג חחח בחיים לא יוצא
סתם זה רק אני והאופנה שלי חחחח..
ג'ינס צמוד מה הכוונה?..טוב בעיקרון הכי מודרני עכשיו זה ג'ינס שיושב על הגוף לא בצורה מתרחבת והוא בגזרה ישרה ברגליים.. כמו כל הג'ינסים של לי קופר...
מכנסי באגי'ז..זה בחיים לא ייצא..
ג'ינס מתרחב
ג'ינס 3/4 ..מי לובש בחורף?! ביץ ה תמיד הכי אופנתי חולצות: אין לי כומ לדרג בוא רק נגיד שגופיות , סטרפלס, ספגטי וכל אלה אפחד לא לובש עכשיו... למסיבות לעומת זאת הרבה בים עם סטרפלסים גופיות..לאדעת כל אחד ומה שבא לו.. הסטייל של החולצות שהככככייי ההכככייי מודרני עכשיו וכולםםם הולכים עם זה גם בנים וגם בנות זה החולצות אופנועים האלה.. תלכו ברחוב אין אחדד או אחת שלא לובש/ת את זה.. זה מטורף חחח נעליים:
אממממ כל מה שכתבת - נעלי איגרוף <"מגפי ספורט">, מגפי שפיץ, נעלי בובה -אבל על שפיץ -אפשר לומר שזה ה"להיט" הבא... זה בערך כל אלה באותה מידה מבחנה אופנתית.. אחריהם נעלי האולסטאר-עם ובלי השפיץ!...:)) ומגפי פלטפורמה לא מככבים באופנה אבל תמיד ימיכו ללבוש אותם כל הבנות הנורמליות!! שלא סובלות את השפיץ חחח

julietta16

New member
מה הקשר בין השפיץ לפלטפורמה??

נעלי שפיץ, הכוונה לשפיץ מקדימה הן יכולות להיות גם על פלטפורמה... ו...למה נורמליות?? אני הולכת על עקבים (סטילטו-אולי לזה את מתכוונת בשפיץ?)..זה אומר שאני לא נורמלית??

i l0ve u

New member
איככ נעלי בובה זה מחריד לדעתי

בלי להעליב אף אחד... כל הסוגים עם שפיץ בלי שפיץ בומבות וואטאבר..

BeNiT1BiNbA

New member
את הלבנות שלי אני אוהבת :] מיוחדות!

ובקשר לכל הדירוג הזה..תפסתי קריז....מלא ממה שדירגתי היה מחוסר ברירה אנשים!!..יש פה פול דברים שאני לא אוהבת בכלל..וקשה לי להבדיל בין "אופנתי" לבין מה שאני אוהבת..

GiRRRL

New member
אממ..שאלה../images/Emo185.gif

סליחה על הבורות..... אבל מה זה מכנסי בגי'ז?

i l0ve u

New member
באגיז זה בגדים רחבים כאלה..

מכנסי באגיז הכוונה למכנסים הרחבות עם הכיסים..U KNOW... אצלנו בארץ משומה חושבים שזה דגמ"ח וככה קוראים לזה ... אולי בתור דגמ"ח זה ישמע לך יותר ברור חח למרות שזה לא כל כך דומה.. באגיז בקיצור זה בגדים רחבים כמו של הסקייטרים והראפרים וזה..

SuGar and SpicE

New member
כן.....של הבלאקרים וכל זה..

אבל זה לא ממש דומה לדגמ"ח....זה אמור להיות הרבה יותר רחב. וזה גם יכול להיות מבד לא של דגמ"ח..

GiRRRL

New member
אההה..

זה באמת אף פעם לא יוצא...תמיד יש הרבה שלובשים ((אבל זה יותר הקטע של בנים לא?))

למעלה