סקר: איך הגעתם לסדרה?

Gilliana

New member
סקר: איך הגעתם לסדרה?

מעניין אותי לדעת כמה מאיתנו כאן הם צופי YES שנחשפו לראשונה ל-PB דרך הטלויזיה ומה הושפעו מחברים/חברות/עיתונות/רכילות או כל דרך אחרת, אז קדימה - שרשרו כאן וספרו איך הגעתם אתם ל-"נמלטים". אני אתחיל ואספר שאני "הופלתי" ע"י חברה שראתה את הסדרה לראשונה ב-YES. מאז - הספקתי בעצמי "להפיל" עוד כמה...

honey1472

New member
פרסומות והשפעתן

הגעתי לסדרה דרך פרסומות וניסיתי לגרום לעוד כמה לראות את הסדרה אני לא יודעת עם הצלחתי אבל אני יודעת שאני מחכה לכל פרק בציפיה של מריטת שיערות(וזה לא כזה כואב)

mayden

New member
פרסומות..

פרסומת של הטלוויזיה, רק ששודרה הפרסומת של נמלטים (בסביבות פברואר) רצתי לאינטרנט להוריד את הפרקים, ובתקופה ההיא היו רק את 13 הפרקים הראשונים (ההפסקה הגדולה באמצע), ומה לעשות :\ נמרטתי כולי עצבים לחכות לפרקים האחרים :D אבל זה הישתלם...

Buttrerfly909

New member
הפרסומת בעיקר..

כל הפרומואים ביס ממש גרמו לי לחכות לסדרה.. וגם אחי חזר מחו"ל ששם הוא ראה חלק מהפרקים ואת השאר במחשב והוא ממש המליץ לי על הסדרה.. וגם...בפרסומת שראיתי את השחקן הראשי אמרתי לעצמי "דלית..חובה לראות את זה"

פרומואים ביס, ראיתי בטלויזיה

פרקים 1-3 עד שנמאס לי ובכמה לילות הורדתי עד 15 אחרי זה הפסקה של 3 שבועות בערך ומאז 16-22 בימים שהם יצאו
הכי נוח לדעתי

recoil

New member
דרך אבודים חחח

רציתי לראות באמת מה יותר טוב... אבל גליתי 2 סדרות באמת טובות שבאת אין השוואה ביניהן.

4ShiRaN

New member
האמת שאני הגעתי לסדרה בטעות...

דוד שלי היה אצלי והתחיל ל"קנות" כל מיני סדרות... ויצא שאחת מהסדרות הייתה פריזון ברייק אז התחלתי לראות אותה ופשוט נדלקתי עלייה ולא יכלתי להפסיק לראות עד שכמובן הייתה את ההפסקה הארוכה בין הפרקים שכמעט השתגעתי בגללה...

לילי 22

New member
בעקבות לחץ כבד

ביותר מחברה שלי באוהיו שעוד לפני שהתחילה בארהב הסדרה ראתה שלטי חוצות ענקיים (בסגנון דודי בלסר על עזריאלי)בכל חור וכל פינה של 2 בחורים במדי כלא בורחים.היא נדהמה מהיופי של אחת שחקנים(נחשו מי) והתחילה לברר על מה הסדרה.אחרי שיכנועים לא רבים מצדה
הורדתי את הסדרה יום אחרי ששודר פרק הפילוט בארה"ב ומאז...

NatalieMi

New member
חח שלי דווקא די מצחיק

הייתי אצל אח שלי והוא הוריד רק את 4הפרקים הראשונים. אז הוא אמר לי לראות אותם וראיתי שלוש פרקים. לקחתי איתי את הדיסקים וראיתי את הרביעי (באותו זמן לא ידעתי איך קראו לסדרה בעברית) דפדפתי ביס וראיתי סדרה "נמלטים" באותו יום זה היה הפרק החמישי!! ומאז התחלתי להוריד אותם.

עונה

אני קראתי על הסדרה בעיתון כמה חודשים לפני שהגיעה לארץ, וחשבתי לעצמי שזו בטח תיהיה סדרה מעולה וחבל שאין לי יס, רצה הגורל וקיבלתי יס לכמה חודשים שבמהלכם ראיתי את 7 הפרקים הראשונים של נמלטים ואז כבר התחלתי להוריד בקצב. כמובן שמאז סחפתי כ 5 אנשים לסדרה שכל אחד מהם המשיך למכר עוד חברים.. שרשרת הדומינו הזו לא נגמרת

shumdavar1

New member
מהמירק

כל פעם שהייתי נכנס לאיזה ערוץ שמה היה אפשר להוריד את הסדרה, אז כשארה"ב היו בפרק 17 התחלתי להוריד, חח והתמכרתי!

למעלה